ΖΩΔΙΑ

Ιούνιος 2020. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Και Ζώδια

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Μήνας εκλείψεων ο Ιούνιος, αφαιρεί δηλαδή κομμάτια από το παζλ της κατάστασης σου και φυσικά αυτό σημαίνει ότι αναζητάς να συμπληρώσεις τα κενά σου και το αποτέλεσμα είναι να φαίνεσαι αλλά και να αισθάνεσαι ξένος μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Η αναδρομή των πλανητών Αφροδίτης και Ερμή δεν βοηθούν στο να ξεδιαλύνει η κατάσταση και νιώθεις το χάος.

Πιο Συγκεκριμένα,

Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της μέχρι τις 24 Ιουνίου 2020 έτσι ώστε να επαναξιολογήσεις τη στάση του συντρόφου σου ή ακόμα σε βλέπω να γυρνάς σε καταστάσεις του παρελθόντος που πιθανόν να μην σε καλύπτουν συναισθηματικά.

Μέχρι τις 27 Ιουνίου 2020, ο Άρης στους Ιχθύες σε θέλει ψυχοπονιάρη και συμπονετικό,  ενώ μετά εισβάλει στο σπίτι του, στον Κριό όπου εκεί θα δουλέψεις με την αρσενική σου ενέργεια και οι συνθήκες οδηγούν στο να ενεργοποιήσεις την αρσενική σου ενέργεια και να δείξεις πόσο “αρσενικό” είσαι..

Υστερόγραφο, από τις 20 Ιουνίου 2020 και μετά ενεργοποιείται η δεύτερη σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα (αν και ανάδρομοι) και αυτό σε βοηθάει στο να οραματιστείς το μέλλον σου.. και να οργανώσεις τα βήματά σου. Εύνοια σε ζώδια νερού και γης.

Υστερόγραφο, από τις 14 Ιουνίου 2020, ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο θα επαναφέρει την εμμονή σου στο παρελθόν, σε πιάνει μια νοσταλγία και γενικά δύσκολα να χαμογελάς.. δεν θα έχεις κέφια..

