ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις ( 18/01 – 24/01)

zodia_myselvi.gr
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις αρκετά αντικειμενικά αγαπητέ Κριέ γιατί η Πανσέληνος στις 24 στον Λέοντα θα φέρει ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Είσαι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διορατικότητα αυτό πρέπει να κάνεις και αυτή την περίοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα αυτή την εβδομάδα. Από την μία θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Επειδή η περίοδος σε ευνοεί (λόγω της Αφροδίτης που στις 24 θα μπει στον Αιγόκερω) προτίμησε να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες συζητήσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά βρίσκεται στην ζωή σου είναι στο χέρι σου αν κινηθείς ανάλογα να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι πρέπει να κινείσαι με πολύ προγραμματισμό και σε προειδοποιώ ότι θα έρθουν πολλές ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μπορείς να ασχοληθείς αυτή την εβδομάδα με υποθέσεις που εκκρεμούν αγαπητέ Ταύρε και θα τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 στον Λέοντα θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά η καλή σου διάθεση θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι μέσα στην μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί σε προειδοποιώ θα έχεις αντιθέσεις μαζί του και μεταξύ μας θα έχει δίκιο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι και είσαι μέσα στην μοναξιά μην το βάζεις κάτω. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλές επιρροές τους για να βγει κάτι καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιάνεσαι τα βγάζεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Πρέπει αυτή την εβδομάδα να δεις με περισσότερη ψυχραιμία αγαπητέ Δίδυμε μερικές καταστάσεις που καθυστερούν και να σταματήσεις να απαισιοδοξείς. Έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες. Είσαι από τα ζώδια που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Μπορεί και το ταίρι σου να σου συμπαρασταθεί σε ότι ζητήσεις. Και αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος συνέχισε γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που θα σου αλλάξει όλη σου την ζωή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά δεν βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μπορείς από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Καρκίνε να ξεκινήσεις να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου τις επόμενες μέρες. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με πολύ ευκολία κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις γίνει δύσκολη η καθημερινότητα σου. Δεν θα είναι άσχημη ιδέα να προτείνεις να πάτε μια εκδρομή. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου σε βεβαιώνω ότι με την Αφροδίτη από τις 24 που θα μπει στον Αιγόκερω θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου από πριν. Έχεις πολύ διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία στην δουλειά σου πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου οικονομικές συναλλαγές και μην πάρεις σημαντικά ρίσκα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Πανσέληνος στις 24 στο ζώδιο σου αγαπητέ Λέοντα θα σου φτιάξει την διάθεση και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να ξεπεράσεις προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Ξεκινάει για εσένα μια περίοδος που πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις και λογομαχίες. Και εσύ που ακόμη ψάχνεσαι μπορείς αυτή την περίοδο με την εύνοια των πλανητών να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς να ασχοληθείς. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στα θέματα που σε προβληματίζουν πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις που έχεις αγαπητέ Παρθένε για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο ταίρι σου για να μπορέσει να καταλάβει πως βλέπεις την σχέση. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά αν δεις και εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα. Και αν ζεις ακόμη στην μοναξιά φρόντισε να αλλάξεις λίγο τακτική ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά για να γνωρίσεις το ταίρι που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις κάποια στασιμότητα που προσπαθείς να αλλάξεις την κατάσταση. Απόφυγε να νευριάσεις και να κάνεις κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και σε διαβεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά σου προβληματίζεσαι αρκετά και τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Είσαι σε περίοδο που θέλεις να κάνεις γενικές αναδιοργανώσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν αγαπητέ Ζυγέ. Θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Ότι βάλεις στο μυαλό σου θα το πετύχεις πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις 24 που θα μπει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ευνοεί και θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Να ξέρεις ότι τις καταστάσεις τις κινείς εσύ οπότε μπορείς να δώσει και το κουράγιο στο ταίρι σου αλλά και τον ερωτισμό για να περάσετε υπέροχα. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να χαρείς μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε την αναζήτηση σου και θα δεις ότι στο τέλος θα βγάλεις κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτή την περίοδο και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Σε συμβουλεύω να μην αγχώνεσαι να αποφύγεις να εκνευρίζεσαι και σε βεβαιώνω ότι όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Σκορπιέ παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και μια αβεβαιότητα για την εξέλιξη πολλών καταστάσεων που σε απασχολούν. Η Πανσέληνος στις 24 στον Λέοντα θα σου χαρίσει πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο(σε ευνοεί ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου) και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά παρέα έχεις ακόμη περιθώριο θα την διώξεις γιατί οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα και θα έρθουν και πολλές καλές ευκαιρίες. Έχεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλή αγαπητέ Τοξότη και θα μπορείς να πετύχεις αυτά που την περασμένη περίοδο δεν μπορούσες. Η Πανσέληνος στις 24 στον Λέοντα θα σε ευνοήσει και θα σου δώσει και πολύ δυναμικότητα. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε καλό σημείο συνέχισε να κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στην σχέση και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που είναι στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα τότε είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν μιλάς ακόμη με την μοναξιά αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου. Εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι καλές αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που μπορεί να σου φέρουν προβλήματα. Νομίζω ότι είσαι πολύ καλά έτσι και σε βεβαιώνω ότι θα πας πολύ καλύτερα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να μην δώσεις αναβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η συναισθηματικότητα σου αγαπητέ Αιγόκερε αυτή την εβδομάδα θα είναι αυξημένη και θα παραπονιέσαι για τα πάντα. Στην δίνει η Αφροδίτη που στις 24 θα μπει στο ζώδιο σου αλλά φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις για να πάρεις δύναμη και να πετύχεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά. Και εσύ που ακόμη ζεις με την μοναξιά παρέα μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομονώνεσαι από τους άλλους. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνει τα καλύτερα για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και στο τέλος της εβδομάδας θα τα έχεις καταφέρει μια χαρά. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για κάποια οικογενειακά θέματα που πρέπει να σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις με κάποια άτομα. Η Πανσέληνος στις 24 στον Λέοντα θα σου δώσει τις θετικές επιρροές της.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Η συμβουλή μου είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Και αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά οι πλανήτες θα συνεχίσουν να σου δίνουν τις καλές επιρροές τους ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ δυναμισμό στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ για να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Δες μερικές καταστάσεις με ρεαλισμό και μην αφήνεις την συναισθηματικότητα που έχεις να σε οδηγεί να δίνεις αναβολές σε μερικά θέματα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του απλά φροντίστε να μιλήσεις και να λύσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου κάποιο ταίρι φρόντισε να περνάς καλά όσο χρειάζεται και είναι βέβαιο ότι την επόμενη περίοδο σε περιμένουν τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο γιατί σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους κατάσταση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου και να μην κάνεις άλλα έξοδα.

Πηγή: www.oroskopos.gr
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top