ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (21 Μαρτίου – 27 Μαρτίου )

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου/αστρολόγος/ chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) /facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

22/3 – Ερμής στον Κριό

23/3 – Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό

25/3 –Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη

feature-aries

Κριός

Με μια δυνατή παρουσία των πλανητών στο ζώδιο σας ξεκινά η εβδομάδα και αναμένεται να παίξετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Άμεση προτεραιότητα είναι ο τομέας των σχέσεων, μια που η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο που φιλοξενείτε στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, τον Ζυγό και κλείνετε εκκρεμότητες με το παρελθόν. Κάθε φορά που η Σελήνη αντικρίζει τον Ήλιο, τα συναισθήματα μεγεθύνονται, αυξάνονται οι επιθυμίες και υποκύπτουν οι θνητοί στα πάθη τους.. Έτσι και εσείς, πρέπει να καταπιέσετε αρνητικά συναισθήματα και να μετουσιώσετε τον θυμό σας σε γνώση, η οποία και σαφώς θα αποδειχτεί αρκετά χρήσιμη στο μέλλον. Αποφύγετε να καθυστερείτε και επανεξετάσετε προτάσεις σχετικά με την εκκίνηση μιας νέας επιχείρησης και για πιθανή αλλαγή εργασίας.  Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά. Μην φοβηθείτε τους αποχωρισμούς.

feature-taurusΤαύρος

Ξεκινάει η εβδομάδα με μεγάλη κινητικότητα στο ζώδιο του Κριού, που  σημαίνει ότι ακόμα δεν μπορείτε να λερώσετε τα χέρια σας,  καθώς δεν έχετε συλλέξει όλα τα στοιχεία και είστε σε φάση ανασυγκρότησης; Περάστε σε όλα τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και αντιμετωπίστε την αλήθεια,  καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο Ζυγό, στον έκτο ηλιακό σας οίκο και δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας, δηλαδή χώρο εργασίας, κατοικίας, συναδέλφους ή και ιδιόρρυθμους συγκάτοικους. Επίσης,  προσέξτε την φυσική σας κατάσταση,  δηλαδή θέματα υγείας, καθώς  το σώμα σας αντιδρά στις απαιτήσεις σας.. Αποφύγετε να αναμασάτε τα λόγια σας, να σκέφτεστε δηλαδή αρνητικά και αποφύγετε την παγίδα που «λέει»,  ότι μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους.  Πείτε ναι σε έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής που χαλαρώνει και διώξετε το άγχος από την ζωή σας.

feature-gemini

Δίδυμοι

Η παρουσία προσωπικών πλανητών στον Κριό σας βγάζει από τα συνηθισμένα, χτυπάει δηλαδή το καμπανάκι μέσα σας,  για ότι πρέπει να δοκιμάσετε και σταματήστε τώρα τις επαναλήψεις.  Μην ασχολείστε με προσωπικές ιστορίες και προσκολληθείτε σε μια ιδέα, ένα όραμα ανθρωπιστικού χαρακτήρα που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Ζυγό, στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο και φουντώνει μέσα σας, η αγανάκτηση για ότι, όποιον/α σας έχει βάλει στον τοίχο και συνέχεια πρέπει να απολογείστε για τις πράξεις σας.. Ξεπεράστε γρήγορα τις ενοχές σας και αρχίστε να δουλεύετε τα ταλέντα σας . Σίγουρα θα εκπλαγείτε από όσα μπορείτε να καταφέρετε. Ερωτικά έχετε μπερδέψει την φιλία με τον έρωτα και χρειάζεται να επιστρατεύσετε την λογική σας και να μιλήσετε την γλώσσα της αλήθειας. Δεν χωράνε άλλα ψέματα.

