ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μίλα του……..βρώμικα!

αρχείο λήψης

Γράφει η Τζώρτζια / red passion

Ε ναι στο σεξ χρειάζεται ενίοτε να μην βγάζουμε τον ……σκασμό. Και επιτέλους ας σταματήσουμε την κλασσική φράση: «Μα δεν ξέρω τι να πω». Κατ’ αρχήν και μόνο οι φράσεις «τι θα πω», «πως θα το πω» μας γεμίζουν άγχος και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να στερούμαστε ( και ο σύντροφός μας) την απόλαυση στο σεξ.

Ένας κανόνας που είναι απαράβατος και που θα σε κάνει να απελευθερωθείς είναι πως ό,τι λέγεται στην κρεβατοκάμαρα, μένει στην κρεβατοκάμαρα, αφού μεταξύ δυο συντρόφων υπάρχει η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στις προσωπικές στιγμές και τα θέλω τους.

Αν θέλεις να γίνεις «δυναμίτης» στην κρεβατοκάμαρά σου πάρε ιδέες και ξεκίνα το dirty talk……Όπως αρέσει σε εμάς τις γυναίκες η επιβεβαίωση το ίδιο ισχύει και στους άνδρες. Ίσως βέβαια και περισσότερο να έχει ο σύντροφος σου την ανάγκη της επιβεβαίωσης (από τα ανδρικά του προσόντα, μέχρι το αν σε ευχαριστεί αυτό που σου κάνει). Εκτός όμως από αυτό, οι πιο «πιπεράτοι» διάλογοι θα τον κάνουν να σε σκέφτεται ακόμη περισσότερο.

Λέγε το όνομά του και γιατί όχι να το φωνάζεις. Είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό για τους άνδρες αφού είναι ακόμη μια επιβεβαίωση πως είναι εκείνοι που σε κάνουν να παραμιλάς από ηδονή. Πες λέξεις και φράσεις που «κάθονται» καλύτερα στο χαρακτήρα σου και στα θέλω του συντρόφου σου, χωρίς να νιώσεις «ξένη» μέσα στο σώμα σου ή πως ρίχνεις την αξιοπρέπειά σου.

Ρώτησε τον τι του αρέσει και ζήτησε να κάνει κάτι που σε « φτιάχνει». Φράσεις όπως «κι άλλο», «πιο γρήγορα», «πιο δυνατά» του δίνουν να καταλάβει πως όχι μόνο κάνει καλά αυτό που κάνει, αλλά και πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το διακόψει!

Μην ξεχάσεις να του κάνεις κομπλιμέντα. Πες του τα σε μια άσχετη στιγμή και θα δεις που η ατμόσφαιρά αμέσως θα γίνει πολύ πιο ηλεκτρισμένη.

«Παίξε» με την φωνή σου. Μίλα του είτε ψιθυριστά, είτε γλυκά ή ακόμη και άγρια. Και μην ξεχνάς το βασικότερο, δεν είναι τόσο το τι θα πεις, όσο το πώς θα το πεις.

123

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top