ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Nέα+ώριμη: Ένα σπάνιο είδος γυναίκας καθιερώνεται

40ara_myselvi.gr
 
Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Εκεί γύρω στα 40 plus. Ένα νέο oν ζει ανάμεσά μας. Ένα νέο είδος γυναίκας.

Η νε-ώριμη είναι το ολόφρεσκο είδος σοφής και κατασταλαγμένης γυναίκας. Ενσωματώνει το πατρόν του αιώνιου θηλυκού αλλά το ενισχύει με έξτρα ιδιότητες. Δεν κρύβει την ηλικία της, ούτε την διαλαλεί λες και είναι η πραμάτεια της προς πώληση. Δεν έχει ηλικία, παίζει ανάμεσα στην αιώνια έφηβη χωρίς τις ανασφάλειες που έχει η εφηβεία. Η ηλικία, για την ακρίβεια, δεν την αφορά, τη νοιάζει μόνο η γνώση που λαμβάνει από την αδιάκοπη εμπειρία.

Ερωτεύσιμη και αποστασιοποιημένη, χαριτωμένη και επιβλητική, κορίτσι και γυναίκα. Αγαπάει τους άνδρες και εκτιμάει την ανδρική παρρησία. Αγαπάει όμως και τις γυναίκες, δεν είναι ανταγωνιστική. Μιλάει όταν έχει κάτι να πει, δεν τη “βρίσκει” με τον ήχο της φωνής της. Αγαπάει τον αυτοσαρκασμό και δεν πέφτει στην λούμπα των φτηνών αστεϊσμών ούτε στις μπηχτές. Έχει το θάρρος να επιβραβεύσει το γνήσιο χιούμορ.

newrimimyselvi.gr

Δεν της αρέσουν τα παιχνιδίσματα και κυρίως δεν παιχνιδίζει. Όλα τα βλέπει σαν να είναι η πρώτη φορά με ζωηρό ενθουσιασμό. Δεν θα μπει στο κλαμπ των αποκατεστημένων γυναικών, με ανταύγεια στην κόμη και ξυνισμένο βλέμμα σε ότι νέο. Ενθουσιάζεται με τους νέους που «δεν έχουν μέλλον» και αδιαφορούν με τις απόψεις, που έχουν οι φαρμακομύτες ¨θείτσες¨.

Γνωρίζει ότι η αλήθεια πάντα βρίσκεται στην μέση. Πατάει γερά στα πόδια της και στα θέλω της. Οι εμπειρίες της είναι τα παράσημα της. Η χειραψία της είναι συμβόλαιο το ίδιο και ο λόγος της. Δεν είναι fashion victim, η γκαρνταρόμπα της δεν είναι βιομηχανικό προϊόν των συνομήλικων της ούτε και η βιβλιοθήκη της. Δεν ντρέπεται για τα άσπρα της μαλλιά που προδίδουν την ηλικία της. Τα θεωρεί το φωτοστέφανο της. Οι όποιες ρυτίδες της είναι τα καλογυαλισμένα σημάδια των χρόνων που πέρασαν και της άφησαν γλυκόπικρες αναμνήσεις και εμπειρίες.

Αν ποτέ συναντήσετε ένα τέτοιο ον, αυτό το σπάνιο είδος γυναίκας, φροντίστε να είστε αληθινοί, μόνο έτσι θα κερδίσετε την εκτίμησή της και το ενδιαφέρον της. Και θα είστε τυχεροί, που βρέθηκε στον δρόμο σας για να σας μυήσει στην αυτοεκτίμηση………

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top