feature-cancer

Καρκίνος

Η παρουσία των πλανητών στον Κριό φωτίζει θέματα καριέρας και μπορείτε να διεκδικήσετε τη θέση από τους ανταγωνιστές σας, να νικήσετε το παρασκήνιο και να συγκεντρώσετε τα κατάλληλα πρόσωπα δίπλα σας. Μη φοβηθείτε να μιλήσετε με κοφτερή γλώσσα, να διαπραγματευτείτε με σκληρούς όρους και προπαντός δεν πρέπει να υποχωρήσετε. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού , δηλαδή στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο, απαιτεί να τελειώνετε με μελοδραματικούς συναισθηματισμούς, να πάρετε τα πάνω σας και να ωριμάσετε. Η συνηθισμένη σας τακτική να χάνεστε και να κρύβεστε στο «σπίτι» σας,  κάθε φορά που ο καιρός χαλάει, δεν αποδίδει και πρέπει να αντιμετωπίσετε την κακοκαιρία. Έτσι θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του περιβάλλοντος σας και θα νιώσετε αρκετά ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας.  Μια στενή σχέση θα σας προβληματίσει γιατί πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και προς το παρόν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε απαιτήσεις. Ζητήστε χρόνο και υποσχεθείτε να κόψετε ομφάλιους λώρους. Θα ξελαφρώσετε.

feature-leo

Λέων

Με την παρουσία των προσωπικών πλανητών στον Κριό χαμογελάτε πονηρά,  γιατί έχετε καταφέρει να ξεγλιστρήσετε από μόνιμα δεσμά, είτε από έναν σύντροφο που δεν κατανοούσε τον συναισθηματικό σας κόσμο, είτε από ηλικιωμένα άτομα του συγγενικού σας κύκλου που έτρωγαν τον χρόνο σας, αλλά ακόμα και από ένα βαρετό, χωρίς ενδιαφέρον εργασιακό περιβάλλον. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού, στον τρίτο ηλιακό σας οίκο, είστε σε γραμμή εκκίνησης, μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή, να διαγράψετε οτιδήποτε δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας και θα αλλάξει τελείως ο τρόπος σκέψης. Σίγουρα μετακινείστε, ταξιδεύετε, αλλάζετε παραστάσεις και δεν φαίνεται να πλήττετε. Συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε με συμπάθεια το περιβάλλον σας για να γλιτώσετε από παράπονα για την «ψυχρή» ουδέτερη στάση σας, αλλά δεν μπορείτε να αναλάβετε πλέον τα προβλήματα τους. Για τα θέματα καρδιάς και στην περίπτωση που δε είστε σε μόνιμη σχέση, συμβιβαστείτε με την τύχη σας, δηλαδή μην την προκαλείτε και έχετε υπομονή μέχρι να εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο. Μην  βιάζεστε.

feature-virgo

Παρθένος

Με την παρουσία των προσωπικών πλανητών στον Κριό πρέπει να λάβετε κύριες αποφάσεις την εβδομάδα αυτήν, σχετικά με ένα περιουσιακό ζήτημα που καθυστερούσατε, καθώς δεν θέλατε να κακοκαρδίσετε κοντινούς σας ανθρώπους.  Από την άλλη συνεχίζετε να έχετε την σκέψη σας κολλημένη στο αντικείμενο του πόθου σας  και διεκδικείτε τον/την καλό/η σας, χρησιμοποιώντας υπόγεια μέσα. Με την Πανσέληνο, στο ζώδιο του Ζυγού, στον νευραλγικό δεύτερο ηλιακό σας οίκο- δηλαδή χρήμα, ικανότητα να ζω τον εαυτό μου χωρίς την ανάγκη να στηρίζομαι σε δεκανίκια- βάζει τρομερά διλλήματα. Περάστε γρήγορα στην αντεπίθεση, βγείτε δηλαδή από βασανιστικά νοητικά αδιέξοδα, συναισθηματικά κολλήματα και αρπάξτε τη ζωή από τα μαλλιά. Τίποτα δεν πρέπει να σας φοβίζει,  γιατί κάθε ανατροπή υπόσχετε να αναγεννά το καινούργιο μέσα σας. Πετάξτε ανασφάλειες, αποχωριστείτε συνεργάτες που ζημιώνουν την τσέπη σας και τολμήστε να κλείσετε σημαντικά κεφάλαια στη ζωή σας. Πρέπει να ξέρετε τι έχετε και σε ποιους εμπιστεύεστε την ασφάλεια σας. Ξεκαθαρίστε τα του οίκου σας.

