ΟΜΟΡΦΙΑ

Ευάγγελος Ακτσαλής: “Η πλαστική σώματος μπορεί να μας βοηθήσει να αναδείξουμε πραγματικά τα δυνατά μας σημεία”

Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και κάθε ασθενής έχει ξεχωριστές απαιτήσεις που πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται εξατομικευμένα. Ο Ευάγγελος Ακτσαλής, Πλαστικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην Αισθητική Χειρουργική προσώπου και μαστού και διεθνείς πιστοποιήσεις, από τους κορυφαίους σε προτίμηση γιατρούς του Doctoranytime, όπως προέκυψε από τους ασθενείς και χρήστες του, προτείνει λύσεις βασισμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας που αναδεικνύουν όχι έναν άλλο, αλλά τον δικό σας καλύτερο εαυτό με τον φυσικότερο δυνατό τρόπο.

Διαφορετικές οι ανάγκες γυναικών και ανδρών, αλλά και ανάλογα με το τι ενοχλεί τον καθένα επάνω του. Ο Πλαστικός Χειρουργός, κ. Ευάγγελος Ακτσαλής, έχει τον ιδιαίτερο τρόπο να χαλαρώνει τον καθένα, προσδίδοντας του αυτοπεποίθηση και συζητώντας πάντοτε στη βάση της παρέμβασης με στόχο το φυσικότερο δυνατό αποτέλεσμα. Παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν παντού, στο πρόσωπο, στο στήθος, στο σώμα, ο γιατρός όμως είναι αυτός που μας κατευθύνει και μας συμβουλεύει.

Καλό είναι να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας, να τον αναδείξουμε με τον φυσικότερο δυνατό τρόπο, διορθώνοντας ενδεχομένως ατέλειες, απαλείφοντας τα σημάδια του χρόνου, δίνοντας λάμψη και ζωντάνια στην ταλαιπωρημένη από το περιβάλλον, αλλά και τις στρεσογόνες συνθήκες ζωής.

Η πλαστική σώματος μπορεί να μας βοηθήσει να αναδείξουμε πραγματικά τα δυνατά μας σημεία αλλά και να διορθώσουμε τα σημεία που τυχόν μας προβληματίζουν

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Λιπογλυπτική είναι ο σύγχρονος όρος για ό,τι στο παρελθόν ονομαζόταν λιποαναρρόφηση. Σκοπός της τεχνικής είναι να σμιλεύσουμε στο σώμα μας ένα πιο ελκυστικό περίγραμμα. Θα πρέπει να τονιστεί ότι η λιπογλυπτική είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους αλλά δεν μπορεί να υποκαταστήσει δίαιτα και άσκηση.Η λιπογλυπτική δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους, αλλά αντιμετώπισης της τοπικής συσσώρευσης λίπους από τις περιοχές όπου πλεονάζει, όπως: έσω- έξω μηροί, γοφοί, κοιλιά, βραχίονες, μέση, έσω γόνατο, λαιμός, γάμπες και αστράγαλο

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ 

Όντας στο κέντρο του κορμιού μας, η κοιλιά πολλές φορές είναι και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, συνήθως δυστυχώς για τις ατέλειες της. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ατέλειες αυτές μπορούν να διορθωθούν με δίαιτα και άσκηση, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου η κοιλιοπλαστική είναι αναπόφευκτη. Η κοιλιοπλαστική είναι μια σχετικά απλή τεχνικά επέμβαση. Συνίσταται στην εκτομή της περίσσειας δέρματος και υποκείμενου λίπους (δερμολιπεκτομή), με την τομή να σχεδιάζεται αρκετά χαμηλά, ώστε να καλύπτεται από το εσώρουχο ή το μαγιό. Εάν συνυπάρχει διάσταση των κοιλιακών μυών, αυτοί επανασυσφύγγονται, για να προσδώσουν μια πιο επίπεδη κοιλιά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ 

Οι συχνές αυξομειώσεις βάρους (όπως μετά από εγκυμοσύνη) συνοδεύονται από αντίστοιχες μεταβολές στο δέρμα μας. Εάν η διάταση του δέρματος υπερβεί ένα όριο το αδυνάτισμα και η γυμναστική αδυνατούν να αναστρέψουν την κατάσταση και ο μηρός φαίνεται χαλαρός. Λύση στο πρόβλημα δίνει η ανόρθωση μηρών.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ 

Η αυξητική γλουτών είναι η επέμβαση που αναδιαμορφώνει και αυξάνει σε όγκο την περιοχή των γλουτών σας. Τα τελευταία δέκα χρόνια η συχνότητά της έχει αυξηθεί δραματικά, αφού οι γλουτοί θεωρούνται σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιασμού.

Και μην ξεχνάτε κάθε Πλαστική Χειρουργική επέμβαση ή πράξη έχει στόχο την αισθητική και λειτουργική Αρμονία.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 51, 54623, 2310 225 196

ΣΕΡΡΕΣ, Ν.ΣΤΑΥΡΙΔΗ 2, ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, 2321 111 363

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 6972 337 767
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: HTTPS://WWW.AKTSALIS.GR/
EMAIL: CONTACT@AKTSALIS.GR

To Top