ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (30 Μαΐου – 06 Ιουνίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         31 Μαΐου- Ερμής τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα  

·         3,4,5 Ιουνίου – Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα, αντίθεση με ανάδρομο Κρόνο και τετράγωνο με Δία

·         5 Ιουνίου – Νέα Σελήνη στους Διδύμους 

feature-aries

Κριός

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε λεκτικές προκλήσεις, μέσα στην εβδομάδα,  καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή από κύριους Πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία.  Δυσκολεύεστε να εφαρμόσετε τα σχέδια σας, πέφτετε  πάνω σε τοίχο και νιώθετε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες. Το Σύμπαν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα μας και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το Σαββατοκύριακο, υπόσχετε να κατευνάσει τα πνεύματα, να διευκολύνει την επικοινωνία και να καθαρίσει το μυαλό σας, από αρνητικές σκέψεις. Διορθώστε τα κακώς κείμενα και ανοίξτε τον διάλογο με τους συνεργάτες σας. Τέλος καλό, όλα καλά.\

feature-taurus

Ταύρος

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε οικονομικές προκλήσεις, μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία. Δυσκολεύεστε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, προσπαθείτε όμως να βρείτε διέξοδο σε δεύτερες λύσεις που θα καλύψουν τα έξοδα σας και είστε αρκετά πικραμένοι από το περιβάλλον σας. Το Σύμπαν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα μας και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το Σαββατοκύριακο, δίνει νέες ευκαιρίες, μπορείτε να ξεφύγετε από τα δεσμά σας, αρκεί να αποφασίσετε να αλλάξετε. Μην πισωγυρίζετε στο παρελθόν και δείτε εξ αρχής, το πλάνο της ζωής σας, να μεταμορφώνεται.

feature-gemini

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε προσωπικές προκλήσεις μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία. Δυσκολεύστε να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις με τους φίλους, τον/την σύντροφο σας και συνειδητοποιείτε ότι εσκεμμένα σας γυρνάνε την πλάτη; Το Σύμπαν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα μας και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, με μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία, που θα βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να εκφράσετε με πάθος , πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ξεδιαλύνετε όλες τις σκιές που σας κυνηγούν και προχωρήστε άμεσα παρακάτω.

feature-cancer

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ψυχολογικές προκλήσεις, μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή, από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία. Δυσκολεύεστε να ξεπεράσετε το συναίσθημα της απογοήτευσης που προκάλεσαν συνάδελφοι-χρόνιοι συνεργάτες, αλλά ακόμα και μέλη της οικογένεια σας. Το Συμπάν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα μας και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το Σαββατοκύριακο, θα σας ανακουφίσει γιατί θα αποφασίσετε να δείτε σοβαρά τα εσώψυχα σας και να νικήσετε το άγχος. Ασχοληθείτε σοβαρά με ότι σας εκφράζει καλλιτεχνικά ή ακόμα μπείτε στον κόσμο της εναλλακτικής θεραπείας και θεραπεύστε τον εαυτό σας.

feature-leo

Λέων

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε εχθρικές προκλήσεις, μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή, από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία. Δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την ουδέτερη-παγωμένη συμπεριφορά φίλων που σταθήκατε στο πλευρό τους, όλες τις δύσκολες στιγμές τους και νιώθετε τώρα αρκετά μετανιωμένοι για τις επιλογές σας. Το Σύμπαν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα μας και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το Σαββατοκύριακο,  φέρνει στο προσκήνιο, ενδιαφέρουσες προτάσεις για να ενταχθείτε σε ομάδες, με κοινά ενδιαφέροντα και να αποκτήσετε πάλι την αισιοδοξία σας. Έχετε πλέον το κίνητρο να προσπαθήσετε για τα ιδανικά σας και να υπογράψετε την επιτυχία σας.

feature-virgo

Παρθένος

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε επαγγελματικές προκλήσεις, μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή, από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία. Δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την επίθεση που δέχεστε από τους ανώτερους σας και κυρίως τα αφεντικά σας, γιατί έχετε δουλέψει σκληρά και δεν σας αξίζει τέτοια μεταχείριση. Το Σύμπαν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα μας και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το Σαββατοκύριακο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για μια νέα θέση εργασίας με περισσότερες υποχρεώσεις, αλλά μεγαλύτερες απολαβές. Ξέρετε, ότι έχετε όλα τα εφόδια, να αντεπεξέλθετε και μη φοβηθείτε να το τολμήσετε.

