ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 12 πιο «φαρμακερές» κατηγορίες ανδρών

mamakiasmyselvi.gr

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανδρών. Βασικά νομίζω ότι ο κάθε άνδρας από μονός του είναι μια κατηγορία. Λοιπόν κορίτσια πιστεύω ότι στην παρακάτω λίστα θα βρείτε και εσείς μια κατηγορία άνδρα που ήρθατε σε επαφή.

1. Πρώτος στην λίστα είναι ο μαμάκιας. ( πω,πω,πω στην μαμά μου θα το πω!). Αυτός που πρότυπο του έχει την μανούλα και πρέπει η σύντροφος του να τον περιποιείται και να το κανακεύει όπως η μαμά. Τώρα αν εσύ γλυκιά μου έχεις τις αντοχές να συναγωνίζεσαι την μανούλα, ε τότε χαλάλι σου.

2. Εγωκεντρικός. Αυτός και κανένας άλλος. Κάνει μπαμ από μακριά κορίτσια μου. Είναι αυτός που έχει άποψη για όλα και όλους. Δεν αντέχει τις διαφορετικές απόψεις, που φυσικά και δεν υπάρχουν. Ξεχωρίζει, γιατί στις παρέες, καινούριες και παλιές, μιλάει πολύ και εκστασιάζεται με τον εαυτό του. Του ταιριάζει απόλυτα το νέο άσμα του Σαμπάνη “Μη μιλάς”.

3. Ο παρτάκιας, όλα γι’ αυτόν, τα πάντα γι’ αυτόν. Εντάξει εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Αυτός και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ, πονάει, πεινάει, δουλεύει κτλ. Ακόμα και το μεσημέρι στο τραπέζι, που έχει μόνο την ευθύνη για τα μαχαιροπίρουνα θα βγάλει μόνο για τον εαυτό του. Κορίτσια μακρυάαααααα!!!!!!!!!!!

4. Ο τσιγκούνης ή αλλιώς ο Σκρουτζ Μακ Ντακ σε νεότερη έκδοση. Δεν κρύβει την τυχερή του λίρα αλλά τα «κολλαριστά» ευρουλάκια του, που ούτε ο ήλιος δεν τα βλέπει, που λένε. Εδώ γλυκές μου πρέπει να την κάνετε ΑΜΕΣΩΣ και ο τσιγκούνης φαίνεται από τα πρώτα λεπτά γνωριμίας. Θα σχολιάσει την τιμή στο ποτό ή στον καφέ πόσο έχει αυξηθεί κτλ. Και άντε στα πρώτα ραντεβού φάνηκε large και πλήρωσε τον λογαριασμό, ε αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Και θα το διαπιστώσετε αν του κάνετε κουβέντα για 3ήμερο ταξιδάκι. Εκεί θα αρχίσει να κλαίγεται ότι χάλασε μια δουλειά και δεν πληρώθηκε ή άργησαν να τον πληρώσουν κτλ οπότε θα πρέπει να μοιραστείτε τα έξοδα. Αντιερωτικός πολύ.

5. Ο κομπλεξικός σε όλα του. Τον καταλαβαίνεις μετά το τρίτο ραντεβού. Θέλει να επιδεικνύει τις γνώσεις του, την δουλειά του, τους φίλους του, τις γνωριμίες του. Και άντε αυτά ως ένα σημείο είναι καλά για να γνωρίσετε καλύτερα με τι έχετε να κάνετε. Έλα όμως που δεν θα σταυρώσετε κουβέντα.

6. Ο κλαψιάρης ή ανεύθυνος. Πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι και ποτέ αυτός. Καλά αυτό τον τύπο άνδρα μην του πεις να πάει ούτε για ψωμί. Το πιο πιθανόν είναι να βάλεις amber alert για να τον βρεις.

7. Ο αχάριστος, που θυμάται μόνο όσα δεν μπόρεσες να δώσεις και ότι οφείλεις πάντα ενώ ξέχνα όσα έδωσες.

8. Ο μισογύνης.  “Για όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην και οι επόμενες”. Γι’ αυτόν όλες οι γυναίκες εκμεταλλεύονται τους άνδρες, φυσικά από την λίστα βγαίνει η μανούλα.

9. Ο ζηλιάρης. Με τις μουχλιασμένες αντιλήψεις περί σχέσεων και γάμου, που ζηλεύει τον αέρα που αναπνέεις. Σίγουρα θα δεινοπαθήσεις με φράσεις του τύπου «Τι ειν” αυτά που φοράς» ή «Με ποιον μιλούσες, πού ήσουν, γιατί βγήκες κτλ».

10. Ο κουλτουριάρης, ναι καλό ακούγεται αλλά θα σε γυρνά καλή μου από βραδιά ποίησης σε όπερα κτλ. Άσε που θα πρέπει στο κρεβάτι μετά να αναλύεις με φιλοσοφικό τρόπο τα πάντα. Πόσο θα αντέξεις;

11. Ο πολλά βαρύς ή νευρικός. «Του άντρα του πολλά βαρύ μη του μιλάτε το πρωί».  Φασαρία από το πουθενά χωρίς λόγο και αιτία. Έτσι την βρίσκει καλή μου. Αυτός είναι ο άνδρας που θα μπει στο σπίτι και θα φωνάξει γυναίκα φαΐ. Που θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και ενίοτε επάνω σου. Εδώ δεν χρειάζεται να σου πω τι πρέπει να κάνεις.

12. Και για το τέλος αφήνω τον άνδρα τον ωραίο, τον νάρκισσο, που περπατά και τρίζουν τα πατώματα, στο πέρασμα του προκαλούνται ατυχήματα και η γυναίκα δίπλα του είναι πολύ τυχερή, που τον έχει και φυσικά πρέπει να τον μοιράζεται με όλο τον γυναικείο πληθυσμό. Και γιατί όχι τέτοιον ημίθεο. Βέβαια, πολύ συχνά ο τύπος αυτός δεν λέει και πολλά στο κρεβάτι, γιατί φυσικά ασχολείται μόνο με το σώμα του και τα «κάλλη του».
`

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top