ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (29 Φεβρουαρίου – 6 Μαρτίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου/αστρολόγος/chrtantalidou@gmail.com/ facebook address

 
 

 

feature-ariesΚριός

Με γρήγορους ρυθμούς ξεκινάει η εβδομάδα του Μάρτη και είναι καλό αυτό γιατί μπορείτε να εκδηλώσετε την παρορμητική σας φύση, χωρίς να εμμένετε σε λεπτομέρειες.  Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής ακολουθεί τον Ήλιο στο ζώδιο του Ιχθύ , οπότε σταματάει το πανηγύρι και βάζετε φρένο, μια μπρος και μια πίσω; Η εκπαίδευση αρχίζει και αναρωτιέστε τι πάει να πει εμπάθεια και πως μπορείτε να συμφιλιωθείτε με τους άλλους χωρίς να γίνει πόλεμος μέσα σας. Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Δια τον Τοξότη- μπορείτε να ξεχάσετε τους «εχθρούς» σας και να προχωρήσετε παρακάτω και με ψηλά το κεφάλι.  Δικαιούστε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας.

Λέξεις κλειδιά!

Συμπόνια , συναίσθηση, αποδοχή , τάσεις φυγής – απομόνωσης, περισυλλογή, χρόνος για εσωτερικά ξεκαθαρίσματα.

feature-taurusΤαύρος

Με μυστήριο και πολλές υποψίες ξεκινάει η εβδομάδα,  μια που ένα αγαπημένο πρόσωπο φαίνετε να «μασάει» τα λόγια του και νιώθετε ένοχος/η γιατί δείξατε εμπιστοσύνη; Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής ακολουθεί τον Ήλιο στο ζώδιο του Ιχθύ και μπορείτε να αναμιχθείτε με κόσμο και κοσμάκη για καλό σκοπό, νικώντας κρίσεις βαθιάς περισυλλογής και πανικού.. Ο Άρης μετακινείτε στο ζώδιο του Δία , τον Τοξότη και υπόσχετε να σας βγάλει ασπροπρόσωπους, δηλαδή να περάσετε όσο γίνεται πιο ανώδυνα την προσωπική σας «μπόρα» και να δώσετε μια ευκαιρία στο παρελθόν σας. Θυμηθείτε ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα..

Λέξεις κλειδιά!

Όνειρα, απελευθέρωση, ιδέες , ιδανικά , αποφυγή του κατεστημένου, ψυχικές αναζητήσεις, φιλικές συγκεντρώσεις , ένταξη σε ομάδες.

feature-geminiΔίδυμοι

Με ξαφνικές αντιθέσεις ξεκινάει η εβδομάδα,  μια που παλεύετε με νύχια και με δόντια να αγγίξετε την ισορροπία και να τακτοποιήσετε οικογενειακές σχέσεις που κάνουν τη ζωή δύσκολη και πιθανόν ανυπόφορη; Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ ενισχύει τον διάλογο στο επαγγελματικό σκηνικό και μπορείτε να πάρετε δυνατούς συμμάχους,  με το μέρος σας, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Ο Άρης στον Τοξότη μετακινείται στο ζώδιο του Δία, τον Τοξότη και  απέναντι σας , επεμβαίνοντας δυναμικά και προς όφελος σας και διεκδικείτε άφοβα το δίκιο σας.  Φαίνετε να κερδίζετε και όχι να χάνετε.

Λέξεις κλειδιά!

Επαγγελματικές συνεργασίες, αποφάσεις για δέσμευση , συμβίωση ,συντροφικές σχέσεις , -εχθροί ανταγωνισμός , ωρίμανση, ξέρω τι θέλω και που να πάω.

feature-cancerΚαρκίνος

Με άστατη ψυχολογία ξεκινά η εβδομάδα και η διαίσθηση σας λέει να κρατάτε κρυμμένο τον άσσο στο μανίκι σας, καθώς  η επιμονή σας να φέρετε την ειρήνη στην καθημερινότητα δεν φαίνεται και να αποδίδει;  Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ ταξιδεύει εκτός πραγματικότητας, έχετε δηλαδή ελεύθερο χρόνο και την δυνατότητα να κάνετε πράγματα που θα ηρεμούν το πνεύμα σας και καιρός είναι να αντιμετωπίσετε την «εικόνα» σας  χωρίς ψεγάδια και περιττά στολίδια! Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Δία,  τον Τοξότη και φυσικά δεν  συμμερίζεται την απόφαση σας να δείξετε ανωτερότητα , πειράζοντας –παίζοντας με τις αντοχές σας.  Και είστε πάλι στο μάτι του κυκλώνα!

