ΟΜΟΡΦΙΑ

Νέα βασική συλλογή essence άνοιξη-καλοκαίρι 2021

Μια φρέσκια επιδερμίδα, γυαλιστερά χείλη και ένα τέλειο look στις βλεφαρίδες είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.  «Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!» με τα νέα προϊόντα της βασικής  συλλογής της essence άνοιξη-καλοκαίρι 2021.

Η νέα βασική συλλογή της essence άνοιξη-καλοκαίρι 2021 θα κυκλοφορήσει στα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα από τα μέσα Μαρτίου 2021. Αυτή τη σεζόν η essence εστιάζει στις Clean Beauty φόρμουλες -είτε για νέα προϊόντα ομορφιάς είτε για δημοφιλή bestseller- φροντίζοντας να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν λιγότερα συστατικά και όχι αμφιλεγόμενες πρώτες ύλες.

Συγκεκριμένα, στη σειρά Clean Beauty αποφεύγεται η χρήση PEGs, parabens και μικροπλαστικών σωματιδίων.

H σειρά SKIN LOVIN’ θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα, ενώ η αγαπημένη σειρά Hello Good Stuff! εμπλουτίζεται με 4 νέα προϊόντα από τουλάχιστον 90% φυσικά συστατικά.

Τα νέα Pretty Fast Nail Polishes στεγνώνουν ακόμη πιο γρήγορα, ενώ οι νέες σκιές ματιών, οι ψεύτικες βλεφαρίδες και οι μάσκαρα εγγυώνται ένα εντυπωσιακό βλέμμα. Στη συλλογή θα βρείτε επίσης και πολλά προϊόντα για τα χείλη που προσφέρουν έντονη λάμψη, όγκο και φροντίδα.

 

 

To Top