ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Κακοκαιρία την ημέρα του γάμου σου; Ε και;

Αρχικά, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Αν και κάποιοι λένε ότι η βροχή την ημέρα του γάμου φέρνει καλοτυχία στο ζευγάρι, όλοι παρακαλούν να μη συμβεί σε αυτούς. Υπάρχουν κάποια ζευγάρια, τα οποία παντρεύτηκαν με βροχή, χιόνι, ομίχλη, αέρα, αστραπές, αλλά δεν άφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες να τους χαλάσουν τη διάθεση. Αρκεί να σκεφτείς πόσοι γάμοι που άντεξαν στο χρόνο πραγματοποιήθηκαν υπό ακραίες καιρικές συνθήκες.

Το να τελεσθεί το μυστήριο υπό κακοκαιρία, μάλλον δεν έχει και τόσο σημασία. Άρα, λογικά, εκείνο που σε απασχολεί είναι το πάρτι που θα ακολουθήσει. Φρόντισε να «σπάσεις» τη μονοτονία της βροχής και να ζήσεις τη στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο! Βγες στη βροχή και κάλεσε να σε ακολουθήσουν και οι άλλοι για να χορέψετε παρέα, χωρίς να νοιάζεστε αν θα βραχείτε!

Ο πιο τέλειος τρόπος για να φέρεις την κακοκαιρία προς όφελός σου είναι να οργανώσεις μία φωτογράφιση της τελευταίας στιγμής με τον αγαπημένο σου και οι αναμνήσεις να μείνουν για πάντα τυπωμένες στο χαρτί! Υποδυθείτε τους πρωταγωνιστές και ανταλλάξτε φιλιά γεμάτα πάθος αλά… The Notebook ή απλώς… Love Actually! Έπειτα, πείτε και ένα τραγούδι, όπως το… Singing in the Rain!

Αν ο γάμος είναι καλοκαίρι, ιδεατά, θα μπορούσες να ενημερώσεις το χώρο που θα φιλοξενήσει το γαμήλιο πάρτι σου, να διαθέτει μία τέντα που θα τοποθετηθεί πάνω από τις ροτόντες σας και… ούτε σταγόνα, ούτε ζημιά!

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σου. Όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, αυτή είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό το σημαντικό είναι να μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Ούτε καν τον καιρό… Και μην ξεχνάς να λες το «σ’ αγαπώ» στο άλλο σου μισό!

ΠΗΓΗ: nestlenoiazomai.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top