ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (8-14 Φεβρουαρίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com/ facebook address

Η εβδομάδα μιλά για ένα άγγιγμα ψυχής , καθώς προετοιμάζει τις καρδιές μας για την γιορτή των ερωτευμένων, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και παρασύρει για να συγκινήσουμε το πρόσωπο που στέκεται δίπλα μας με πράξεις ρομαντισμού και απίστευτης τρυφερότητας.

feature-aries

Κριός

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σμίγετε περισσότερο με φίλους –ομάδες που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και αποφεύγετε να είστε ο αρχηγός. Το τρίγωνο ανάδρομου Δία-Αφροδίτης χαλαρώνει τον ψυχισμό σας, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία σε συναδέλφους , συνεργάτες που μέχρι τώρα έκαναν «σαματά» , χωρίς να υπολογίζουν την γνώμη σας;  Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο , ώστε να γιορτάσετε χωρίς ενοχές και τύψεις την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου , επιλέγοντας έναν έρωτα χωρίς όρια και κανόνες.

Tips :

·Βγείτε από την ψευδαίσθηση της πρωτιάς και αντιμετωπίστε τους «ανταρσίες» με ένα πιο φιλελεύθερο τρόπο που θα ξαφνιάσει ευχάριστα το περιβάλλον σας.

·Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και πείτε ναι σε προτάσεις που ανοίγουν προοπτικές εξέλιξης στον εργασιακό σας χώρο.

feature-taurus

Ταύρος

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξεπερνάτε την κρίση της εξουσίας, ξεφεύγετε από τους γνωστούς «δυνάστες» και επιλέγετε να κάνετε την διαφορά χωρίς προστάτες. Το τρίγωνο ανάδρομου Δία-Αφροδίτης ευνοεί την προσπάθεια σας να καθαρίσετε το μυαλό σας και υιοθετείτε μια νέα στάση ζωής. Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου , μόνοι και ελεύθεροι , απομακρύνοντας έναν τοξικό έρωτα χωρίς προοπτική!

Tips

·Νικήστε την ανασφάλεια και πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας γιατί μετράει και θα νιώσετε ανακουφισμένοι-απελευθερωμένοι.

·Κινηθείτε, ταξιδέψτε, ελάτε σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, κρατήστε το τιμόνι της ζωής σας χωρίς διλήμματα.

feature-gemini

Δίδυμοι

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο νιώθετε σαν στο σπίτι σας , μπορείτε να κάνετε μια μικρή επανάσταση και να φορτίσετε μπαταρίες. Το τρίγωνο ανάδρομου Δία-Αφροδίτης κανακεύει, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει χρόνος για τα σοβαρά της ζωής και επιλέγετε να είστε και πάλι έφηβος . Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο , ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου με αγαπημένο πρόσωπο, ικανό να νικήσει την ανικανοποίητη φύση σας.

Tips

·Ελάτε σε επαφή με νεώτερα άτομα-εάν είστε γονείς με τα παιδιά σας και βγείτε εκτός προγράμματος , καθώς το έχετε ανάγκη.

·Αποφύγετε τις εντάσεις με τα πρόσωπα-κηδεμόνες και ξεκαθαρίστε ότι δεν βάζετε χαλινάρι.

feature-cancer

Καρκίνος

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπαίνετε σε «ρύθμιση» με την έννοια ότι μπορείτε να βάλετε τους δικούς όρους σε υποθέσεις που εκκρεμούν και κοστίζουν ακριβά. Το τρίγωνο ανάδρομου Δία-Αφροδίτης δίνει το προβάδισμα σε εσάς – παραιτήστε από τη θέση του κομπάρσου και μπορείτε να διεκδικήσετε τα αυτονόητα. Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου με ένα έρωτα κρυφό, ακατάλληλο , αλλά απίθανα σαγηνευτικό.

Tips

·Σταματήστε να είστε το καλό παιδί και επιβάλετε κανόνες χωρίς να φοβάστε τις συνέπειες.

·Καθαρίστε το τοπίο από ασύμφορες συνεργασίες και προχωρήστε σε κάτι καινούργιο χωρίς κατάλοιπα.

feature-leo

Λέων

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είστε στο σωστό το δρόμο , έχετε κατασταλάξει με ποιους θέλετε να προχωρήσετε και νιώθετε ασφαλής. Το τρίγωνο ανάδρομου Δία-Αφροδίτης καλλιεργεί το αίσθημα αισιοδοξίας καθώς σε θέματα εργασίας το νερό έχει μπει στο αυλάκι και τακτοποιείτε με θάρρος όλες τις εκκρεμότητες! Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, βάζοντας επίσημη ενδυμασία , έτοιμος/η να πείτε το ναι σε πρόταση σοβαρής δέσμευσης;

Tips

·Ξεχάστε τις εμπειρίες του παρελθόντος, όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, και κάντε ένα βήμα μπροστά..

·Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στη δουλειά σας και μην αναλαμβάνετε την ευθύνη για πράξεις που βαραίνουν τους γύρω σας.

feature-virgo

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δίνετε σημασία σε θέματα υγείας, προσέχετε τον εαυτό σας και ακολουθείτε έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής. Το τρίγωνο ανάδρομου Δία-Αφροδίτης ευλογεί τα «γένια» σας, είστε σε γραμμή προτεραιότητας για να ακουστούν οι προτάσεις σας και να επιλέξετε μια νέα ενδιαφέρουσα απασχόληση. Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου χωρίς να σκέφτεστε το μετά, και αποφασίζετε να παραστρατήσετε.