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας Ioύνιος σας αποσυντονίζει, καθώς έχετε να διαχειριστείτε α) τον άστατο ψυχισμό σας(Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την ανώμαλη προσγείωση σε έκτακτες καταστάσεις μια που έχετε φορτωθεί εκκρεμότητες άλλων (με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή είναι και αυτή σε φάση διάλυσης, καθώς κινείστε σε απαγορευμένα μονοπάτια, πιθανόν είστε το τρίτο πρόσωπο και πειραματίζεστε με τα συναισθήματά σας. Στις 27 Ιουνίου 2020 ο πλανήτης Άρης θα μετακινηθεί στο ζώδιο σας, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση σας και μπορείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες που λυτρώνουν.   Φεγγάρια του μήνα : στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) φέρνει ακυρώσεις, καθυστερήσεις σχεδίων και συναισθήματα απογοήτευσης. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020 , ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου προκαλεί εντάσεις και προβλήματα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θέματα γύρω από την ακίνητη περιουσία σας χρήζουν προσοχή. Θετική επιρροή του Μήνα, ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η θετική συμμετοχή του Άρη δημιουργούν τις προυποθέσεις να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, εφόσον πολεμήσετε προσωπικούς σας δαίμονες, δηλαδή τους φόβους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Ioύνιος προκαλεί αμηχανία, καθώς έχετε να διαχειριστείτε α) την κυκλοθυμία σας (Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την άτακτη προσγείωση σε πρακτικά ζητήματα, όπου πρέπει να βάλετε μια τάξη στον προυπολογισμό σας, λέγοντας όχι στην καταναλωτική σας μανία(Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή όμως εξισορροπεί την κατάσταση,  καθώς δέχεστε προτάσεις και η προοπτική μιας σχέσης θα σας κάνει να χαμογελάσετε αρκετές φορές μέσα το μήνα. Στις 27 Ιουνίου 2020, η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στο Κριό  θα φέρει εντάσεις, δημιουργώντας παρασκήνιο με αποτέλεσμα να νιώθετε το άγχος ή την έχθρα των συνεργατών σας. Ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες για να καταπολεμήσετε την τοξικότητα. Φεγγάρια του μήνα : στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) αγγίζει θέματα δανείων, οφειλών και πιθανόν να χάσετε κοινή πηγή εσόδων που μοιράζεστε με πρόσωπο που συνδέεστε συναισθηματικά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020, ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου φορτώνει τη σκέψη σας με αρνητικές σκέψεις και αντιμετωπίζετε αρκετές καθυστερήσεις σε γραφειοκρατικά , οικονομικά ζητήματα. Θετική επιρροή του Μήνα , ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η θετική συμμετοχή του Άρη οδηγούν στην εσωτερική ενδυνάμωση σας με σκοπό να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες, ανακαλύπτοντας τρόπους που θα σας βγάλουν από τα τωρινά “αδιέξοδα”.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Ioύνιος αφαιρεί κομμάτια από το πάζλ,  καθώς έχετε να διαχειριστείτε α) αρνητικά συναισθήματα (Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα,  κυρίως κινδυνεύετε μέσα σε προσωπικές σχέσεις (με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή συνεχίζει να σας προβληματίζει,  καθώς είστε μπερδεμένοι και πιθανόν να πρέπει να ξεπεράσετε την εμμονή σας με συγκεκριμένο πρόσωπο που συνεχίζει να σας απορρίπτει. Στις 27 Ιουνίου 2020 η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στο Κριό λειτουργεί ως από μηχανής Θεός, μια που η συμμετοχή σας σε ομαδικές, συλλογικές δραστηριότητες θα σας αποφορτίσει από τα κακώς κείμενα των προσωπικών σας ζητημάτων.  Φεγγάρια του μήνα: στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) κλονίζει συναισθήματα ασφάλειας και πιθανόν οδηγείστε στο τέλος μια σχέσης ή χρόνιας συνεργασίας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020 , ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου  επηρεάζει οικονομικά ζητήματα και μπαίνετε σε φάση επαναξιολόγησης του προυπολογισμού σας. Θετική επιρροή του Μήνα, ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η θετική συμμετοχή του Άρη σας δίνουν ευκαιρίες να χαλαρώσετε από τις απώλειες που βιώνετε και στηρίζεστε σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Ioύνιος φέρνει σημαντικές εξελίξεις, καθώς έχετε να διαχειριστείτε α)την επιστροφή του παρελθόντος(Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας) και β) την ανώμαλη προσγείωση σε κυκλοθυμικούς συντρόφους που χειρίζονται τα συναισθήματά σας(η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή όμως θα αλλάξει, καθώς αναζητάτε το καινούργιο και νιώθετε ανία, πλήξη με το παλιό.  Στις 27 Ιουνίου 2020,  η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στον Κριό  δημιουργεί αντιπαραθέσεις με πρόσωπα εξουσίας, όπου και προσπάθειες συμφιλίωσης αναμένονται να πέσουν στο κενό.   Φεγγάρια του μήνα : στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) προκαλεί αναταραχές στην εργασιακή σας ζωή με αποτέλεσμα να εγκαταλείψετε συγκεκριμένο τρόπο εργασίας και να γίνετε πιο εφευρετικοί. Η Νέα Σελήνη στον ζώδιο σας-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020 , ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου οδηγεί σε χωρισμούς, και συναισθηματικά δράματα που αρχικά θα σας προβληματίσουν αρκετά. Θετική επιρροή του Μήνα , ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η δυναμική συμμετοχή του Άρη οδηγούν στο να σκεφτείτε εκ νέου τις προσωπικές σας επιλογές και να καλωσορίσετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Ioύνιος μιλάει για εσωτερικές αλλαγές, καθώς έχετε να διαχειριστείτε α)συναισθήματα καταπίεσης-τάσεις φυγής(Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την αναγκαστική προσγείωση σε μια καθημερινότητα που σας πιέζει αφόρητα (Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή συνεχίζει να είναι πολύπλοκη,  μια που πιθανόν εμπλέκεστε σε κρυφή σχέση και έχετε αρχίσει να απομακρύνεστε από το μόνιμο ταίρι σας.  