ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (28 Νοεμβρίου- 04 Δεκεμβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Πλανητικό Σκηνικό:
29 Νοεμβρίου: Αφροδίτη στον Τοξότη τετράγωνο με ανάδρομο Ουρανός στον Κριό
1 Δεκεμβρίου: Ήλιος στον Τοξότη τετράγωνο Ποσειδώνα στους Ιχθείς
2 Δεκεμβρίου: Ερμής στον Αιγόκερω
3 Δεκεμβρίου: Άρης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη
Νέα Σελήνη στον Τοξότη (επηρεάζεται το α’ δεκαήμερο)

feature-aries

Κριός

Η εβδομάδα θέλει προσοχή στις επαφές σας με το περιβάλλον σας και κυρίως με τον/την σύντροφο σας για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλετε, αλλά πρέπει να συμβιβαστείτε και να μην είστε ανυπόμονοι. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά σε επαγγελματικά ζητήματα και εντείνονται οι προσπάθειες σας για να αποκτήσετε την θέση σας στην κοινωνική αρένα. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη και ανοίξτε τους ορίζοντες σας μέσα από επαφές στο εξωτερικό, ή κυνηγήστε το επάγγελμα σας και εκτός συνόρων. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-taurus
Ταύρος

Η εβδομάδα θέλει προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες και κυρίως αν χρωστάτε πρέπει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και μην προκαλείτε τους δανειστές σας. Σίγουρα θα ζοριστείτε, γιατί θα μειωθεί ο προϋπολογισμός σας, αλλά έτσι μόνο θα νιώσετε πιο συνεπείς. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά σε ένα όνειρο σας που αφορά σπουδές ή την μετεγκατάσταση σας σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό και έτσι δυναμώστε τις διασυνδέσεις σας. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη και βγείτε από τους φόβους σας, αντιμετωπίστε τα άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία και επιλέξτε την ησυχία σας. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-gemini
Δίδυμοι

Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε επαγγελματικές συνεργασίες και κυρίως στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους χρόνιους συνεργάτες σας και προσέξτε μήπως σας εκμεταλλεύονται. Σίγουρα θα νιώσετε άβολα που πρέπει να αποχωριστείτε τους «ανθρώπους» σας, αλλά μόνο έτσι θα γλιτώσετε από επιπρόσθετες ζημιές και παράλογα χρέη. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά στην καθημερινότητα σας και ίσως βρεθεί και χρόνος να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη και κάντε μια νέα αρχή σε προσωπικό επίπεδο, πειραματιστείτε με το άτομο που εκδηλώνει, εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-cancer
Καρκίνος

Η εβδομάδα θέλει προσοχή στις επαφές σας με τους συναδέλφους σας και κυρίως στην τάση σας να επηρεάζεστε τόσο εύκολα από την διάθεση των άλλων και δεν πρέπει να παρασύρεστε. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να συμβιβάζεστε ή να κάνετε τα στραβά τα μάτια, αλλά μόνο έτσι θα μπορέσετε να τους απομακρύνετε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά στον γάμο σας, βελτιώνει το κλίμα στο σπίτι και μπορείτε να ανθίσει πάλι το συναίσθημα στη σχέση σας. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη για να αρχίσετε κάτι δημιουργικό ή να εργαστείτε και από το σπίτι για να καλύψετε μερικά από τα έξοδα σας. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-leo
Λέων

Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε ερωτικά ζητήματα, κυρίως αν έχετε μπλεχτεί σε παράνομες ιστορίες και ήρθε η ώρα να βάλετε ένα τέλος σε μυστικά και δεύτερες σχέσεις. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να απαρνηθείτε τα συναισθήματά σας, αλλά μόνο έτσι θα καταλάβετε τι θέλετε και πώς να διατηρήσετε ζωντανή τη σχέση σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά σε εργασιακά ζητήματα, ανακαλύπτετε πρακτικούς τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας και κάνετε το χόμπι σας, επάγγελμα. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη για να φύγει το στρες και εγκαινιάστε μια μέρα χαλάρωσης, όπου θα ασχολείστε μόνο με τον εαυτό σας. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-virgo
Παρθένος