feature-libra

Ζυγός

Η παρουσία προσωπικών πλανητών, στον Κριό,  οπωσδήποτε και σας γλιτώνει από την πρόσφατη ακινητοποίηση σας, δηλαδή την απόφαση σας να μην κουνήσετε το δαχτυλάκι σας,  μέχρι να περάσει η μπόρα; Η σχέση σας με το αντίθετο φύλο μπαίνει πάλι στο προσκήνιο, θα κάνετε δηλαδή τα πάντα από εδώ και πέρα για να μην είστε μόνοι και παίρνετε οριστικές αποφάσεις. Τώρα με την Πανσέληνος στο ζώδιο σας , στον πρώτο ηλιακό οίκο,  που είναι το «σπίτι» σας, πρέπει να δείξετε ποιος είναι ο αρχηγός και να αποχωριστείτε,  είτε την επαγγελματική στέγη που δεν φέρνει κέρδη,  είτε ένα κουραστικό οικογενειακό περιβάλλον που επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Σίγουρα και θα αντιμετωπίσετε αντιδράσεις, θα νιώσετε ψυχική κόπωση και θα πείτε ότι δεν αντέχετε άλλο και πιάσατε πάτο;  Βγείτε από τις αρνητικές σας σκέψεις και ασχοληθείτε κυρίως με τον ανταγωνισμό για να δείτε πως δουλεύει το «σύστημα» και να ξεχαστείτε. Ανοίξτε τον κύκλο σας, δοκιμάστε και κάτι που μπορεί να μην σας ταιριάζει, αλλά αυτήν την στιγμή δουλεύει και αποδίδει.. Πρέπει να γεμίσετε την τσέπη σας.

feature-scorpio

Σκορπιός

Η παραμονή των προσωπικών πλανητών,  στον Κριό,  οδηγεί στον να ταυτίζεστε με το παρόν, το τώρα και αυτό που συμβαίνει απλά γύρω σας; Η καθημερινότητα σίγουρα είναι που σας τρομάζει, γιατί κάθε φορά που δεν αποδίδουν τα σχέδια σας, νιώθετε ότι πάνε χαμένοι οι κόποι σας και χαλάτε το νευρικό σας σύστημα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, στο δωδέκατο ηλιακό οίκο επιπλέον φοβίζει και τους πιο θαρραλέους, τολμηρούς από εσάς,  γιατί «εκεί» το σκηνικό είναι σκοτεινό, υπάρχει δηλαδή παρασκήνιο και δεν ξέρετε με τι /ποιον, ποια έχετε να κάνετε. Ενεργοποιείστε το ένστικτο της επιβίωσης, ελάτε κόντρα με τους φόβους σας και αντιμετωπίστε τον εχθρό κατάματα. Είναι σίγουρο ότι θα αποδειχθείτε τρομερός αντίπαλος και θα πάρετε το αίμα σας πίσω. Επιπλέον, ξεκουραστείτε, βρείτε δηλαδή τον χρόνο να απομονωθείτε, να ξεφύγετε από τυχόν «ζηλόφθονες» ματιές του περιβάλλοντος σας και μείνετε και μόνοι. Οικονομικά πάτε καλύτερα αλλά δεν μπορείτε να το χαρείτε ..προς το παρόν!