Στις 27 Ιουνίου 2020 η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στον Κριό θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση σχεδίων, θα προωθήσει επαφές με ανώτερα Ιδρύματα ή ακόμα μπορεί να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα βοηθήσει στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Πιθανόν σχέση από απόσταση.  Φεγγάρια του μήνα : στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) πιέζει σε αποχωρισμούς για να μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να έρθετε σε επαφή με το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020, ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, αγγίζει την ψυχολογία σας δίνοντας τάσεις απομόνωσης, οδηγείστε σε εσωτερικό διάλογο, με σκοπό να εντοπίσετε τα αδύναμα σημεία σας.  Θετική επιρροή του Μήνα, ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η δυναμική συμμετοχή του Άρη σας βάζουν σε διαδικασία να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να διεκδικήσετε καλύτερους όρους μέσα στην παρούσα εργασιακή κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Ο μήνας Ioύνιος μιλάει για ξεκαθάρισμα και κάθαρση,  καθώς θα πρέπει να διαχειριστείτε α) τον φιλικό σας κύκλο (Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την ανώμαλη προσγείωση σε επαγγελματικές εκκρεμότητες και ¨απαιτητικούς” εργοδότες (Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή ωστόσο θα βελτιωθεί αρκετά, μια που υπάρχει νέα γνωριμία και έτσι τώρα είναι πιο εύκολο να ξεφύγετε από το παρελθόν. Στις 27 Ιουνίου 2020 η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στον Κριό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μια έντονα σεξουαλική σχέση, η οποία και θα διαταράξει τις ισορροπίες σας. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα. Φεγγάρια του μήνα : στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) αφαιρεί συνήθειες, σχέσεις ρουτίνας και οτιδήποτε συνηθίζετε να ονομάζετε “οικογένεια”. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020 , ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου πιέζει να αποχωρήσετε από ένα φιλικό κύκλο που δεν ταυτίζεται πλέον με τις ανησυχίες σας. Θετική επιρροή του Μήνα, ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η δυναμική συμμετοχή του Άρη σας βάζουν σε διαδικασία αφύπνισης και εσωτερικής ενδυνάμωσης μέσα από μια νέα ερωτική κατάσταση που θα προκύψει.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Ioύνιος σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα ασφάλειας, καθώς έχετε να διαχειριστείτε α) αντιδράσεις τρίτων κυρίως μέσα στον επαγγελματικό στίβο(Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την αναγκαστική προσγείωση στην κανονικότητα όπου πρέπει να  πάρετε πρωτοβουλίες (με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή όμως θα επηρεαστεί από τις εξωγενείς συνθήκες και πιθανόν να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της σχέσης σας.   Στις 27 Ιουνίου 2020, η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στον Κριό θα φέρει αντιπαραθέσεις, εντάσεις με συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σας, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνετε την ισορροπία σας.  Φεγγάρια του μήνα : στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) φέρνει ακυρώσεις συμβολαίων, προβλήματα σε νομικά ζητήματα και τροποποιήσεις σε συμβόλαια και εργασιακές συνθήκες. Δυσκολία στην προσαρμογή.  Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020, ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου επιδρά αρνητικά σε επαγγελματικά σχέδια αλλά και θα διαταράξει σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας.  Θετική επιρροή του Μήνα, ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η δυναμική συμμετοχή του Άρη σας βάζουν σε διαδικασία έκφρασης της ταυτότητας σας μέσα από προσωπικό έργο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Ioύνιος γεννά προβλήματα προσαρμογής, καθώς έχετε να διαχειριστείτε α) επαγγελματικά ανοίγματα(Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την ανώμαλη προσγείωση σε μια καθημερινότητα με πολλές εκκρεμότητες κυρίως οικονομικής φύσεως (με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή όμως έχει ενδιαφέρον, καθώς εμπλέκεστε σε σχέση που ανεβάζει επικίνδυνα τη λίμπιντο σας, αλλά δημιουργεί ερωτικά κενά. Στις 27 Ιουνίου 2020 η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στον Κριό φέρνει εντάσεις μέσα στον εργασιακό χώρο και πολλές μετακινήσεις με αποτέλεσμα να νιώθετε εξάντληση. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας και ακολουθήστε μια καλή διατροφή.   Φεγγάρια του μήνα : στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) φέρνει απώλειες σε οικονομικά ζητήματα, νιώθετε πως το χρήμα δεν φτάνει να καλύψει τις ανάγκες σας με αποτέλεσμα να πρέπει να κυνηγήσετε νέους πόρους εσόδων. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020 , ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου επηρεάζει τα σχέδια σας , πιθανόν να αλλάξετε προσανατολισμό και να επιλέξετε νέες κατευθύνσεις που αρχικά σας τρομάζουν. Θετική επιρροή του Μήνα , ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η δυναμική συμμετοχή του Άρη σας βάζουν σε διαδικασία αναγνώρισης των προσπαθειών σας και διανύετε φάση υλοποίησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Ioύνιος γεννά διλήμματα, καθώς έχετε να διαχειριστείτε α) την επαναξιολόγηση των σχεδίων σας (Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την αναγκαστική προσγείωση σε σχέσεις ή συνεργασίες που σας κάνουν να πλήττετε αφόρητα (με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή συνεχίζει να σας μπερδεύει,  καθώς είστε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα και είναι δύσκολο να πάρετε την απόφαση τώρα. Στις 27 Ιουνίου 2020 η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στον Κριό βοηθάει στο να χαλαρώσετε από εκκρεμότητες και αγχωτικές καταστάσεις και να αναζητήσετε διέξοδο στο φλερτ ή σε ρομαντικά ραντεβού.   