Λέξεις κλειδιά!

Σπουδές, επαφές με το εξωτερικό , άνοιγμα-πέρασμα σε άγνωστα μονοπάτια, πειραματισμός, επένδυση σε νέες γνωριμίες.

feature-leoΛέων

Χαλαρά και με καλή διάθεση ξεκινά η εβδομάδα και είστε αρκετά ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε πετύχει μέχρι τώρα  και ανεβαίνει η αυτοεκτίμηση σας.  Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής στον Ιχθύ δίνει αρκετές ευκαιρίες για να ξεχωρίστε τα θέλω από τα πρέπει, να δείτε κατάματα τις ανάγκες σας και να διαλέξετε αυτόν/η που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας, μικραίνοντας την απόσταση μεταξύ σας. Η μετακίνηση του Άρη στον ζώδιο του Δία, τον Τοξότη,  φαίνεται να μπλοκάρει κάπως την ερωτική σας ζωή, καθώς πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με νεαρά άτομα, παίζοντας τον ρόλο του κηδεμόνα. Όμως μην ξεχνάτε τον έρωτα και τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Λέξεις κλειδιά!

Ψυχαγωγία- προσωπική έκφραση, ταλέντα, ερωτικά μηνύματα, απρόοπτες συναντήσεις.

feature-virgoΠαρθένος

Με καλές προοπτικές ξεκινά η εβδομάδα για να φύγει το κακό από τα μάτια σας, να ξεκαθαρίσετε συνωμοσίες που καλλιεργούνται στο εργασιακό σας περιβάλλον και να απομακρύνετε ανταγωνιστές, αντιπάλους που μπορούν να βλάψουν την θέση σας.  Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής στον Ιχθύ διαλέγει εσάς να είστε το τιμώμενο πρόσωπο, δηλαδή είστε πλέον σε πλεονεκτική θέση ώστε να συζητήσετε, να διαφωνήσετε και να χρησιμοποιήσετε το ισχυρό χαρτί της λογικής, εξομαλύνοντας διαφορές με την άλλη πλευρά. Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Δια,  τον Τοξότη, προκύπτει θέμα «εσωτερικά»- οικογένεια, γονείς, ο/η σύζυγος ζητούν συνεχώς τα «μέγιστα» και πρέπει να γίνετε χίλια κομμάτια. Ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

Λέξεις κλειδιά!

Καριέρα, επαγγελματικό προφίλ,  πρόσωπα εξουσίας, φιλοδοξίες, διεκδίκηση, ανταγωνισμός.

feature-libraΖυγός

Με παιδιαρίσματα και σκανταλιές ξεκινά η εβδομάδα και τελικά τίποτα δεν σταματά την απόφαση σας να βγείτε στο περιθώριο και ότι βρέξει ας κατεβάσει! Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής στον Ιχθύ περιπλέκει τον τρόπο σκέψης σας, γιατί από τη μία θέλετε να παρανομήσετε αλλά από την άλλη σκοπεύετε να διατηρήσετε το εικόνα σας, «ως έχει». Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Δία, τον Τοξότη, που σημαίνει ότι το επικοινωνιακό παιχνίδι συνεχίζεται, ένα αδιάκοπο, συνεχές πάρε δώσε με απλούς καθημερινούς ανθρώπους δίπλα σας που έχουν ιδέες και μπορείτε να εμπιστευτείτε. Κινηθείτε γρήγορα.

Λέξεις κλειδιά!

Προσαρμογή , προσωπικές αναζητήσεις , επαφές με το περιβάλλον , αποφυγή συγκρούσεων, προσοχή σε εμμονές.

feature-scorpioΣκορπιός

Με ευχάριστες συναντήσεις και την καθημερινότητα σας να αποκτά νόημα που ταιριάζει στα θέλω σας, ξεκινά η εβδομάδα και υπόσχεται να ξεκουράσει-απομακρύνει τους ενοχλητικούς εισβολείς. Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής στον Ιχθύ επενδύει στον συναισθηματικό σας κόσμο και λύνετε δεσμούς άγραφους με την «φίλη» σας, την ανασφάλεια και απολαύστε την ελευθερία χωρίς πρέπει και μη! Τέλος ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Δία τον Τοξότη και θυμίζει ότι είστε ακόμα εδώ στη γη, δεν επιλύσατε όλα τα προβλήματα σας και συνδυάστε κανόνες με επιθυμίες. Υπάρχει τρόπος να τα καταφέρετε.

