ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ( 26/09 – 02/10 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :
24 Σεπτεμβρίου: Ήλιος σύνοδο με Δία στον Ζυγό – α΄δεκαήμερο
27 Σεπτεμβρίου : Άρης στον Αιγόκερω έως 9/11-
01 Οκτωβρίου : Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς – Νέα Σελήνη στον Ζυγό
Πλούτωνας ορθοδρομεί στον Αιγόκερω μέσα β΄δεκαημέρου

feature-aries

Κριός

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί, ζωηρεύει τις νέες σχέσεις, οι οποίες και έχουν ήδη διαμορφωθεί στη ζωή σου, μπορείς να ταυτιστείς με το περιβάλλον σου, να νικήσεις πιθανές αμφιβολίες και αγωνίες, μέχρι και να «ασφαλίσεις» όλες τις επαφές-συνεργασίες σου. Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, ενδυναμώνει το προφίλ σου, μιλάς και ακούγεσαι και συγχρόνως μπορείς να τρέχεις όλα τα επαγγελματικά ζητήματα, με πιο ευνοϊκούς όρους Ρομαντικά, τρυφερά και φευγάτα, καταλήγεις το Σαββατοκύριακο, ώστε να απολαύσεις αυτό που έχει ήδη ξεκινήσει και αγγίξει την καρδιά σου, ξεφεύγοντας από την πολυκοσμία. Πλούτωνας: Έχεις πλέον όλο το σθένος να βάλεις όρια σε τοξικούς ανθρώπους, να ξεπεράσεις δυσλειτουργικά συστήματα και να ξαναβρείς τον αυθορμητισμό σου.

feature-taurus
Ταύρος

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί την θέση σου στο γραφείο, σαφώς και συνειδητοποιείς, ότι τώρα ήρθε η σειρά σου να «εκδικηθείς» τους ανθρώπους που σε αδίκησαν και δέχεσαι πλέον προτάσεις που σε ανεβάζουν στην ιεραρχία του εργασιακού σου χώρου. Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, δίνει ώθηση στις σπουδές σου, ανεβάζει την όρεξη σου για διάβασμα και περαιτέρω επιμόρφωση και δουλεύεις πάνω στο μέλλον σου. Με φιλικές παρέες, ευχάριστες συζητήσεις, καταλήγεις το Σαββατοκύριακο, που σε αποσυντονίζουν αλλά διώχνουν την κούραση και την μοναξιά της προηγούμενης περιόδου. Πλούτωνας: Έχεις όλα τα εφόδια να δουλέψεις για τους στόχους σου και τώρα είσαι έτοιμος να φύγεις από την μετριότητα που κυριολεκτικά σε σκοτώνει.

feature-gemini
Δίδυμοι

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί νέα ερωτικά ξεκινήματα, να βγεις από την ρουτίνα και τις ατέλειωτες υποχρεώσεις και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου. Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ερωτική σου διάθεση, μεταμορφώνεσαι και αυτό φυσικά θα τραβήξει τα βλέμματα, προκαλώντας αντιπαραθέσεις, εντάσεις με τον μόνιμο σύντροφο (προσοχή μόνο στην περίπτωση που σκέφτεσαι να λοξοδρομήσεις). Με δουλειά στο σπίτι, αλλά και βοήθεια από συνεργάτες ή πρόσωπα εξουσίας, όπως ανώτεροι, διευθυντικά στελέχη, καταλήγεις το Σαββατοκύριακο και αυτό σε ξεκουράζει εσωτερικά και επιτέλους δεν νιώθεις να παλεύεις με τα κύματα. Πλούτωνας: Είχες την επιμονή να ξεκαθαρίσεις ότι σε φόβιζε, διέλυσες το θολό τοπίο και τώρα βλέπεις τα πράγματα κατάματα.

feature-cancer

Καρκίνος

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί ψυχολογικά, αισθάνεσαι πληρότητα στο ίδιο σου το σπίτι, συνεννοείσαι με τους δικούς σου ανθρώπους και ξεκινάει μια νέα εποχή για εσένα, που σημαίνει ότι αρχίζεις να δημιουργείς την δική σου «οικογένεια». Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, απέναντι σου, τονώνει την αυτοπεποίθηση σου, δυναμώνει το εγώ σου και μπορείς να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους σου, να γίνεις δηλαδή πιο ανταγωνιστικός και να σε πάρουν στα σοβαρά.. Με ταξιδάκια, μικρές μετακινήσεις που αφυπνίζουν την χαρά μέσα σου, καταλήγεις το Σαββατοκύριακο και είναι ξεκάθαρο ότι θα ξεκουραστείς, γεμίζοντας μπαταρίες. Πλούτωνας: Έχεις ξεπεράσεις σκοπέλους, νίκησες φόβους και δαίμονες και φαίνεται πια ότι τίποτα, τώρα δεν μπορεί να σε τραυματίσει.

feature-leo
Λέων

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί την εξέλιξη σου, μια που ξεκινάς να ζεις μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον ή εκδηλώνεις πλέον φανερά τα συναισθήματα σου, έτσι ώστε να ζήσεις το όνειρο, έτσι ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί.. Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, θα επηρεάσει το νευρικό σου σύστημα, μια υπερένταση θα την νιώθεις και σίγουρα θα αλλάζεις συνέχεια περιβάλλον, γιατί δεν θα αντέχεις την στασιμότητα. Με δωράκια και εκπλήξεις που προκύπτουν από το πουθενά, καταλήγεις το Σαββατοκύριακο για να πάρεις ανάσες και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου σε αγαπημένο πρόσωπο. Πλούτωνας: Έχεις δει ακριβώς τι είναι αυτό που σου χρειάζεται να κάνεις για να νιώσεις ευτυχισμένος και προχωράς πλέον χωρίς καθυστερήσεις.

