ΖΩΔΙΑ

Οκτώβριος 2019. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια.

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Ο Οκτώβρης μήνας ερωτικός, με έκδηλα τα πλουτώνια στοιχεία, όπως εμμονή, κτητικότητα και σεξουαλική υπερδιέγερση, κινεί να ακολουθήσεις τα ένστικτα σου χωρίς να υπολογίζεις συνέπειες, υπόδουλος στο άγριο θέλω σου..

Ο Άρης στον Ζυγό σε αδυναμία, συγκρούεται με τον Κρόνο και αποτυπώνει ότι δεν μπορείς να έχεις.. ότι πλησιάζεις και αυτό απομακρύνεται..

Υστερόγραφο..  Ο Δίας τρέχει στον Τοξότη,  πρόλαβε να αποκτήσεις, να καλλιεργήσεις τη δική σου φιλοσοφία..θεωρία..

Καλό Μήνα !

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και αντιλαμβάνεστε ότι ζορίζεστε αρκετά μέσα σε μια προσωπική σας σχέση και αυτό έχει αντίκτυπο και στο επαγγελματικό σας κομμάτι και πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό οδηγεί σε έντονα ερωτικές επαφές με ανάμεικτα συναισθήματα και ζείτε μια κατάσταση χωρίς να υπάρχει λογική. Συγχρόνως με τις ερωτικές εξελίξεις θα δέχεστε προτάσεις για αύξηση εισοδήματος μέσα από νέους χρηματοδότες και εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Η Πανσέληνος στις 14 Οκτωβρίου 2019 στο ζώδιο σας οδηγεί σε κλείσιμο κύκλων, πιθανόν αποφασίζετε να κόψετε ομφάλιους λώρους και να βγείτε προς αναζήτηση νέων καταστάσεων. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό , στις 28 Οκτωβρίου 2019 βοηθά στην εισροή εισοδήματος, βέβαια με τον Ουρανό στον Ταύρο, πρέπει να είστε προσεκτικοί και συνετοί με την διαχείριση των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες ώστε να μη χάνεστε σε τοξικές σκέψεις που πραγματικά μπλοκάρουν την εξέλιξη σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες , όπως επίσης και όσους θέλουν να προχωρήσουν σε μια δέσμευση και να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Συγχρόνως με τις προσωπικές εξελίξεις συζητάτε νέες κινήσεις με τους συνεργάτες , κυρίως εάν κινείστε σε ελεύθερο επάγγελμα και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Η Πανσέληνος στις 14 Οκτωβρίου 2019 στον Κριό είναι δύσκολη ψυχολογικά, καθώς φέρνει στην επιφάνεια ψυχολογικά ζητήματα αλλά και θα γίνουν αποκαλύψεις που πιθανόν να επηρεάσουν την εργασιακή σας εξέλιξη. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 28 Οκτωβρίου 2019 σας αποζημιώνει μέσα από ξαφνικές ανατροπές και ευχάριστες εκπλήξεις όπου φαίνεται να αναλαμβάνετε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και ζείτε αξέχαστες εμπειρίες με το ταίρι σας ωστόσο υπάρχει παρασκήνιο και γνωρίζετε πως τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού βελτιώνει αρκετά τις εργασιακές σας σχέσεις , όπως επίσης και μπορείτε να μεταμορφώσετε το δικό σας χώρο και να αποκτήσετε το ιδανικό καταφύγιο όπου θα εργάζεστε με μεγαλύτερη όρεξη. Συγχρόνως, κάντε την ανατροπή και ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας εμφάνιση και υιοθετήστε ένα πιο εναλλακτικό τρόπο ποιότητας ζωής. Η Πανσέληνος στις 14 Οκτωβρίου 2019 στον Κριό, οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα, που θα σας απελευθερώσουν από οτιδήποτε τοξικό του παρελθόντος και θα προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό , στις 28 Οκτωβρίου 2019 οδηγεί σε νέες συμφωνίες πάνω σε εργασιακά ζητήματα , πιθανόν διεκδικείτε μια νέα θέση εργασίας, που θα αλλάξει, ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και θα ζήσετε μια μεταμορφωτική επανένωση με άτομα της οικογένεια σας και αυτό σημαίνει ότι ωφελείστε και σε οικονομικά, κληρονομικά ζητήματα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί την ερωτική σας ζωή και οι δεσμευμένοι θα έχετε ηθικά διλήμματα σχετικά με νέες προτάσεις και πιθανόν να βάλετε σε κίνδυνο τη σταθερή σας σχέση. Οι ελεύθεροι ευνοείστε σε νέες γνωριμίες , φλερτ και ευχάριστες εμπειρίες. Συγχρόνως μπορείτε να ασχοληθείτε με επιχειρηματικές δραστηριότητες και να δεχτείτε οικονομική ενίσχυση από νέους συνεργάτες. Η Πανσέληνος στις 14 Οκτωβρίου 2019 στο ζώδιο του Κριού, είναι ανησυχητική, ανατρέπει τα δεδομένα σας κυρίως μέσα στον επαγγελματικό χώρο και νιώθετε απομονωμένοι από το περιβάλλον σας. Η Νέα Σελήνη στις 28 Οκτωβρίου 2019, στον Σκορπιό ευνοεί μια νέα γνωριμία, πιθανόν να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση με νεώτερο άτομο και να ανανεωθείτε.