ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (29/08 – 04/09)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :                                                                                                                                      

·         29 Αυγούστου – Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη στην Παρθένο

·         30 Αυγούστου – Αφροδίτη στον Ζυγό – Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο

·         1 Σεπτεμβρίου – Νέα Σελήνη – έκλειψη Ήλιου  στην Παρθένο στην 9η

·         2 Σεπτεμβρίου- ‘Ηλιος στην Παρθένο  τετράγωνο Κρόνος στον Τοξότη αντίθεση Ποσειδώνας στους Ιχθύες

feature-aries

Κριός

Έξυπνα κινήσου μέσα στην εβδομάδα, έτσι ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες μέσα στον εργασιακό σου χώρο, να μιλήσεις δηλαδή ξεκάθαρα για τις προθέσεις σου και να λύσεις παρεξηγήσεις με τυχόν δύστροπους συναδέλφους. Φυσικά και όλα αυτά δεν θα γίνουν στο άψε-σβήσε, θα παλέψεις με τον εγωισμό σου, θα παραμερίσεις τα συναισθήματά σου και θα κοιτάξεις κατάματα την πραγματικότητα σου. Με τις αναγκαστικές παραχωρήσεις, πρόσεχε τα ψυχοσωματικά σου που φαίνεται να αναλαμβάνουν δράση και περίμενε να περάσει η μπόρα! «Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις»  Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, είσαι καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο και αναβάθμισε την ποιότητα της σχέσης σου.

feature-taurus

Ταύρος

Απελευθερωμένα κινήσου μέσα στην εβδομάδα, γιατί έτσι και αλλιώς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε ιστορίες που δεν αρμόζουν στην ηθική σου, αλλά τελικά σου πάνε, γιατί σε απελευθερώνουν από τα κλισέ σου. Φυσικά και θα πρέπει να δώσεις εξηγήσεις, να δικαιολογήσεις και τελικά να προστατέψεις τον εαυτό σου από τυχόν κουτσομπολιά ή κακές γλώσσες και να αντιμετωπίσεις την αρνητική ενέργεια. Με την νέα σου στάση,   πρόσεχε να μην ξεχνάς, δηλαδή να αμελείς πράγματα που εκκρεμούν και κάνε και το καθήκον σου.  «Ανέλαβε τα ηνία» Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, καλύτερα σε θέματα καθημερινότητας, διακοσμείς τον χώρο σου,  αλλά και βελτιώνεις την εμφάνιση σου.

feature-gemini

Δίδυμοι

Με σιγουριά κινήσου μέσα στην εβδομάδα,  καθώς ναι, προκύπτουν προβλήματα με συγγενείς, ηλικιωμένα άτομα ή ακόμα και βλάβες μέσα στο σπίτι σου και όλοι περιμένουν από εσένα, και δεν γίνεται αλλιώς.  Φυσικά και θα πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη, έτσι ώστε να ανταπεξέλθεις στα νέα δεδομένα και να ξεχάσεις τα βασικά και φυσικά την ψυχαγωγία σου. Με την υποταγή στην μοίρα σου, πρόσεχε τα ψυχολογικά σου και εμπιστεύσου το πεπρωμένο σου, που δοκιμάζει τις αντοχές σου (γεννημένοι τέλος α΄ δεκαημέρου). «Ξεπέρασε γρήγορα τις μαύρες σκέψεις σου» Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, καλύτερα θα πάνε τα ερωτικά σου,  με νέες ή και παλιές επαφές με άτομα που υπόσχονται έντονες ερωτικές βραδιές, αλλά τίποτα μην δένεις ακόμα κόμπο. Όλα στην ώρα τους.

feature-cancer

Καρκίνος

Με αυτοπεποίθηση κινήσου μέσα στην εβδομάδα, γιατί το είπαμε,  είσαι σε φάση αναγέννησης, διαγράφεις αρκετά πράγματα από το παρελθόν και βάζεις νέες βάσεις σε θέματα σπουδών, αναζήτησης εργασίας και επαγγελματικού προσανατολισμού.  Φυσικά και περνάς από διάφορα σκαμπανεβάσματα, έχεις τις αμφιβολίες σου για το ποιον δρόμο, πρέπει να τραβήξεις και μάλλον θα πάρεις τον ανηφορικό. Με την γενναιότητα όμως που σε διακρίνει, πρόσεχε να μην το παρακάνεις και αναλάβεις περισσότερα απ΄ όσα μπορείς να κάνεις! «Και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια..» Με την Αφροδίτη στον Ζυγό,  καλύτερα σε θέματα οικογενειακά, επικρατεί σταθερότητα, ηρεμία, καλύτερη επικοινωνία με συγγενείς και τα οικονομικά σε πρόγραμμα. Κέρδισες το στοίχημα;