feature-libra

Ζυγός

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ψυχοφθόρες προκλήσεις, μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή, από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία. Δυσκολεύεστε να παλέψετε με τον χρόνο και πολλά πράγματα θα διαπιστώστε ότι έχουν μένει στάσιμα και εσείς βιάζεστε να ολοκληρώσετε. Το Σύμπαν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα μας και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το Σαββατοκύριακο πολεμάει την αναβλητικότητα, τις καθυστερήσεις και θα δείτε το όνειρο σας να πραγματοποιείται.  Ταξιδέψτε και κλείστε συμφωνίες με δημιουργικά άτομα που δεν κολλάνε στις λεπτομέρειες. Στην περίπτωση, που είστε σπουδαστές, επιλέξτε ένα νέο ξεκίνημα, πιθανόν σε ξένα μορφωτικά Ιδρύματα.

feature-scorpio

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε, να αντιμετωπίσετε, υπόγειες προκλήσεις μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή, από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία. Δυσκολεύεστε να μοιράζεστε τον/την σύντροφο σας και τώρα είστε αναγκασμένοι να κάνετε τα στραβά τα μάτια, γιατί δεν θέλετε να τον χάσετε; Το Σύμπαν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα μας  και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το Σαββατοκύριακο, θα ξεκαθαρίσει όλες τις παράλληλες ιστορίες και θα μπορέσετε να βγείτε από τον λαβύρινθο, χωρίς να έχετε χάσει το μυαλό σας. Αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθήματα σας και ενεργοποιήστε την λογική, για να νικήσετε τα πάθη σας. Κινηθείτε με διπλωματία και διαφυλάξτε τον εαυτό σας από πιθανή οικονομική εκμετάλλευση.

feature-sagittarius

Τοξότης

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε συναισθηματικές προκλήσεις, μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή, από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία. Δυσκολεύεστε, τελικά, να δεσμευτείτε και έχετε νιώσει ότι βιαστήκατε να κάνετε σοβαρά βήματα επισημοποίησης, Το Σύμπαν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα μας και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το Σαββατοκύριακο, επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και ξεκαθαρίστε τα θέλω σας στο πρόσωπο που στέκεται απέναντι σας, κάνοντας μια νέα αρχή. Σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση και θα απελευθερωθείτε από τον φόβο που σας φέρνει η λέξη αποκλειστικότητα.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε εργασιακές προκλήσεις, μέσα στην εβδομάδα,  καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή, από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δια. Δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την εμμονή των συναδέλφων σας να συζητούν πίσω από την πλάτη σας και να μην αξιολογούν δίκαια την προσφορά σας. Το Σύμπαν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα μας και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το Σαββατοκύριακο, θα αποκλείσει τους αντιπάλους, κρυφούς εχθρούς, από το χώρο σας και θα μπορέσετε να αποδείξετε την αξία σας, χωρίς να πολεμάτε για το παρασκήνιο. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να δράσετε και θα βγείτε τελείως αλώβητοι.

feature-aquarius

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ερωτικές προκλήσεις, μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή, από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία. Δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε τα λάθη σας, σε σχέση με τις ερωτικές σας επιλογές και διαπιστώνετε ότι δώσατε πολλά και πήρατε λίγα. Το Σύμπαν, όμως, στέκεται πάντα δίπλα και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το Σαββατοκύριακο, θα αλλάξει τα δεδομένα σας, καθώς θα απεγκλωβιστείτε από τις ψευδαισθήσεις και θα θελήσετε να δώσετε μια ευκαιρία σε νέο πρόσωπο που εδώ και καιρό δείχνει το ενδιαφέρον του. Πειραματιστείτε σε καινούργιες δελεαστικές προτάσεις.

feature-pisces

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε οικογενειακές προκλήσεις μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δέχεται δυσαρμονική επιρροή, από τους κύριους πλανήτες, Ποσειδώνα, ανάδρομο Κρόνο και Δία. Δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε την κριτική των δικών σας και ενώ θέλετε να αποδείξετε, ότι έχετε ενηλικιωθεί, ο φαύλος κύκλος επαναλαμβάνεται. Το Σύμπαν όμως στέκεται πάντα δίπλα μας και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μιλάει για αλλαγή κατοικίας, μπορείτε δηλαδή να μετακομίσετε και να διεκδικήστε την αυτονομία σας, χωρίς άλλα παρατράγουδα. Ξεφύγετε από την επιτήρηση.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top