ΟΜΟΡΦΙΑ

Γίνε κ εσύ “Amabile Girl” και κλέψε την παράσταση!

Επιστροφή στην κανονικότητα αλλά εμείς είμαστε έτοιμες για το καλοκαίρι;

Η πιο σημαντική πινελιά στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, είναι σαφώς τα αξεσουάρ καθώς συμπληρώνουν ένα απλό και καθημερινό σύνολο. Γίνε κι εσύ ένα “Amabile Girl” και ξεχώρισε με τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

Στο κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων, Amabile Creations στην οδό Π. Τσαλδάρη 10, στις Σέρρες συμπληρώνουμε το ντύσιμο μας, με καπέλα, γυαλιά ηλίου, αιθέρια φουλάρια και μαντήλια και πολύχρωμα κοσμήματα!

Τα αξεσουάρ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσεις καινούριο αέρα στην γκαρνταρόμπα σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Σαφώς δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως εκτός από μια πολύ θηλυκή στο ντύσιμο μας προσθήκη, τα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου είναι απολύτως απαραίτητα για την προφύλαξη μας από τον ήλιο, όχι μόνο στις παραλίες αλλά και στην πόλη. Ένα ζευγάρι Γυαλιά Ηλίου, ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ένα μεγάλο καπέλο μπορούν να δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Ανακάλυψε στο κατάστημα όλες τις τελευταίες τάσεις του καλοκαιριού, γίνε κι εσύ ένα “Amabile Girl” και κλέψε την παράσταση!!

FOLLOW AMABILE CREATIONS

Facebook: Amabile Creations

Instagram: amabile_creations

E-shopAmabileCreations.com

To Top