ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μάσκες και προσωπεία….. απόκριες

maskes_myselvi.gr

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Ει!!!!!!!! εσείς που περιμένετε να έρθουν οι απόκριες για να μασκαρευτείτε. Ποιον κοροϊδεύετε; Μασκαράδες της πεντάρας, γελωτοποιοί της κακιάς ώρας. Νομίζετε ότι επειδή περιφέρεστε με το ζεστό σας χαμόγελο και τα ευγενικά σας λόγια δεν σας έχουν πάρει χαμπάρι;

Φοράτε την μάσκα του καλού φίλου, του συγκαταβατικού εργοδότη, του ερωτευμένου εραστή και σκορπάτε απλόχερα την «καλοσύνη σας». Χα!!!!!! μια «καλοσύνη» που όμως τελειώνει μόλις βρεθεί κάποιος που έχει βαρεθεί να μαζεύει μάσκες και πεταμένα προσωπεία και σας αντιληφθεί.

Τολμήστε επιτέλους να πετάξετε την μάσκα σας, αυτό το προσωπείο και φανερώστε το πραγματικό σας πρόσωπο. Μπορείτε; Αντέχετε να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη; Πείτε αυτός είμαι, με τα στραβά και τα ανάποδά μου, γουστάρεις ή όχι; Αφήστε εμάς τους υπόλοιπους να επιλέξουμε αν σας θέλουμε δίπλα μας.

Να η ευκαιρία σας λοιπόν. Παίρνετε τα ρίσκα σας; Έχετε την ντομπροσύνη και το φιλότιμο να «απογυμνωθείτε»; Πετάξτε την μάσκα που καθημερινά έχετε και τώρα που πλησιάζουν οι απόκριες δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο. Αυτό που αντανακλά τον χαρακτήρα σας.

Και που ξέρετε ίσως και να αγαπηθείτε.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top