ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Οι περίεργες συνήθειες που έχουν τα επιτυχημένα κορίτσια

κοριτσια-900x676

Γιατί μας ενδιαφέρουν τόσο αυτά που κάνουν οι πλούσιοι και ισχυροί, γιατί ξέρουν που κρύβεται ο θησαυρός μπορεί να μας δώσουν και εμάς ένα hint. Οι κυρίες που ξέρουν τι κάνουν και πως το κάνουν έχουν κάποιες ρουτίνες οι οποίες τις βοηθούν. Εδώ είναι όλα αυτά που κάνουν και σε εμάς προκαλούν μια μικρή έκπληξη, αλλά μάλλον αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας, το μη προφανές.

Ξυπνάνε χωρίς ξυπνητήρι

Αν και οι περισσότερες από εμάς ανήκουμε στην κατηγορία της «αναβολής», η Όπρα έρχεται και μας  κάνει την καρδιά περιβόλι δηλώνοντας «δεν πιστεύω στα ξυπνητήρια, εγώ βάζω το μυαλό μου σε διαδικασία να ξυπνάει πριν από αυτό γύρω στις 06:02 και 06:20 κυρίως επειδή τα σκυλιά μου θέλουν βόλτα εκείνη την ώρα.»

Φεύγουν από το γραφείο στις 5:30 το απόγευμα αυστηρά

Οι Facebook COO Sheryl Sandberg δεν καίγεται στο γραφείο ως αργά. Φτάνει αρκετά νωρίς στη δουλειά, γύρω στις 7:00 και φεύγει στις 5:30. Θέλει να τρώει το βραδινό με την οικογένεια της, είναι μια παράδοση που τηρεί φανατικά.

Τα τσούζουν με 4 Cocktails

 Στα 91 της, η Βασίλισσα Ελισάβετ πίνει κοκτέιλ gin με Dubonnet πριν το μεσημεριανό της, επίσης της αρέσει ένα ποτήρι κρασί και ένα gin maritin κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος.

Διαβάζουν Buzzfeed

Η Jessica Alba, ενημερώνεται για τα νέα, ρίχνει μια ματιά στο CNN,  στην Wall Street Journal και φυσικά μπαίνει φανατικά στο BuzzFeed.

Λύνουν ένα σταυρόλεξο για απαιτητικούς λύτες

Η Martha Stewart, είναι η πιο λατρεμένη παρουσιάστρια οικοκυρικών της Αμερικής, γύρω στις 5 το πρωί, (μα τι ώρες είναι αυτές) πριν πιει την πρώτη γουλιά καφέ, λύνει ένα δύσκολο σταυρόλεξο ή ένα μικρό αλλά περίπλοκο παζλ (έτσι κάνει μια άσεμνη χειρονομία στο Alzheimer)

Κάνουν γυμναστική 2 ώρες την ημέρα

Η Gwyneth Paltrow αγαπημένη μας lifestyle guru, ακολουθεί την μέθοδο εκγύμνασης της Tracy Anderson κάθε μέρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top