feature-virgo
Παρθένος

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί ξεκαθαρίσματα, δίνονται λύσεις μέσα από το περιβάλλον σου, τους δικούς σου ανθρώπους , για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να βαδίσεις χωρίς δεκανίκια. Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, θέλει πλοκή, το πάθος ενώνεται με την ζήλεια, ερωτικά παιχνίδια δηλαδή ή μπλεξίματα θα έχεις και αυτό δεν γίνεται να το αποφύγεις. Με ανανεωμένο ηθικό όμως θα καταλήξεις το Σαββατοκύριακο, μια που σχεδόν έχεις τακτοποιήσει το βιοποριστικό σου θέμα και είσαι έτοιμος να αναλάβεις μια νέα θέση που σου πηγαίνει. Πλούτωνας: Έχεις σκαλίσει όλα τα θέματα καρδιάς, έχεις δει ψέματα, έζησες την απόρριψη και τώρα περιμένεις να ξεπεράσεις τελείως το παρελθόν σου.

feature-libra
Ζυγός

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο σου σίγουρα λύνει και δένει, απομακρύνει τα εμπόδια, τις αντιθέσεις, ανοίγει μπλοκαρισμένους δρόμους και είσαι ικανοποιημένος, καθώς δέχεσαι προτάσεις επαγγελματικές που υπόσχονται ..καριέρα! Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, οπωσδήποτε θα φέρει ένταση μέσα στο οικογενειακό σου χώρο, αλλά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, όλα θα εξελιχθούν ομαλά και θα αποδείξεις, ότι δεν είσαι μόνο λόγια. Με αυτοπεποίθηση, καλή διάθεση και πολλούς θαυμαστές γύρω σου, καταλήγεις το Σαββατοκύριακο και εμπιστεύεσαι περισσότερο την τύχη και το πεπρωμένο σου. Πλούτωνας: Έτσι και αλλιώς είσαι σε φάση «ανάρρωσης», λόγω προηγούμενων επιλογών και όλα τώρα αρχίζουν να απομακρύνονται, καθώς σιγά αλλά σταθερά ξυπνάς από ένα κακό όνειρο.

feature-scorpio
Σκορπιός

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί μακροπρόθεσμα και βλέπεις θετικές εξελίξεις, καθώς το παρασκήνιο στέκεται αδύναμο μπροστά σου, έχεις ξεπεράσεις φοβίες και είσαι πλέον έτοιμος να προχωρήσεις μέσα από νέα αποφασιστικά εγχειρήματα που θα ενισχύσουν και την τσέπη σου. Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, ενισχύει τις επαφές σου, γίνεσαι πιο δημοφιλής και είσαι σε φάση αναζήτησης ενός μοναδικού τρόπου έκφρασης που σίγουρα θα σε δικαιώσει και ανανεώσει. Με ηρεμία, χαμηλούς τόνους καταλήγεις το Σαββατοκύριακο, μένεις κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και καλό είναι να αφεθείς στην στιγμή, στο τώρα.. Πλούτωνας: Έχεις ήδη αναμετρηθεί με τον τοξικό εαυτό σου και είσαι πλέον νικητής, έτοιμος για την μεταμόρφωση;

feature-sagittarius

Τοξότης

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί τις δημόσιες επαφές σου, δουλεύεις αποφασιστικά τους στόχους σου και θα δεις ότι έχεις την ηθική αλλά και υλική υποστήριξη των φίλων σου. Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, φέρνει κάποια επιπρόσθετα έξοδα, πρέπει να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σου, αλλά διώξε το άγχος και την ανασφάλεια, γιατί θα τα καταφέρεις. Κεκλεισμένων των θυρών, καταλήγεις το Σαββατοκύριακο με δικούς σου ανθρώπους, κυρίως με την οικογένεια σου και αυτό βέβαια θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου. Πλούτωνας: Έχεις προσπαθήσει αρκετά να φτιάξεις την υλική σου πραγματικότητα, κάνοντας πολλές υποχωρήσεις και τώρα είσαι έτοιμος να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί θέματα καριέρας, να κλείσεις συμφωνίες, να δεχτείς προτάσεις και να αυξηθούν οι απολαβές σου, ανεβάζοντας την ποιότητα της ζωής σου. Ο Άρης στο ζώδιο σου, σε έξαρση, σε κάνει πολεμοχαρή, δηλαδή θα δείξεις άγρια ένστικτα στους ανταγωνιστές σου, θα συμμαχήσεις με τους δυνατούς και θα αλλάξεις τρόπο, στάση, αποφεύγοντας τις ηττοπαθείς υποχωρήσεις. Με μικρές εξορμήσεις, χαλαρές συζητήσεις με φίλους, σε γνωστά στέκια, καταλήγεις το Σαββατοκύριακο, όπου θα αδειάσει ο νους σου και θα σταματήσεις να ψάχνεις για απαντήσεις ή δικαιολογίες. Πλούτωνας: Έχεις σκύψει αρκετά το κεφάλι, με την έννοια έχεις ψαχτεί εσωτερικά, πιέσει τον εαυτό σου για να βρεις την αλήθεια σου και τώρα μπορείς να δεις κατάματα τις επιθυμίες σου.

feature-aquarius
Υδροχόος

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί νομικά ζητήματα, ξεκαθαρίσματα με πρώην συντρόφους και την απόφαση σου να αποδεσμευτείς απ΄ όλους τους δαίμονες που σε είχαν περικυκλώσει.. Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, θα παίξει με τις αντοχές σου, θα βάλει δοκιμασίες, για να δεις, εξακριβώσει δηλαδή, εάν αντέχεις τα μαχαιρώματα και μπορείς να συνεχίσεις μόνος/η; