ΟΜΟΡΦΙΑ

Κόπηκε το αγαπημένο σας κραγιόν; Ορίστε πώς θα το «σώσετε»

Δυστυχώς έχει συμβεί σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως: πετάτε το αγαπημένο σας κραγιόν μέσα στην τσάντα πριν φύγετε από το σπίτι και όταν πάτε να το χρησιμοποιήσετε, ανακαλύπτετε με τρόμο πως έχει σπάσει στα δύο. Ναι, πρέπει να είστε πιο προσεκτικές, αλλά όχι, δεν πρέπει να το πετάξετε, γιατί το «κακό» διορθώνετε πανεύκολα.

Για να το επισκευάσετε χρειάζεστε μόνο ένα κερί ή έναν αναπτήρα. Κρατάτε την βάση του κομμένου κραγιόν σας ανάποδα πάνω από την φλόγα, ώστε να λιώσει ελαφρώς. Κάνετε γρήγορα ακριβώς το ίδιο με το κομμάτι που έχει αποκολληθεί και το ακουμπάτε προσεκτικά πάνω στη βάση για να ενωθούν. Κρατήστε τα έτσι για λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να ασκείτε υπερβολικά πολύ πίεση και έπειτα βάλτε στην κατάψυξη για 15 με 20 λεπτά. Όταν το βγάλετε θα είναι ξανά σαν καινούριο!

Σε περίπτωση που έχει σπάσει σε περισσότερα κομμάτια ή έχει λιώσει, η καλύτερη επιλογή που έχετε είναι να του αλλάξετε συσκευασία. Προμηθευτείτε ένα μικρό πλαστικό container για lip balm (θα τα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών) και βάλτε μέσα όλα τα κομμάτια του κραγιόν σας.

Ζεστάνετε το δοχείο με το σεσουάρ ώστε να λιώσει ελαφρώς και «στρώστε» το ώστε να είναι λείο. Τέλος βάλτε το στο ψυγείο και μετά από λίγη ώρα θα είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί με τη βοήθεια ενός πινέλου χειλιών.

ΠΗΓΗ: jenny.gr
To Top