ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Είμαι καλά να λες και το αξίζω

16754660_10154998243213119_1967649883_n

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Είμαι καλά να λες δυνατά. Να το βροντοφωνάζεις και να αισθάνεσαι ότι τελειώνει το οξυγόνο σου, να σείεται η γη κάτω από τα πόδια σου. Να το πιστεύεις και να το νιώθεις.

Πάρε βαθιά ανάσα και φώναξε, είμαι καλά και μπορώ να το κάνω. Σβήσε από το μυαλό σου την παραμικρή αμφιβολία. Νιώσε την εσωτερική δύναμη που σου δίνουν αυτές οι τόσο γνωστές λεξούλες και θα σε οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση, βήμα βήμα, νιώσε εκείνη την ώθηση στην ψυχή για να βγεις από τα αδιέξοδο σου.

Είμαι καλά να λες και δίωξε οτιδήποτε σε περιορίζει, διώξε κάθε δικαιολογία για ηττοπάθεια. Κοίταξε στον καθρέφτη και δες την δύναμη σου, μπορώ πες δυνατά και σπάσε τους κανόνες που σου έχουν επιβάλλει.

Είμαι καλά να λες και το αξίζω. Αξίζεις την επιβράβευση γιατί έδωσες όλη σου την ενέργεια και έβαλες τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάς πριν τις δικές σου, είμαι καλά να λες και αξίζω να έχω προτεραιότητα εμένα, να μην με σαμποτάρω.

Είμαι καλά να λες και να θυμάσαι ότι όλη η ζωή είναι ρευστή. Και αν πέσεις και αν μετράς λάθη και εάν νιώσεις αποδυναμωμένος άνθρωπος, να πεις μπορώ να προσπαθήσω περισσότερο, μπορώ να μάθω από τα λάθη μου, μπορώ να με αγαπήσω γιατί η αγάπη είναι εκείνη που θεραπεύει, που προστατεύει και απελευθερώνει.

Είμαι καλά να λες και μην σταματήσεις λεπτό να αγαπάς εσένα και να αναζητάς την ευτυχία μέσα από τις ευκαιρίες που σου δίνονται, αγκάλιασε τες και δέξου τες σαν δώρα που σου έρχονται.

Είμαι καλά να λες, αξίζω το χαμόγελο και μπορώ να τα καταφέρω!!!

eytyxia-2-

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top