Tips

·Επινοείστε ένα «παραμύθι» , μια ιστορία που θα πείσει και δραπετεύστε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

·Έχετε τη τύχη με το μέρος σας, μπορείτε να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας, αρκεί να βγείτε από την «βολή» σας και τα γνωστά δεδομένα σας.

feature-libra

Ζυγός

Με την Νέα Σελήνη στο Υδροχόο βουτάτε στα βαθιά νερά της ερωτικής σας επιθυμίας και αγγίζετε το πρόσωπο που αναστατώνει τη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό. Το τρίγωνο ανάδρομου Δια-Αφροδίτης θωρακίζει την αδύναμη πλευρά σας για να μη φανεί ότι έχετε λοξοδρομήσει και μπορείτε να απολαύσετε το τώρα. Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου κλείνοντας τα μάτια σε αυτονόητο κίνδυνο.

Tips

·Ελέγξετε τα «φρένα» του οχήματός σας γιατί κινείστε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εγκυμονεί ο κίνδυνος μετωπικής σύγκρουσης.

·Καλύτερα να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους παρά να αιωρείται η αλήθεια και να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

feature-scorpio

Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ψάχνετε-βρίσκετε τον ιδανικό χώρο, το σπίτι των ονείρων σας και αρχίζετε να χαλαρώνετε. Το τρίγωνο ανάδρομου Δία- Αφροδίτης καλοπιάνει τους γύρω σας, συγγενείς , φίλοι αποδέχονται τις αποφάσεις σας και δεν νιώθετε μόνοι. Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου κλείνοντας το μάτι σε όποιον/α τυχαία βρεθεί έξω από την πόρτα σας;

Tips

·Ξεκολλήστε από το παρελθόν που πονάει και μην ζητάτε σταθερότητα.

·Ενδιαφερθείτε για την τεχνολογία, διαδηλώστε τη δουλειά σας στο διαδίκτυο και αναβαθμίστε το βιογραφικό σας.

feature-sagittarius

Τοξότης

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δεν σας χωράει ο τόπος, φεύγετε από τα τετριμμένα και θέλετε να τολμήσετε το ακατόρθωτο; Το τρίγωνο ανάδρομου Δία-Αφροδίτης συνεχίζει να ενθαρρύνει τις επαγγελματικές σας επιλογές για να βγείτε στο φως , νικώντας το σκοτάδι. Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου με παρέες από τα παλιά, φίλους από το σχολείο και αφήνετε τον έρωτα για αργότερα;

Tips

·Παραμείνετε ψύχραιμοι όταν όλοι γύρω σας χαίρονται ..ερωτικές στιγμές και να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν και καλύτερες μέρες!

·Διαλέξτε συμμάχους, ακούστε συμβουλές, μαζέψτε γνώμες, συμφιλιωθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου λύνει τα χέρια σας , υπάρχει λύση σε οικονομικές εκκρεμότητες και μπορείτε να ισορροπήσετε έσοδα-έξοδα. Με τρίγωνο ανάδρομου Δία-Αφροδίτης προσγειώνεστε στα μαλακά , ισορροπείτε τις αντιθέσεις με συνεργάτες και επιδιώκετε την ειρήνη. Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου με γεμάτο «πορτοφόλι», και όπως αρμόζει στο δικό σας προσωπικό στάτους;

Tips

·Βγείτε από την μιζέρια της εποχής, ξεφύγετε για λίγο από τον προϋπολογισμό και υποταχτείτε σε έναν έρωτα που πρέπει να πληρώσετε ακριβά;

·Μην έχετε εμμονές με αρχηγικές θέσεις και συνθηκολογήστε με τον εαυτό σας , δεν είναι ώρα να ζητάτε μεγαλεία.

feature-aquarius

Υδροχόος

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας , έχετε το προνόμιο της υπεροχής για να κερδίσετε πίσω «χαμένες» φιλίες και παλιές αγάπες και να κάνετε μια νέα αρχή. Το τρίγωνο ανάδρομου Δία-Αφροδίτης διευκολύνει για να ξεχαστεί το παρελθόν και να παραγραφούν τα λάθη σας από το βιβλίο της ζωής; Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο σας, ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου , δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσετε.

·Πείτε ναι στην αρετή της συγχώρεσης και πιστέψτε ότι όλα γίνονται για το καλό σας..

·Οργανώστε το χρόνο σας καλύτερα, με βάση τα ενδιαφέροντα σας και παλέψτε με ερωτικές εμμονές.

feature-pisces

Ιχθείς

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ανακαλύπτετε νέο τρόπο να φορτίζετε τις μπαταρίες σας και να διώχνετε άγχη και φοβίες που μπλοκάρουν τη σκέψη σας. Το τρίγωνο ανάδρομου Δία-Αφροδίτης κινεί τα νήματα για να συνεχίσετε να εργάζεστε για το σύνολο και να εκδηλώσετε αισθήματα συμπόνιας και αλληλεγγύης. Η εβδομάδα κλείνει με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, ώστε να γιορτάσετε την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, έτοιμοι για όλα και ότι προκύψει;

Tips

·Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά και νικήστε την εσωστρέφεια σας.

·Αφιερωθείτε σε μια ιδέα που θα βοηθήσει να ξεπεράσετε προσωπικά αδιεξόδα.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top