ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Οι άνθρωποι που είναι ο εαυτός τους

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΗ

Γράφει η Χρύσα Παπανικολάου / never stop dreaming

Μ’ αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ο εαυτός τους, αυτοί που δεν χρησιμοποιούν το “φαίνεσθαι” για τα μάτια του κόσμου και στην ουσία έχουν μέσα τους μία τεράστια δυστυχία. Που είναι αυθόρμητοι και ελεύθεροι με τους ανθρώπους που είναι δίπλα τους.

Μ’ αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι που παίρνουν φόρα και πέφτουν στο γκρεμό, απολαμβάνοντας την πτώση. Που έχουν το κουράγιο να γκρεμίζονται και σηκώνονται με γέλια. Αυτοί που τινάζουν το χώμα από πάνω τους και συνεχίζουν και ξανά δίνονται ολοκληρωτικά σ’ αυτά που αγαπάνε.

Μ’ αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ο εαυτός τους και στηρίζουν στα δύσκολα τους ανθρώπους που αγαπάνε. Που τρέχουν να ζήσουν την στιγμή, γιατί εκεί βρίσκεται η “μαγεία”. Που το “γκάζι” είναι η κινητήρια δύναμη τους, είναι αυτό που τους τρέφει και μ’ αυτόν τον τρόπο γεύονται την ζωή και τον έρωτα.

Μ’ αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι όταν τους συναντάω….που λίγοι τους καταλαβαίνουν κι απλά τους κατακρίνουν. Μ’ αρέσουν γιατί είναι αυθεντικοί και χαίρομαι που έχω τέτοιους ανθρώπους στην ζωή μου, γιατί ξέρω ότι θα είναι εκεί για μένα όταν τους χρειαστώ! Αναζητήστε κι εσείς τέτοιους ανθρώπους και θα τα νιώσετε όλα αυτά…..

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top