feature-leo

Λέων

Με την λογική κινήσου μέσα στην εβδομάδα, καθώς σίγουρα έχεις αγχωθεί για την νέα σου κατάσταση και έξοδα προκύπτουν,  αγορές δηλαδή που δεν μπορείς να αποφύγεις και είσαι μέσα στα νεύρα και σε αδιέξοδο; Φυσικά και μπορείς να ανταπεξέλθεις στα δεδομένα, είχες κάνει κάποιες κινήσεις,  αλλά όλα σαφώς, το ξέρεις, ότι δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Με την γενναιοδωρία που σε διακρίνει, πρόσεχε να μην ξεφύγεις τελείως  από τον προϋπολογισμό και αρχίσε  να μετράς τι δίνεις και που.. «Το ξέρεις ότι οι τσέπες σου πρέπει να έχουν καβούρια..» Με την Αφροδίτη στον Ζυγό,   καλύτερα σε θέματα μετακινήσεων, είτε σε εργασιακό επίπεδο αλλά και βρίσκεις εύκολα το σπίτι των ονείρων σου, κοντά σε  γείτονες που μαγεύονται από την παρουσία σου. Τελικά, υπάρχει Θεός!

feature-virgo

Παρθένος

Αποφασιστικά κινήσου μέσα στην εβδομάδα, γιατί βαδίζεις σε κρίσιμο σταυροδρόμι και ήρθε η ώρα να διαλέξεις ανάμεσα σε σένα και τους άλλους και να φανεί επιτέλους το αληθινό σου πρόσωπο. Φυσικά και θα έρθουν τα πάνω κάτω, θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, με αποφάσεις που αλλάζουν την μόνιμη κατοικία σου,   τραντάζουν τα θεμέλια της συντροφικής σου σχέσης ή ίσως και να σε δεσμεύουν, εκεί που δεν το περίμενες; (γεννημένοι τέλος α’ δεκαήμερου)  Με την επιφυλακτικότητα που σε διακρίνει πρόσεχε μην κάνεις πίσω,  γιατί θα νιώσεις αρκετά έξω από τα νερά σου. «Δεν γίνεται αλλιώς..». Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, καλύτερα σε θέματα οικονομικά, μια πρόταση για εργασία και μπορείς να γεμίσεις το πορτοφόλι σου.  Μια χάνεις και μια κερδίζεις;

feature-libra

Ζυγός

Χαλαρά κινήσου μέσα στην εβδομάδα και μην αρπάζεσαι με άτομα που ανήκουν στο παρελθόν, αλλά χτυπάνε πάλι την πόρτα σου, ακόμα και αν έχετε πει το τελευταίο αντίο με κλάματα και δράματα; Φυσικά και πέφτεις σε μελαγχολία, αμφισβήτηση , συναντιέσαι με αναμνήσεις που επηρεάζουν τον ψυχισμό σου και νιώθεις αρκετά μετέωρη. Με την αναβλητικότητα που σε διακρίνει πρόσεχε μην μπερδέψεις τα συναισθήματά σου και θολώσεις το τοπίο και στο τέλος αναγκαστείς να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις, αλλά και δεν πρέπει!  «Σκέψου τι θέλεις και πως θα το αποκτήσεις».. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου,  καλύτερα σε θέματα κοινωνικής καταξίωσης,  προοπτικές καριέρας- συνεργασίας και σταθεροποιούνται αρκετά τα οικονομικά σου. Επιτέλους βολεύτηκες!

feature-scorpio

Σκορπιός

Αγαπησιάρικα  κινήσου μέσα στην εβδομάδα,  με πολλές συμφιλιώσεις, συναντάς φίλους, συνεργάτες που είχες καιρό να δεις και βγάζετε τα εσώψυχα σας και έτσι δεν νιώθεις πια μόνος. Φυσικά και μπορείς να ξεπερνάς τα κατώτερα συναισθήματα σου, όπως οργή, πικρία και να αναγεννιέσαι, χρησιμοποιώντας την δύναμη της αγάπης και έτσι μοιράζεις συγχωροχάρτια; Με την μεγαλοψυχία σου πρόσεχε όμως μην την ξαναπατήσεις και άρχιζε να βάζεις ή διατήρησε, τουλάχιστον τα ασφαλή όρια που σε προστατεύουν από μελλοντικά πισώπλατα μαχαιρώματα.  «Το ξέρεις ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν..». Με την Αφροδίτη στον Ζυγό,  καλύτερα σε θέματα στόχων, ξέρεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να αρπάξεις τη ζωή από τα μαλλιά και θα τα καταφέρεις.  Έχεις φτάσει στην πηγή.

