ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η άγνωστη και αινιγματική κυρία “Κ”

klitor

Γράφει η Τζώρτζια / red passion

Στα μέσα της δεκαετίας του 1960 έγινε η πρώτη σεξουαλική επανάσταση όπου οι νέοι, «τα παιδιά των λουλουδιών» όπως συνηθιζόταν να τα αποκαλούν, προέτρεπαν τον κόσμο «να κάνουν έρωτα και όχι πόλεμο».

50 και πλέον χρόνια μετά και αφού καταρρίφθηκαν πολλά ταμπού και κανόνες ευπρέπειας μιας μουδιασμένης κοινωνίας, η φράση αλλάζει προτρέποντας τον κόσμο «να κάνει έρωτα σαν να κάνει πόλεμο». Πως μεταφράζεται αυτό; Μα να βάλουν περισσότερο πάθος στο σεξ.

Εδώ είναι που η μυστηριώδης και «άγνωστη Κ», η αινιγματική και γένους θηλυκού κλειτορίδα, απενoχοποιείται και υπόσχεται την πλήρη απόλαυση στις γυναίκες. Εν έτη 2016, στη « δεύτερη σεξουαλική επανάσταση», οι γυναίκες απαιτούν και διεκδικούν το δικαίωμα στην ευχαρίστηση. Το μαγικό κλειδί είναι η κλειτορίδα και το μυστικό είναι ο αυνανισμός.

Τώρα πια οι γυναίκες απελευθερωμένες, σταματούν να έχουν το βάρος της ντροπής και της αμαρτίας. Η άποψη ότι η ηδονή και η απαίτηση της κορύφωσης του οργασμού είναι σημάδι ανηθικότητας καταρρίπτεται.

Η σύγχρονη γυναίκα προτού ζητήσει ικανοποίηση από τον ερωτικό της σύντροφο πρέπει πρώτα να προσφέρει η ίδια στον εαυτό της – που είναι και το πιο σημαντικό- το δικαίωμά της στην κορύφωση μέσω του οργασμού. Και αυτό, αφού πια έχει «γνωρίσει» το σώμα της και έχει «εξοικειωθεί» με την ιδέα του κλειτοριδικού οργασμού μέσω του αυνανισμού.

Η σημερινή γυναίκα δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει να παραμείνει ο αυνανισμός μια ανεξερεύνητη περιοχή και γνωρίζει πολύ καλά πια, ότι η ικανοποίηση, εκτός από απόλαυση, είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την υγεία, σωματική και πνευματική. «Μια ανικανοποίητη γυναίκα είναι γεμάτη νευρώσεις που έχουν αντίκτυπο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της» επισημαίνουν οι επιστήμονες και ειδικοί σε θέματα σεξουαλικότητας.

Γι΄αυτό λοιπόν αφού το σεξ είναι πηγή ζωής και μας απελευθερώνει από τα προβλήματα της καθημερινότητας, ας κάνουμε την «επανάσταση» μας, που θα μας φέρει πιο κοντά στην «απόλαυση».

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top