ΟΜΟΡΦΙΑ

Νικόλαος Ζαπάρας: Αποκτάμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Τι και αν ο καιρός μας τα χαλάει λίγο, οι περισσότερες από εμάς έχουμε ξεκινήσει ήδη να επισκεπτόμαστε τις κοντινές ακρογιαλιές, ενώ άλλες σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές….

Ένα βήμα πριν τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις λοιπόν και το Myselvi.gr επισκέφτηκε το ολοκαίνουριο και άκρως ανανεωμένο Δερματολογικό Κέντρο του Νικόλαου Ζαπάρα, Εθνικής Αντιστάσεως 3, στις Σέρρες για μια μοναδική περιποίηση πριν την παραλία!!

Αφορμή ήταν η αποτρίχωση με laser καθώς αποτελεί μία από τις πιο εφαρμοζόμενες κοσμητικές υπηρεσίες όμως συζητώντας με το γιατρό με ενημέρωσε για δύο νέες μεθόδους, που αυτή τη στιγμή είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Τη θεραπεία του Cooltech Cryolipolysis και τη θεραπεία του Cocoon Duo Technology. Τι είναι όμως όλα αυτά;

1

Η θεραπεία του Cooltech Cryolipolysis, αλλιώς Κρυολιπόλυση αποτελεί την πιο αποτελεσματική μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους. Πρόκειται για την ιατρικά τεκμηριωμένη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας του ψύχους, η οποία στοχεύει στην μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί. Το λίπος διασπάται σε βάθος 1,5 – 2 μηνών, αφήνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Η  θεραπεία του Cooltech Cryolipolysis απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν το επίμονο τοπικό πάχος, αποτελεί στην ουσία μία μη επεμβατική μείωση του λίπους από τα επίμαχα σημεία.  Δεν αποτελεί  λύση στην παχυσαρκία. Αφορά ποσότητες ανενεργού λίπους, το οποίο ανθίσταται σε διατροφή και άσκηση. Ακόμη και σε περιοχές με συνυπάρχοντα προβλήματα  όπως η κυτταρίτιδα και η δερματική χαλάρωση.

“Προσοχή όμως”, μου λέει ο γιατρός. “Αρχικά είναι απαραίτητο ένα προσωπικό ραντεβού ενημέρωσης για να γίνει η εκτίμηση κάνοντας την συμβουλευτική ενημέρωση πρώτα, τις απαραίτητες μετρήσεις και μετά την καθοδήγηση στην τοποθέτηση των κεφαλών”, μου εξηγεί και περνάμε στο χώρο με το θαυματουργό αυτό μηχάνημα!

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Δείχνοντας μου φωτογραφίες με ορατά τ’ αποτελέσματα σε άτομα, που έκαναν θεραπεία με το Cooltech Cryolipolysis, τον ρωτάω τι κάνει το άλλο μηχάνημα.

Η θεραπεία του Cocoon Duo Technology, καταπολεμάει το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση στο σώμα αλλά και το πρόσωπο. Συνδυάζει τις τεχνολογίες Cavitation (Σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες, RF).

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

“Γιατρέ μου μπερδεύτηκα με όλα αυτά, ποιο να επιλέξω τώρα;”, τον ρωτάω συνεχίζοντας να βλέπω τις φωτογραφίες που μου δείχνει, αλλά δεν ξέρω ποια θεραπεία είναι κατάλληλη για εμένα.

“Σήμερα ήρθες για άλλο λόγο, θα κλείσουμε ένα ραντεβού για να κάνουμε ακριβή διάγνωση και να σου πω ποια θεραπεία χρειάζεται ν’ακολουθήσεις και εάν χρειάζεται φυσικά!”, μου απαντάει χαμογελώντας!

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Έτσι περνάμε στην αίθουσα του lazer και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια νέα συνεδρία. Μην ξεχάσω να σας πω, ότι όλα αυτά μπορούν και οι άνδρες να τα δοκιμάσουν και στην αίθουσα αναμονής είδα αρκετούς!

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Ένα είναι σίγουρο, όταν επισκέπτεσαι το ιατρείο του κ. Ζαπάρα αποκτάς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση!!

ζαπαρας_myselvi.gr

ΖΑΠΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Εθνικής Αντιστάσεως 3, Σέρρες

Τηλέφωνο: 2321066453

facebook: Δερματολογικό Κέντρο Νικόλαος Ζαπάρας

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top