Η εβδομάδα θέλει προσοχή στον οικογενειακό σας χώρο, σε στενές συγγενικές συγγενείς και ήρθε ή ώρα να βάλετε τα όρια σας. Σίγουρα θέλετε να αλλάξει η καθημερινότητα σας και δεν είναι ότι καλύτερο να δέχεστε τις ιδιοτροπίες των άλλων, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει άλλη λύση και πρέπει να μάθετε να συζητάτε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά σε φλερτ, ρομαντικά ραντεβού και γνωριμίες με άτομα νεώτερα από εσάς που σίγουρα θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη για να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο ή να οργανώσετε την μετακόμιση σας σε ένα χώρο, πιο όμορφα διακοσμημένο και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-libra
Ζυγός

Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε μετακινήσεις, θα ζήσετε καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ταξίδια και αναβολή σχεδίων. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να εγκαταλείπετε ένα όνειρο και επειδή δεν λάβατε αυτό που περιμένατε, αλλά πρέπει να αποδεχτείτε τις εξελίξεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά σε οικογενειακές θέματα, έρχεστε όλο και πιο κοντά με την οικογένεια σας, τους δικούς σας ανθρώπους και θα νιώθετε ότι σας υποστηρίζουν. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη για να χρησιμοποιήσετε σωστά τις δημόσιες σχέσεις σας και να ριχτείτε πάλι με τα μούτρα στη δουλειά. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-scorpio
Σκορπιός

Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, έξοδα που προκύπτουν από το πουθενά και έχετε συνέχεια το χέρι στην τσέπη για να δίνετε ότι κερδίζετε; Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να αγωνιάτε συνεχώς για την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε οι μόνοι και δείτε πως μπορείτε να μειώσετε τις προσωπικές σας δαπάνες και μην γκρινιάζετε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά στην καθημερινότητα σας, συναντάτε καινούργιους ανθρώπους και μπορείτε να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη για να αυξήσετε το εισόδημά σας και συμβιβαστείτε προσωρινά σε μια δουλειά που δεν σας εκφράζει απόλυτα. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-sagittarius
Τοξότης

Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε αρνητικές σκέψεις που προκαλούν φόβο και ανασφάλεια σε επαγγελματικά ζητήματα και έρχεστε συχνά αντιμέτωποι με τους συνεργάτες σας. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να συγκρούεστε για ασήμαντο λόγο ή αφορμή, αλλά ωστόσο μπορείτε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν το περιβάλλον σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά σε οικονομικά ζητήματα, βλέπετε να αυξάνετε το εισόδημα σας από την εργασία σας και αυτό είναι καλό σημάδι για την μελλοντική εξέλιξη σας. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, για να εστιάσετε σε μια προσωπική σας σχέση και να προχωρήσετε σε δέσμευση. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε παρασκήνιο, λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας και συχνά θα βλέπετε να χάνετε τους συμμάχους σας και να προσπαθείτε μόνοι σας; Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να χάνετε την εμπιστοσύνη σας, αλλά καλύτερα τώρα να δείτε καθαρά το περιβάλλον που σας υποστηρίζει και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Ο Ερμής στο ζώδιο σας δίνει θετική χροιά σε συζητήσεις με άτομα που έχουν εξουσία επάνω σας, δηλαδή γονείς, αφεντικά ή ο/η σύζυγος και θα ξεπεράσετε παλιές παρεξηγήσεις. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη για να αναθεωρήσετε στόχους και να αλλάξετε τις φιλοδοξίες σας. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-aquarius
Υδροχόος

Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε φιλικούς κύκλους, ομάδες που συμμετέχετε και προβληματίζεστε αρκετά από την συμπεριφορά συγκεκριμένων ατόμων . Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά κρατείστε τις ισορροπίες και μην κινείστε στα άκρα, γιατί σίγουρα θα το μετανιώσετε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά στην προώθηση των προσωπικών σας επιλογών και παίρνετε αυτό που θέλετε, χωρίς να εκτεθείτε. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη για να επικεντρωθείτε στην επίλυση των προβλημάτων σας, να αποδεχτείτε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και να γίνετε πιο αποφασιστικοί. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

feature-pisces
Ιχθείς

Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε αντισυμβατικές συμπεριφορές και στην έντονη επιθυμία σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραμερίζοντας τη λογική. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να υποχωρείτε και να νιώθετε ότι σας εκμεταλλεύονται, αλλά αυτό που ζείτε είναι παροδικό και γρήγορα θα ηρεμήσετε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει θετική χροιά στις φιλικές σας συγκεντρώσεις, εύκολα επανασυνδέεστε με παλιές σας παρέες και κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν χαρά. Τέλος, επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη για να φέρετε ανατροπές στην υπάρχουσα επαγγελματική σας αρένα και κυνηγήστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Αξίζει να το προσπαθήσετε.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top