ΠΑΙΔΙ

Musical Steps: Ένα ξεχωριστό μουσικό μάθημα για τα παιδιά μας!

Τα Musical Steps που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, ήρθαν τώρα και στις Σέρρες με τη Σοφία Χαραλάμπους και έχουν ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για ένα πρόγραμμά μουσικής για βρέφη και νήπια!!

Είναι ένα Αγγλικό πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης για βρέφη και νήπια, το οποίο ιδρύθηκε το 2002 και είναι πολύ διαδεδομένο στην Αγγλία, την Κύπρο και αλλού.  Στις Σέρρες συμμετέχουν παιδάκια από 4 μηνών μέχρι και 3 ετών. Σε άλλες χώρες, που είναι πιο διαδεδομένα ξεκινάνε από 6 εβδομάδων και φτάνουν μέχρι και 5 ετών.

Οι βραβευμένες αυτές μουσικές τάξεις, βοηθούν στην ανάπτυξη της επικοινωνίας, της γλώσσας, της ακρόασης, της δημιουργικότητας και της συνεργασίας των παιδιών αλλά και στην ανάπτυξη δεσμών μεταξύ του γονέα και του παιδιού. Τα μαθήματα γίνονται με όργανα μουσικής, σκηνικά, κίνηση, παιχνίδια και τραγούδια και δημιουργούν μια μαγευτική εμπειρία γεμάτη διασκέδαση, την οποία αγαπούν τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους!

Υπάρχει κάτι για όλους! Θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί να επιτύχει το παιδί σας μέσα από τα musical steps και δεν το λέμε εμείς αλλά γονείς που παρακολουθούν τα μαθήματα και είδαν αποτελέσματα. Οι γονείς συμμετέχουν στο μάθημα γιατί τα παιδιά αυτής της ηλικίας μαθαίνουν μέσα από την μίμηση. Βλέπουν πώς αντιδρούν οι γονείς, πώς μοιράζονται, πώς συμμετέχουν στο μάθημα και σιγά σιγά αρχίζει το παιδί να μαθαίνει πώς να συμπεριφέρεται σε μία ομάδα.

Η Σοφία με τα Musical Steps μπορεί επίσης να συμμετέχει και σε παιδικά πάρτυ, γενέθλια και εκδηλώσεις, γ’ αυτό εάν θέλετε να κάνετε μια ευχάριστη έκπληξη στα παιδάκια σας αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί της στο τηλέφωνο  6936371049.

FACEBOOK ADDRESS: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/SOFIASMUSICALSTEP

To Top