ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Mojito Φράουλα δια χειρός Νίκης Μερκούρη

niki

Γράφει η Νίκη Μερκούρη / σεφ / nikhmerkoyrh@hotmail.com / facebook address

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό φράουλες ώριμες
  • 600 γραμ. ζάχαρη ξανθιά
  • 1 κλωνάρι δυόσμο
  • 1 λίτρο τσίπουρο ή βότκα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από τη ζάχαρη) σε ένα μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο δύο 24ωρα.

Στη συνέχεια βγάζουμε από το ψυγείο προσθέτουμε και τη ζάχαρη και αφήνουμε δύο μέρες εκτός ψυγείου ανακατεύοντας κατά διαστήματα για να διαλυθεί καλά η ζάχαρη. Μετα τις δύο μέρες σουρώνουμε καλά το λικέρ και βάζουμε σε μπουκάλι.

18403417_1432115306845437_7704017592720143287_n

Πίνεται δροσερό με μπόλικο πάγο και φρέσκα φύλλα δυόσμου! Για την πινελιά της παρουσίασης μια ροδέλα λεμονιού!

18301306_1432115336845434_4836588332557884851_n

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top