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα όπου ζείτε έντονες ερωτικές στιγμές με άτομα που συναντάτε απρόσμενα και μέσα στην καθημερινότητα σας και προβληματίζεστε αρκετά για την εξέλιξη των προσωπικών σας ζητημάτων. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βελτιώσει οικογενειακές σχέσεις και θα νιώσετε ότι πολλά προβλήματα του παρελθόντος έχουν πια ξεπεραστεί. Οι ελεύθεροι μπορεί να ελπίζουν στην γέννηση ενός δυνατού έρωτα. Συγχρόνως ασχοληθείτε με την εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες να γεμίσει το πορτοφόλι σας. Η Πανσέληνος στις 14 Οκτωβρίου 2019 , στο ζώδιο του Κριού ανοίγει τα φτερά σας για μια νέα πρόταση επαγγελματικής σταδιοδρομίας και μέσα από την ένταξη σας σε ένα ανώτερο ίδρυμα θα βρείτε την καταξίωση. Η Νέα Σελήνη στις 28 Οκτωβρίου 2019, στον Σκορπιό οδηγεί σε νέες επανασυνδέσεις και πιθανόν οδηγείστε σε μια επίσημη δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και ζείτε μια έντονα ερωτική δραστηριότητα  με το ταίρι σας που πιθανόν να βρίσκεται και σε άλλη σχέση και για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην επενδύετε συναισθηματικά. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Σκορπιό , βελτιώνουν τη καθημερινότητα σας, πιθανόν να επανασυνδεθείτε με άτομα του φιλικού αλλά και συγγενικού σας περιβάλλοντος με αποτέλεσμα να ανέβει η ψυχολογία σας. Συγχρόνως δέχεστε προτάσεις για μια νέα θέση εργασίας και μπορείτε να προβάλλετε τη δουλειά σας μέσα στο διαδίκτυο είτε με επαφές μέσα από σχολές επιμόρφωσης. Η Πανσέληνος στον Κριό , στις 14 Οκτωβρίου 2019 αφορά τα οικονομικά σας, πιθανόν  να περάσετε μια παροδική κρίση οικονομικής πίεσης και φροντίστε από τώρα να έχετε κάποια χρήματα στην άκρη. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου 2019 οδηγεί σε νέες επιλογές , επιλέγετε μια νέα επιμόρφωση που θα ευνοήσει την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και βέβαια σας απασχολεί αρκετά η εξέλιξη μιας προσωπικής σας σχέσης καθώς πιθανόν να είστε μπερδεμένοι και να έχετε αρκετά διλήμματα που σας αποπροσανατολίζουν. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Σκορπιό , βελτιώνουν τα οικονομικά σας, θα πάρετε χρήματα στα χέρια σας και μέσα από νέες εξελίξεις που αφορούν τον τομέα της εργασίας σας. Συγχρόνως, είστε αρκετά γοητευτικοί αυτό το διάστημα και δέχεστε πληθώρα  προτάσεων για να συνάψετε μια νέα σχέση. Η Πανσέληνος στον Κριό, στις 14 Οκτωβρίου 2019, απέναντι σας είναι μια δύσκολη μέρα όπου πρέπει να αποχωριστείτε πιθανόν κάποιες καταστάσεις ή άτομα που σας έχουν προβληματίσει και βέβαια θα πληγωθείτε καθώς δεν σας αρέσουν οι ρήξεις και τα ..διαζύγια. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου 2019, αφορά μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης- Πλούτωνα και αυτό οδηγεί σε σκέψεις αυτοκαταστροφικές , είτε γιατί βιώνετε μια παράξενη συναισθηματική κατάσταση είτε γιατί επιδιώκετε την απαλλαγή σας από το παρελθόν και δεν ξέρετε ακόμα πως να απαλλαγείτε από τις εμμονές σας. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνιση σας αλλά και με την επιδίωξη των επαγγελματικών σας στόχων και νιώθετε ότι πολλά πράγματα μπορείτε τώρα κατακτήσετε. Συγχρόνως θα μπείτε σε νέες γνωριμίες και θα φλερτάρετε με επιτυχία. