ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Όχι, δεν πρόκειται ν΄αλλάξω επειδή το θέλετε

archio-lipsis-4

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Ε, όχι δεν πρόκειται να αλλάξω για να είσθε εσείς πιο ευτυχισμένοι!!! Για να νιώσετε πιο έξυπνοι, ηθικολόγοι της κακιάς ώρας. Ε όχι, δεν θα αλλάξω ώστε να σας ικανοποιήσω τα κόμπλεξ σας και να χωρέσω στην τρύπια τσέπη σας και στα καλούπια σας. Θα μείνω πάντα έτσι.

Ονειροπόλα και ατίθαση. Ατίθαση σε έναν κόσμο που έμαθε να ζει με καταπιεσμένες ψυχές αδύναμα ανθρωπάκια που κρατάνε χαλινάρια και ηνία στην ευτυχία τους. Αδιαφορώ και αντιδρώ σε ότι εσείς θεωρείτε δεδομένο. Και δεν διστάζω να πετάξω τα «σκουπίδια» σας, που τα περιφέρετε σαν θησαυρό επιδεικνύοντας τα.

Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι έναν κόσμο ανόητο, έναν κόσμο σαν κι έμενα, αυθόρμητο. Έναν κόσμο που δεν υπάρχουν ο καθωσπρεπισμός και οι κανόνες. Θα συνεχίσω να ζω με τους δικούς μου ελευθέρους κανόνες. Που δεν με δεσμεύουν. Που με αφήνουν να γελώ δυνατά. Θα συνεχίσω να ζω στον δικό μου κόσμο και θα τσαλακώνομαι. Και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σας. Και θα συνεχίσω να σας δίνω την χαρά να με σχολιάζεται στα καφέ σας και στις παρέες σας και πραγματικά να με διασκεδάζετε με την επικριτική σας στάση για τις επιλογές μου.

Άλλωστε τα χείλη σας όσο και να προσπαθείτε να τα καμουφλάρετε με κόκκινα κραγιόν θα παραμένουν τρομακτικά πίσω από ένα ψεύτικο χαμόγελο. Ο αφέντης της ζωής μου θα είμαι μόνο εγώ. Και δεν θα σας αφήσω να με κάνετε γρανάζι του δικούς σας αγκαθωτού τροχού. Θα παραμείνω πάντα η ευκολόπιστη. Και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε, να με εκμεταλλευτείτε.

Αρνούμαι πεισματικά να αλλάξω και να γίνω κάτι άλλο από αυτό που θέλει όλο το είναι μου. Να γίνω η φτιασιδωμένη, υποκρίτρια με το στραβό και ξινισμένο χαμόγελο. Ε όχι !!!! δεν θα γίνω σαν εσάς που κολακεύεστε με τις βαθιές υποκλίσεις για να σας εντυπωσιάσω. Θα παραμείνω το πρόσωπο που μέσα από το δυνατό του γέλιο, εκείνο που το χαρακτηρίζετε ενοχλητικό και σας ξεβολεύει από τα στεγανά σας, βροντοφωνάζει την αλήθεια.

Θα συνεχίσω να κάνω λάθος στο μέτρημα των ανθρώπων. Όχι δεν θα τους μετράω με το πόσα έχουν να μου προσφέρουν. Θα συνεχίσω να είμαι κυνηγός των ονείρων μου στον λοβοτομένο σας κόσμο, που έχει μόνο άβουλα ανθρωπάκια. Θα παραμείνω η αιωνία έφηβη και θα συνεχίσω να πηγαίνω όπου αγαπώ, εκεί που είμαι εγώ. Αν θέλετε και αν μπορείτε και έχετε την μαγκιά και τα κότσια ακολουθήστε με !!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top