ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Οι άνθρωποι «βρυκόλακες» με τις παγωμένες ψυχές

16754660_10154998243213119_1967649883_n

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Έχουμε μάθει πως η αγάπη γεννάει αγάπη. Έτσι έχουμε μάθει. Δεν είναι πάντα όμως και το σωστό. Η ομορφιά που δίνει η αγάπη, λερώνεται και ματώνει. Γιατί υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι, που μαζί τους θα ξεχάσεις οτιδήποτε όμορφο.

Μαζί τους θα δοκιμαστείς, θα σκορπίσεις σε χίλια κομμάτια και όση αγάπη και χάδια και να δώσεις, εκείνοι θα συνεχίσουν να πληγώνουν την αγάπη. Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που ζουν χωρίς συναισθήματα, χωρίς ίχνος ευαισθησίας, οι κενοί, οι άδειοι.

Οι άνθρωποι «βρυκόλακες» με τις παγωμένες ψυχές που ρουφάνε το παραμικρό κύτταρο ενέργειας. Έχουν μπει σε μια βαθιά συναισθηματική κατάψυξη, έχουν παγώσει την ανθρώπινη πλευρά τους και αδιαφορούν για τις πληγές και τον πόνο που προκάλεσαν, δεν νιώθουν καν συμπάθεια για οποιονδήποτε.

Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που σαγηνεύουν με τα λόγια τους και με όμορφο τρόπο γοητεύουν το θύμα τους, δημιουργούν παραδείσους για να ζήσεις μέσα και πολύ σύντομα ανακαλύπτεις πόσο μόνος είσαι. Ανακαλύπτεις ότι έχουν βάλει πλώρη για την επόμενη “ γνωριμία”, για να συνεχίσουν να μετράνε σώματα στα σεντόνια τους.

Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που επιλέγουν πάντα τις πιο «όμορφες» ψυχές, εκείνες που λάμπουν από αγάπη και που είναι πάντα πρόθυμες να σκορπίσουν χαμόγελο και να δώσουν την λάμψη της αγάπης απλόχερα. Εκείνες τις χαμογελαστές ψυχές τις αφήνουν μόνες να υποφέρουν.

Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που δημιουργούν ενοχές, τύψεις, μοναξιά, απόρριψη, αστάθεια, ανασφάλεια, εξάρτηση. Όλα αυτά που οι ίδιοι κουβαλούν μέσα τους. Αυτά έχουν και αυτά δίνουν, ισοπεδώνοντας οτιδήποτε καλό βρεθεί μπροστά τους μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τον αρρωστημένο εγωισμό τους και την ανύπαρκτη ευαισθησία τους.

Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για τις ανάγκες των άλλων, ούτε για την καταστροφή που έφεραν άλλα ικανοποιούνται μόνο όταν ακρωτηριάσουν συναισθηματικά και μεταλλάξουν το θύμα τους.

Όταν “συνταξιδεύεις” με τέτοιους ανθρώπους να ξέρεις ότι μετά από το ταξίδι σου πότε πια δεν θα γυρίσεις ο ίδιος άνθρωπος.

Conspiracy Feeds (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top