ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις ( 25/01 – 31/01)

zodiamyselvi.gr
 
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Απόφυγε αυτή την περίοδο αγαπητέ Κριέ από την πολύ παρορμητικότητα που θα έχεις να μπεις στον πειρασμό και να κάνεις κινήσεις που μπορεί να είναι ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σου. Από την Δευτέρα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του η διάθεση σου θα είναι ανεβασμένη και η κοινωνική σου ζωή θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Άφησε μακριά το άγχος άλλων υποθέσεων και μην φορτίζεις το ταίρι σου με θέματα που δεν το αφορούν. Οργάνωσε να κάνεις κάτι καλό να διασκεδάσεις και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη παλεύεις να διώξεις την μοναξιά από πάνω σου σε βεβαιώνω ότι είσαι σε πολύ καλό διάστημα που μπορείς να κάνεις την γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο πρέπει να προσέχεις σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου για καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μπορείς να ασχοληθείς με νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Θα πρέπει τώρα που από την Δευτέρα ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του να αρχίσεις να αποκτάς την χαμένη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου αγαπητέ Ταύρε και να αρχίζεις να αντιμετωπίζεις την ζωή με αρκετό χιούμορ. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις εσύ και μην σε νοιάζει τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πως θα αντιδράσουν. Σημασία έχεις να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Σκορπιό θα σε ευνοήσει και η σχέση σου θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και θα μπεις σε ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σου που θα νιώθεις και εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Προβλήματα και καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάγανε την ψυχολογία σου τώρα έχουν πάρει τέλος. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις δεν πρέπει να το βάζεις κάτω και να απογοητεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι αυτή την περίοδο θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με άτομα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές μπορείς να τα κάνεις. Απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής από την Δευτέρα έρχεται στην ορθή φορά του και δυναμώνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία σου αγαπητέ Δίδυμε με τον περίγυρό σου και αυτή την περίοδο όλοι κυριολεκτικά θα κρέμονται από τα χείλη σου. Θα σου φτιάξει την διάθεση και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης που είναι στον Σκορπιό δίνει άλλη νότα στον αισθηματικό σου τομέα και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και ξέχασε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει. Και αν ακόμη τραγουδάς τον στίχο μιλάω με την μοναξιά σε βεβαιώνω ότι θα σταματήσεις να μιλάς πια. Ο Άρης θα σου φέρει την γνωριμία που τόσο καιρό περιμένεις και μάλιστα θα είναι και πολύ μα πολύ καλή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου για να κάνεις τις αλλαγές που περίμενες τόσο καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα που θα σε κάνουν να εκφράσεις ελεύθερα τα ταλέντα που έχεις μέσα σου. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Θα αρχίζουν τα οικονομικά σου να μπαίνουν σε μια σειρά και επιτέλους θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Από την Δευτέρα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα σου φέρει αγαπητέ Καρκίνε πολλές θετικές αλλαγές. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο της σημείο. Η διάθεση σου θα είναι παράξενη γιατί ακόμη δεν έχεις ετοιμαστεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και το ρομαντικό κλίμα στην σχέση σου θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από κοντά σου. Η περίοδος προσφέρεται να κάνεις αλλαγές στην σχέση σου ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Και αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ανεβάζει τόσο την γοητεία σου που σε βεβαιώνω ότι αν κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου θα βρεις το ταίρι που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Μπορείς ακόμη να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις μέσα στην δουλειά σου που μπορεί να σταματάνε τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι πολλά.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής από την Δευτέρα έρχεται στην ορθή φορά του και με μια μικρή προσπάθεια που θα κάνεις για να προσαρμοστείς στους στόχους σου αγαπητέ Λέοντα θα σου δώσει μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση να μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια σου. Ετοιμάσου να δεχτείς τις πολλές αλλαγές που θα έρθουν ώστε να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου και εσύ θα νιώσεις καλύτερα αλλά και από εκείνο θα φύγουν όλες αυτές οι ανασφάλειες που έχει και που τελικά σε εσένα δημιουργούν πρόβλημα. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα ήθελες μην το βάλεις κάτω με τίποτε. Φρόντισε να περνάς τον χρόνο σου με τον καλύτερο τρόπο και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια σου σε άτομα που μπορεί να μην τα εμπιστεύεσαι. Προτάσεις που θα σου κάνουν πριν απαντήσεις να τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής από την Δευτέρα έρχεται στην ορθή φορά του και ανεβάζει την κοινωνικότητα σου και η επικοινωνία σου αγαπητέ Παρθένε με τον περίγυρο σου θα είναι πολύ καλή. Πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα δεις ότι θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις το άγχος που μπορεί να σε πιάσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει πολύ ερωτισμό και ο ρομαντισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε ενοχλούν στην σχέση σου. Αν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά μην κάτσεις αυτή την περίοδο με σταυρωμένα τα χέρια. Το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία που ούτε καν φαντάζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας μια χαρά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν την επιτυχία που αναζητάς τόσο καιρό. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδώσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδα σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά όμορφα αγαπητέ Ζυγέ. Ο Ερμής από τις την Δευτέρα έρχεται στην ορθή φορά του και η δυναμικότητα που θα έχεις θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ξεπεράσεις όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ καλό και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην σχέση σου ώστε να την κάνεις καλύτερη. Αν ακόμη είσαι αγκαλιά με την μοναξιά έφτασε ο καιρός που πρέπει να την αποχωριστείς. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σας αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο μπορεί να σταθεί στον δρόμο σου. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι και μπορεί να βγεις έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ ειδικότερα από την Δευτέρα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά θέματα που σε αφορούν. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να κινηθείς άνετα και να υλοποιήσεις όλες τις προσωπικές σου επιθυμίες που έχεις εδώ και τόσο καιρό. Το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε ακολουθήσει γιατί ξέρει ότι θα περάσει πολύ καλά. Αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενδιαφέρει μην τα παρατήσεις γιατί με τις καλές επιρροές των πλανητών σε βεβαιώνω ότι τώρα έρχονται τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα με τις καλές επιρροές του Ερμή θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής από την Δευτέρα έρχεται στην ορθή φορά του θα αυξήσει την επικοινωνία σου αγαπητέ Τοξότη και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορείς να πάρεις αποφάσεις ώστε να καλυτερέψεις πολλά κομμάτια της ζωής σου που μπορεί να μην σου αρέσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να καλυτερέψεις την σχέση σου και να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έκανε καλό και σε εσένα αλλά και στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που θα σου δώσει την χαρά και την ευτυχία τώρα είναι σίγουρο ότι θα έρθει και μάλιστα πολύ σύντομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά αρκεί να έχεις ψυχραιμία και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες αλλά πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν μια αστάθεια γιαυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι μοναδικές αγαπητέ Αιγόκερε. Από την Δευτέρα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του μπορείς να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό αλλά απόφυγε να νευριάζεις και να τα βάλεις με άλλα άτομα που μπορεί μερικές φορές να μην φταίνε σε τίποτε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις στην σχέση σου αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και κάτσεις και μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους με το ταίρι σου. Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και μπορείς να κάνεις πολλά για αυτήν. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά θα μπορέσεις να απαλλαγείς από αυτήν αν αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου και δεις λίγο πιο ανοιχτά μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα πας μια χαρά. Η ενέργεια που θα έχεις θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα για να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που τόσο καιρό τις σκεφτόσουν. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις και θα σε φτάσουν στους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα βρίσκονται σε ισορροπία αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς ειδικότερα σε περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Από την Δευτέρα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του μπορείς να απορρίψεις παλιές τακτικές που είχες και να επιδοθείς σε καινούργια σενάρια που έχεις σκεφτεί και είναι σίγουρο ότι θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε δικά σου άτομα που αυτή την περίοδο μπορεί να έχουν την ανάγκη σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί ο αισθηματικός σου τομέας θα ξαναζωντανέψει. Θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Αν το θέλεις μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που να σου δώσει αυτά που ζητάς αυτή η περίοδος προσφέρεται να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό γιατί ήδη έχεις βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Με τον Ερμή από την Δευτέρα, αγαπητέ Ιχθύ, που έρχεται στην ορθή φορά του και με κάποια κοινωνικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου για να μπορέσουν να σε υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες συνεχίζουν να σου δίνουν τις καλές επιρροές τους και εσύ να σφύζεις από ερωτισμό και ρομαντισμό. Είναι ιδανική περίοδος για να φτιάξεις όλα τα κακώς κείμενα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι στην ζωή σου αυτή την περίοδο σε συμβουλεύω να έχεις τεντωμένες τις κεραίες σου γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Ερμής στην ορθή φορά του αυξάνει την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις κάνει για την δουλειά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες για την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με μεγάλη ευκολία πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα.

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top