feature-sagittarius

Τοξότης

Με αυτοσυγκράτηση κινήσου μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά,  πιέζεται αρκετά ο εσωτερικός σου κόσμος και δεν ξέρεις με ποιον πρέπει να τα βάλεις, γιατί τρέχεις, μα δεν φτάνεις? Φυσικά και δεν ανέχεσαι οι άλλοι να καθορίζουν την ζωή σου, να επεμβαίνουν στην καθημερινότητα σου ή να προδιαγράφουν το μέλλον σου με τις ανόητες παρατηρήσεις τους ( γεννημένοι τέλος α΄ δεκαημέρου). Με την βιασύνη σου όμως, πρόσεχε ποιον/α πολεμάς και συνέχισε να διακρίνεις το καλό από το κακό, το δίκαιο από το άδικο.. και « Ό τολμών νικά..» Με την Αφροδίτη στον Ζυγό,  καλύτερα σε θέματα επαφών, ανοίγει ο κύκλος σου, ανεβαίνει η δημοτικότητα σου και αποκτάς φήμη και πολλούς θαυμαστές! Πλησιάζεις την επιτυχία.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Με εφευρετικότητα κινήσου μέσα στην εβδομάδα, καθώς είσαι σε φάση που πρέπει να λύσεις προσωπικούς γρίφους, ερωτικές ιστορίες που δεν βγάζουν νόημα και ίσως να ξεπεράσεις τα ταμπού σου και να αποχωριστείς το νόμιμο;  Φυσικά και δεν είναι της στιγμής, τώρα να τα αποφασίσεις όλα, αλλά καμιά φορά καλό είναι να καθυστερείς να λες την γνώμη σου ή να βάζεις κάτω από το χάλι τις σκέψεις σου. Με την ειλικρίνεια σου πρόσεχε να μην τα καταστρέψεις όλα, να μην ξεπεράσεις τα όρια των άλλων και μπεις σε ξένα χωράφια.. « Παραμέρισε τον εγωισμό σου..». Με την Αφροδίτη στον Ζυγό,  καλύτερα σε θέματα καριέρας, συναντάς τα κατάλληλα πρόσωπα, την κατάλληλη στιγμή και έχεις στήριξη. Διάλεξε τον πιο δυνατό.

feature-aquarius

Υδροχόος

Προσεκτικά κινήσου μέσα στην εβδομάδα, για ότι θέλεις να γίνεις στην δουλειά σου, στην σχέση σου, ή σε κάτι που μπορεί να πιστεύεις, καθώς πρακτικά εμπόδια θα συναντήσεις και χάνεις την ψυχραιμία σου; Φυσικά και δεν σου αρμόζει να ζητάς συνεχώς βοήθεια από τους δικούς σου ή τουλάχιστον από άτομα που μοιράζεσαι την ίδια στέγη, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται αλλιώς και συνέχισε να κάνεις το κορόιδο.. Με την υπομονή σου θα προσπεράσεις τα σκαμπανεβάσματα και θα μειώσεις και τα έξοδα σου, έτσι ώστε να ξεπεράσεις την προσωπική σου κρίση. «Μην το παρατραβάς το σκοινί ..» Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, καλύτερα σε θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα μπορεί να έχουν αίσιο τέλος και να απελευθερωθείς από έναν μόνιμο βραχνά. Στο χέρι σου είναι !

feature-pisces

Ιχθύες

Υπεύθυνα κινήσου μέσα στην εβδομάδα, γιατί δεν γίνεται η ευαισθησία σου να μπλοκάρει τις αποφάσεις σου,  και ήρθε η στιγμή να πάρεις γενναίες αποφάσεις που πονάνε αρκετά; Φυσικά και δεν πρέπει  όλα να τα καταπίνεις και να μην λες κουβέντα τώρα θα ξεσπαθώσεις, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις σου αλλά και τα θέλω σου (γεννημένοι ά δεκαημέρου). Με το χέρι στην καρδιά πρόσεχε όμως να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις την θέση σου, χωρίς όμως να ονειροβατείς. «Μην τρέφεσαι με αυταπάτες..» Με την Αφροδίτη στον Ζυγό , καλύτερα στην διαχείριση περιουσιακών ζητήματων , μοιράζεται η πίτα σε ίσα κομμάτια και θα φανείς –γίνεις πιο πλούσιος. Ξέρεις τι σου ανήκει.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top