ΟΜΟΡΦΙΑ

«Ευάγγελος Ακτσαλής: Νέες, ανώδυνες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής για φυσικό αποτέλεσμα!»

Στο Myselvi αγαπάμε το ωραίο και κάθε μέρα που περνάει φροντίζουμε να γινόμαστε ακόμα πιο όμορφες. Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές και καθώς χρωστάμε όλοι ένα δώρο στον εαυτό μας επισκεφθήκαμε τον πλαστικό χειρουργό Ευάγγελο Ακτσαλή, που μας μίλησε για τη δουλειά του και μας παρουσίασε όλες τις νέες, ανώδυνες τεχνικές για φυσικό αποτέλεσμα!

Ο Ευάγγελος Ακτσαλής, Πλαστικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην Αισθητική Χειρουργική προσώπου και μαστού και διεθνείς πιστοποιήσεις, μας προτείνει λύσεις βασισμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας που αναδεικνύουν όχι έναν άλλο, αλλά τον δικό μας καλύτερο εαυτό με τον φυσικότερο δυνατό τρόπο.

«Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και κάθε ασθενής έχει ξεχωριστές απαιτήσεις που πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται εξατομικευμένα.», αναφέρει ο γιατρός. Άλλωστε όπως υποστηρίζει και ο ίδιος “Youth has NO age” και μπορούν όλες οι γυναίκες να προσφέρουν κάτι φυσικό και ανώδυνο στον εαυτό τους που απλώς θα ολοκληρώσει την εμφάνιση τους χωρίς υπερβολές.

«Ποιες θεραπείες προτείνετε εσείς στους πελάτες σας, άνδρες και γυναίκες;», τον ρωτάω καθώς τοποθετεί έναν καθρέφτη μπροστά μου.

«Κάθε Πλαστική Χειρουργική επέμβαση ή πράξη έχει στόχο την αισθητική και τη λειτουργική Αρμονία, έτσι μαζί με τους ενδιαφερόμενους, βλέπουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεται χωρίς να οδηγούμαστε σε υπερβολές. Η αλήθεια είναι ότι η πλαστική χειρουργική είναι στις μέρες μας η δημοφιλέστερη, περισσότερο προβεβλημένη αλλά ταυτόχρονα και η πιο παρεξηγημένη ειδικότητα», αναφέρει.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για ν’ αναδείξετε με τον φυσικότερο δυνατό τρόπο τον καλύτερό σας εαυτό!

·      Ενέσιμες θεραπείες όπως  μεσοθεραπεία, Βοτοx και υαλουρονικό οξύ

·      Χειρουργικές μέθοδοι όταν η χαλάρωση υπερβεί ένα όριο, όπως τo face- lift, το neck- lift του λαιμού, η βλεφαροπλαστική και η λιπομεταφορά 

·      Αυξητική μαστού που είναι η πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση παγκοσμίως. Ανόρθωση μαστού όπως και μειωτική μαστού.

·   Η λιποαναρρόφηση ή καλύτερα λιπογλυπτική που είναι ο σύγχρονος όρος, η οποία είναι ιδανική για τη διόρθωση τοπικής συσσώρευσης λίπους αλλά αδυνατεί να υποκαταστήσει δίαιτα και άσκηση.

Εμείς αποφασίσαμε ήδη ποια μέθοδο θα ακολουθήσουμε για μια λαμπερή εμφάνιση τις ημέρες των εορτών. Μια επίσκεψη στο ιατρείο του κ. Βαγγέλη Ακτσαλή θα βοηθήσει και εσάς να βοηθήσετε τον εαυτό σας για ένα φυσικό και ανώδυνο αποτέλεσμα.

Όπως λέει και ο Pablo Picasso «youth has NO age».

Το ιατρείο βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης αλλά και στις Σέρρες.

 

Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 51, 54623, 2310 225 196

Σέρρες, Ν.Σταυρίδη 2, Πλ.Ελευθερίας, 2321 111 363

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ. 6972 337 767

Ιστοσελίδα: https://www.aktsalis.gr/

Email: contact@aktsalis.gr

To Top