Λέξεις κλειδιά

Σταθερότητα, ασφάλεια, επιμονή, πείσμα, αντοχή στις δυσκολίες,  συναισθηματική ισορροπία, υλική ανταμοιβή.

feature-sagittariusΤοξότης

Με ενθουσιασμό και ευχάριστες εναλλαγές ξεκινά η εβδομάδα και η ευκαιρία εμφανίζεται από το φιλικό σας περιβάλλον, γίνεστε ένα και επενδύετε όλοι μαζί σε κοινό σκοπό. Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής στον Ιχθύ περιπλέκει τον συναισθηματικό σας κόσμο, νιώθετε πιο ευαίσθητος από ποτέ και θέλετε να γίνετε ο καλύτερος άνθρωπος, ξεχνώντας το κακό που έχει συμβεί. Δύσκολα όμως να τα καταφέρετε και να διατηρήσετε το νέο, συμπονετικό προφίλ σας, καθώς ο Άρης εισέρχεται με άγριες διαθέσεις στο χώρο σας και γρήγορα χάνετε την ψυχραιμία σας.  Πολεμήστε τον εαυτό σας!

Λέξεις κλειδιά!

Εξιδανίκευση , αναζήτηση ιδανικών, αυτοεξέλιξη, πνευματική έρευνα, ανάπτυξη, έλεγχος –αυτοέλεγχος.

feature-capricornΑιγόκερως

Με επαναλήψεις και χωρίς να πιστεύετε σε θαύματα ξεκινά η εβδομάδα και συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να ζήσετε σαν απλό θνητός χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις –προσδοκίες. Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ συσφίγγει σχέσεις με το παρελθόν, συγγενικά άτομα -φίλοι από τα εφηβικά σας χρόνια εμφανίζονται και επιστρέφετε σε γνωστά λημέρια, «διαβάζοντας» την ιστορία από την αρχή. Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Τοξότη και συνεχίζει η εσωστρέφεια να χτυπάει την πόρτα σας, παραμένετε σκληρός με τον εαυτό σας και ο κίνδυνος να πνιγείτε σε τύψεις ή σε μια κουταλιά νερό είναι πια υπαρκτός. Σταματήστε τις υπερβολές!

Λέξεις κλειδιά!

Ρομαντισμός, αθωότητα, αφέλεια, αποδοχή , ένταξη στο τώρα , ψυχολογικές διακυμάνσεις, επαφή με τα συναισθήματα.

feature-aquariusΥδροχόος

Άνετα και με υποσχέσεις ξεκινά η εβδομάδα και νιώθετε ότι βάλατε το νερό στο αυλάκι, κάνατε την επανάσταση σας και όλα κυλούν ρολόι. Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ φέρνει νέες προτάσεις στο τραπέζι , με καλύτερους όρους -νικήσατε το παρασκήνιο , ξεκαθαρίσατε την θέση σας και είστε έτοιμοι να απολαύσετε την νίκη σας. Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Δία τον Τοξότη και το παιχνίδι της προσωπικής σας μεταμόρφωσης αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αρκετούς θαυμαστές. Είστε σε πλεονεκτική θέση.

Λέξεις κλειδιά!

Ανεξαρτησία , αμφισβήτηση , προσωπικές επιλογές, υλοποίηση ιδεών, άνοιγμα κοινωνικού κύκλου, δημόσιες σχέσεις.

feature-piscesΙχθείς

Με χαρά και «περίεργη» θολή κρίση ξεκινά η εβδομάδα και περπατάτε νέα μονοπάτια με αισιοδοξία, σιγουριά, χωρίς να κοιτάτε πίσω. Από τις 5 Μαρτίου ο Ερμής ενθαρρύνει την απόφασή σας να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις, να μην επεμβαίνετε στο κάρμα των γύρω σας και τελικά να κάνετε αυτό που προστάζει το εσωτερικό παιδί μέσα σας. Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Δία,  τον Τοξότη, προσπαθώντας να τραβήξει τα χαλινάρια, να βάλει κανόνες και να επαναφέρει την τάξη. Έτοιμοι να βάλετε μυαλό;

Λέξεις κλειδιά!

Πρωτοβουλία, ηγετική στάση, αποφυγή πραγματικότητας, αυθορμητισμός, μαχητικότητα

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top