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 14 Οκτωβρίου 2019, αφορά τον εργασιακό σας χώρο, ίσως πρέπει να αποχωριστείτε μια εργασιακή σχέση που φαινόταν να δυσχεραίνει την καθημερινότητα σας ,ωστόσο δυσκολεύεστε να συνηθίσετε στα νέα δεδομένα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στις 28 Οκτωβρίου 2019 σας δίνει το πράσινο φως για νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης- Πλούτωνα και αφορά θέματα αυτοεκτίμησης όπως συνειδητοποιείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να επηρεάσετε το ταίρι σας και πως λειτουργείτε γενικά μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Πιθανόν βιώνετε μια παράξενη ερωτική ιστορία και έχετε προβληματιστεί αρκετά. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Σκορπιό , γίνεστε ακόμα πιο εσωστρεφείς σε ερωτικά ζητήματα είτε κρύβετε τα συναισθήματα σας είτε ζείτε μια παράνομη ιστορία και είστε βέβαια μπερδεμένοι αλλά και πολύ ερωτευμένοι. Συγχρόνως δείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε γνωριμίες και να κάνετε μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 14 Οκτωβρίου 2019 αφορά το τέλος μια προσωπικής ερωτικής ιστορίας , και θα αποφασίσετε να ξεκαθαρίσετε από τοξικές καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 28 Οκτωβρίου 2019 αφορά νέα ξεκινήματα που θα βελτιώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο , είτε ασχολείστε περισσότερο με την μεταφυσική είτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και ανακαλύπτετε τον εαυτό σας στο πρόσωπο ενός άλλου ανθρώπου ή ακόμα μια νέας απασχόλησης που θα μεταμορφώσει την πραγματικότητα σας. Με τον Ερμή και Αφροδίτη στον Σκορπιό θα επανασυνδεθείτε με αγαπημένους φίλους , θα δεχτείτε δώρα και θα βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Συγχρόνως κάνετε αισθητή την παρουσία σας μέσα από κοινωνικές ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 14 Οκτωβρίου 2019 φέρνει προβλήματα μέσα στον οικογενειακό χώρο , πιθανόν να έρθετε σε προστριβή με άτομο του περιβάλλοντος σας, και διαχειριστείτε τις εντάσεις με διπλωματικό τρόπο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου 2019 δίνει νέα ξεκινήματα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και θα δεχτείτε προτάσεις που σας ευνοούν στην επίτευξη κοινών στόχων. Ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και μέσα από ψυχολογικές διακυμάνσεις θα καταφέρετε να μεταμορφώσετε τα αρνητικά συναισθήματα και να αισθανθείτε πιο δυνατοί και ισορροπημένοι. Με τον Ερμή και Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοείστε από άτομα εξουσίας, μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες που θα απογειώσουν την επαγγελματική σας καριέρα. Συγχρόνως ζείτε μια επεισοδιακή ερωτική ιστορία όπου χάνετε την αίσθηση του μέτρου, αποφύγετε λοιπόν το δράμα και χαρείτε το τώρα. Η Πανσέληνος στον Κριό, στις 14 Οκτωβρίου 2019 κλείνει ένα κύκλο που αφορά σπουδές , επαγγελματική επιμόρφωση και καλείστε να μπείτε σε δράση , δηλαδή από την θεωρία στην πράξη. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 28 Οκτωβρίου 2019 σας ευνοεί και μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα , τις ικανότητες σας και να βγείτε από την μετριότητα. Σας στηρίζουν άτομα κύρους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Αφροδίτης -Πλούτωνα και γνωρίζετε ότι μόνοι σας καθορίζετε τη μοίρα σας και δεν πρέπει να μεμψιμοιρείτε , τουναντίον ήρθε η στιγμή να αναλάβετε ευθύνες και να βγείτε από την αδράνεια. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Σκορπιό έχετε εύνοια σε επαγγελματικά ξεκινήματα, κυρίως με άτομα διαφορετικής κουλτούρας από εσάς , μπορείτε να ταξιδέψετε και ευνοείστε επίσης σε θέματα σπουδών. Συγχρόνως , ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητες σας. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 14 Οκτωβρίου 2019 , αφορά τα οικονομικά σας, κινηθείτε με σύνεση και καλύψτε τις εκκρεμότητες σας για να μην εκτεθείτε. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου 2019 βοηθά σχέσεις από απόσταση και φροντίστε να είστε συνεπείς και να τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε.

To Top