Φεγγάρια του μήνα: στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) κλονίζει την αισιοδοξία καθώς απώλειες γύρω από προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά ζητήματα θα σας βρουν απροετοίμαστους. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020, ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου διαταράσσει ισορροπίες οικονομικής φύσεως και πρέπει να ανταποκριθείτε με μεγαλύτερη συνέπεια σε δάνεια-οφειλές.  Θετική επιρροή του Μήνα, ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η θετική συμμετοχή του Άρη οδηγούν στην εξομάλυνση οικονομικών ζητημάτων με τη βοήθεια , στήριξη από τρίτα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Ioύνιος μιλά για σαθρωτικές αλλαγές, καθώς έχετε να διαχειριστείτε α) την εξέλιξη μιας χρόνιας προσωπικής σχέσης(Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την ανώμαλη προσγείωση σε έναν απαιτητικό εργασιακό καθεστώς με πολλές εκκρεμότητες και ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης(με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή συνεχίζει να είναι ένα μυστήριο και πιθανόν δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε το συναίσθημα από τη σαρκική έλξη. Στις 27 Ιουνίου 2020 η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στον Κριό προκαλεί εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο, όπου και πρέπει να παίξετε το ρόλο του διαμεσολαβητή. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας.  Φεγγάρια του μήνα : στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) προκαλεί άγχος, κακή ψυχολογία και εξασθένιση λόγω έντασης μέσα στον εργασιακό χώρο και έρχεστε σε σύγκρουση με το παρασκήνιο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020 , ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου επηρεάζει τις προσωπικές σας επιλογές και είστε ανάμεσα στην δέσμευση ή σε τελικό χωρισμό. Οριστικές ρήξεις.  Θετική επιρροή του Μήνα , ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η δυναμική συμμετοχή του Άρη βοηθούν στο να αλλάξετε προτεραιότητες και να ασχοληθείτε με την αναβάθμιση του προφίλ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας Ioύνιος φέρνει αναστάστωση , αμηχανία καθώς θα πρέπει να διαχειριστείτε α) συναδέλφους και εργοδότες που συνεχίζουν να σας εκμεταλλεύονται(Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την ανώμαλη προσγείωση σε μια μπερδεμένη ερωτική κατάσταση, λόγω της επιστροφής προσώπου από το παρελθόν  (Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους). Έτσι η ερωτική σας ζωή δημιουργεί προβλήματα αυτό το διάστημα όπου και θα είναι δύσκολο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Στις 27 Ιουνίου 2020 η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στον Κριό αλλάζει τον τρόπο σκέψης σας , γίνεστε πιο παρορμητικοί και ελεύθεροι στο να δοκιμάσετε νέους τρόπους προώθησης της δουλειάς σας. Φλερτ, μηνύματα και σχέση μέσα από το διαδίκτυο.   Φεγγάρια του μήνα : στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) σας αναγκάζει να αποχαιρετίσετε ένα φιλικό κύκλο ή ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής και να ενώσετε τα ενδιαφέροντα σας με ομοιδεάτες. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020 , ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου προκαλεί νεύρα, άγχος και ταραχή μέσα στον εργασιακό χώρο και πιθανόν οι εξελίξεις να σας οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμό των επαγγελματικών σας επιλογών. Θετική επιρροή του Μήνα , ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η δυναμική συμμετοχή του Άρη βοηθούν στην απεμπλοκή σας από οτιδήποτε δυσλειτουργικό,  φτάνει να διακρίνετε την ευκαιρία από μακριά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Ioύνιος οδηγεί σε εσωτερικές μάχες καθώς πρέπει να διαχειριστείτε α) ερωτικά διλήμματα και την εμμονή σας με άτομο του παρελθόντος (Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) και β) την αναγκαστική προσγείωση σε ένα οικείο περιβάλλον που σας κάνει να βαριέστε (Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους).  Η ερωτική σας ζωή συνεχιζει να είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες σας, ωστόσο μη βιαστείτε να οδηγηθείτε σε νέες επιλογές. Στις 27 Ιουνίου 2020, η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στον Κριό γεννά οικονομικά προβλήματα, έρχονται καθυστερήσεις σε πληρωμές και θα αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα. Δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.  Φεγγάρια του μήνα : στις 5 Ιουνίου 2020 η Πανσέληνος στον Τοξότη, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 15η) αφαιρεί προνόμια μέσα στον επαγγελματικό χώρο και ρήξεις με πρόσωπα εξουσίας αναμένονται. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Ηλιακή Έκλειψη, στις 21 Ιούνιου 2020 , ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου μιλά για νέο έρωτα, αρκεί βέβαια να έχετε ξεκαθαρίσει από το παρελθόν, διαφορετικά θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Θετική επιρροή του Μήνα , ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και η δυναμική συμμετοχή του Άρη σας βάζουν σε διαδικασία εύρεσης λύσεων μέσα από κινήσεις εξωστρέφειας και έντονης δημιουργικότητας.

To Top