feature-sagittarius

Τοξότης

Η παρουσία των προσωπικών πλανητών, στον Κριό,  σπρώχνει να πάρετε τα πάνω σας και να νικήσετε τον Κρόνο που έχει εγκατασταθεί στο χώρο σας,  γιατί σας έχει κάνει άνω κάτω. Ελάτε τώρα, καιρός ήταν να βάλετε μυαλό και να σταματήσετε τις επιπολαιότητες και δεν κινδυνεύετε από τα «θύματα» που εγκαταλείπατε στο δρόμο σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο κλείνει-ανοίγει πόρτες, υπάρχει δηλαδή φως, μετά το σκοτάδι και πλέον δεν φοβάστε, μήπως και χάσετε το δρόμο σας. Έχετε και φίλους, γνωστούς πλάι σας και ορίστε ξανά τις προτεραιότητες σας. Η επαφή σας με νεώτερα άτομα τονώνει την αυτοπεποίθηση σας, καθώς μπορείτε να συζητάτε ανοιχτά τις ιδέες σας, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Βρείτε όμως και τον χρόνο να μείνετε και με τον εαυτό σας, να οργανώσετε τη σκέψη σας και έτσι να μην χαθείτε στο παιχνίδι των εντυπώσεων. Ξεφύγετε από την εικόνα σας.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Η θέση των προσωπικών πλανητών, στον Κριό, διώχνει τις σκοτούρες από το οικογενειακό στενό κύκλο, φεύγουν δηλαδή τα σύννεφα και φαίνεται να μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Στην περίπτωση που θέλετε να τακτοποιήσετε την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, τώρα μπορείτε να πείτε την άποψη σας και να έχετε θετικά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, στον δέκατο ηλιακό σας οίκο, σημαίνει,  ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, πέφτετε δηλαδή πάνω στα λάθη της προηγούμενης περιόδου και ίσως κάτι έχετε να χάσετε. Μην απογοητεύεστε τόσο γρήγορα, γιατί μπορείτε να βρείτε καταφύγιο, παρηγοριά  στην οικογενειακή εστία και να σφηνώσετε στο κεφάλι των «δικών» σας μια νέα ιδέα που θα σας ξελασπώσει αργότερα. Δοκιμάστε να αλλάξετε τον εργασιακό σας χώρο και μην διστάσετε ακόμα και να εργαστείτε εκτός της πόλης σας, γιατί τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν. Ξεπεράστε προσωρινές φοβίες και αφήστε το τοξικό περιβάλλον πίσω σας. Κάτι χάνετε , μα και κάτι κερδίζετε.

feature-aquarius

Υδροχόος

Η παρουσία των προσωπικών πλανητών, στον Κριό,  έχει τα «καλά» της για να επιστρέψετε στα εφηβικά σας χρόνια, να κάνετε αναδρομές στο παρελθόν και να ξεπεράσετε πιθανά λάθη. Συναντήσεις με άτομα που έχετε καιρό να δείτε σας ανανεώνουν,  εξαιτίας των συνθηκών και είχατε καιρό να αισθανθείτε οικειότητα,  να χαλαρώσετε και χωρίς να χρειάζεται να υποκρίνεστε. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού,  στον ένατο ηλιακό σας οίκο ζορίζει,  γιατί βλέπετε ότι ένα προσωπικό σας ζήτημα να έχει κολλήσει, δεν προχωράει όπως τα είχατε υπολογίσατε και χάνετε την αισιοδοξία σας.  Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και  εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες  που σας δίνονται μέσα από την εργασία σας, για να νιώσετε και πάλι χρήσιμοι. Ασχοληθείτε με το τώρα και αφήστε θέματα ελευθερίας για αργότερα. Όλα στην ώρα τους και ο κολιός τον Αύγουστο;

feature-pisces

Ιχθύες

Η επιμονή των προσωπικών πλανητών, από τον Κριό,  να σας προσγειώσουν στη πραγματικότητα, να δουλέψετε, δηλαδή,  με την λογική και ανάλογα με το τι σας συμφέρει, εξοργίζει και φτάνετε στα άκρα. Υπερβάλλετε,  βέβαια, όταν λέτε,  ότι έχετε δώσει τα πάντα στην δουλειά σας, ότι έχετε αφοσιωθεί δηλαδή πλήρως στην τακτοποίηση της ζωής σας,  και τελικά δεν βλέπετε θετικά αποτελέσματα.  Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, στον όγδοο ηλιακό σας οίκο,  φοβερίζει, ότι εάν δεν κάτσετε φρόνιμα και συνεχίσετε να αμελείτε οικονομικά χτυπήματα και οφειλές, δάνεια και περιουσιακά πάρε-δώσε, θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Πριν να είναι αργά λοιπόν, ανασυνταχθείτε, λάβετε μέτρα και αναθέστε στους ειδικούς να σας ξελασπώσουν από τα λάθη σας. Μετά και φυσικά θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, τη λίμπιντο,  που σας τραβάει από την μύτη και χάνετε τα πάντα, και μπορείτε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, χωρίς να φοβάστε τις συνέπειες.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top