ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μην ενοχλείτε, θέλω να ονειρεύομαι με τα μάτια ανοιχτά

onirevome

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Μην ενοχλείτε, θέλω να ονειρεύομαι με τα μάτια ανοιχτά, έτσι πέρα να κοιτάζω το απέραντο της θάλασσας και να βυθίζομαι στις σκέψεις. Μην ενοχλείτε και αφήστε με να κυνηγώ το ακατόρθωτο το αδύνατο. Να φωνάζω για τα θέλω μου που συγκρούονται με τα δικά σας.

Μην ενοχλείτε και συνεχίστε τον δρόμο σας, εγώ θα αλλάξω κατεύθυνση θα μπω σε πιο δύσκολους και δύσβατους προορισμούς χωρίς ταμπέλες και σηματοδότες και ίσως χαθώ. Αλλά αλητεύοντας θα βρω το μονοπάτι μου και θα με κεράσω.

Μην ενοχλείτε και πάρτε την σκόνη σας δεν μου αρμόζει να την ανασαίνω δεν μου πάει να με σκονίζουν οι μονότονες και επιπόλαιες επιλογές σας. Μην ενοχλείτε με τις ρυτιδιασμένες σας απόψεις, εγώ τις δικές μου φροντίζω να τις διατηρώ πάντα νέες.

Μην ενοχλείτε με τις σκουριασμένες προκαταλήψεις σας δεν θα με αναγκάσετε να τις φορτωθώ. Θα τις πετάξω μακριά μου και θα τις θάψω. Μην ενοχλείτε και αφήστε με να ταξιδεύω σε κόσμους περιθωριακούς για τα δικά σας στεγανά. Εγώ στα ταξίδια μου φροντίζω πάντα να κερδίζω εμπειρίες και εσείς μόνο μιζέρια.

Μην ενοχλείτε όταν περιπλανιέμαι σε θολές νύχτες γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι θα ξημερώσουν με καθαρό φως οι ημέρες μου. Μην ενοχλείτε όταν φοράω το κουρασμένο μου χαμόγελο, εγώ τουλάχιστον έχω την επιλογή να φορέσω όποιο «κουστούμι» γουστάρω και κάνω κέφι.

Μην ενοχλείτε την αξιοπρέπεια μου με τους καταστροφικούς σας κανόνες της τάξης και της ηθικής. Μην με ενοχλείτε με την δήθεν ευπρέπειας σας και την συγκαταβατικότητα σας.

Εγώ θα τραβήξω τη δύσκολη διαδρομή των θέλω μου και δεν θα σας ενοχλήσω.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top