ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Μετά τη βροχή πάμε στο πλυντήριο αυτοκινήτων “Star Wash Serres”

Eμείς και το αυτοκίνητό μας, αξίζουμε το καλύτερο για αυτό μετά τη βροχή επισκεπτόμαστε το πλυντήριο αυτοκινήτων “Star Wash”, στη Βενιζέλου 179 στις Σέρρες.

Τα υπερσύγχρονα και πρωτοποριακά μηχανήματά του παρέχουν άριστο αποτέλεσμα. Το πλυντήριο αυτοκινήτων “Star Wash”, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού αλλά διαθέτει και μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και συμπληρωματικών προϊόντων αυτοκινήτου, όπως καθαριστικά, μπαταρίες, λάδια κτλ.

Ανταποκρίνεται άριστα στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη ΙΧ αλλά και οποιουδήποτε ιδιοκτήτη οχήματος. Αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, φορτηγό ό,τι και να είναι αυτό η ομάδα του Star Wash αναλαμβάνει να το κάνει σαν καινούριο.

Το πιο σημαντικό; Σας απαλλάσσει από τον χρόνο μετακίνησης και τον χρόνο αναμονής καθώς έρχονται οι ίδιοι και παραλαμβάνουν το όχημά σας από τον χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 6971857416 η 2321121914.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το «Star Wash» πολλές και κυρίως οικονομικές:

  • Πλύσιμο μέσα-εξω με κέρωμα με 10€
  • Ξεθάμπωμα φαναριών μόνο 20€
  • Βιολογικος καθαρισμός με δωρεάν εξωτερικό πλύσιμο & κέρωμα μόνο 50€
  • Πλύσιμο κινητήρα μόνο 8€
  • Επαναφορά χρώματος όλου του αυτοκίνητο μόνο 70€

Επίσης θα βρείτε σε προσφορά υαλοκαθαριστήρες μέχρι και 50% WURTH για όλους τους τύπους αυτοκινήτου, λάδια αυτοκινήτου, παράφλου G12, υαλοκαθαριστήρες, αρωματικά αυτοκινήτων, καθαριστικά για αλυσίδες, πατάκια, προστατευτικό κάλυμμα τιμονιού και πολλά άλλα προϊόντα..

Εσείς ακόμα να τηλεφωνήσετε;

 

STAR WASH

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 179

ΣΕΡΡΕΣ

697 185 7416

FACEBOOK ADDRESS:STAR WASH SERRES

To Top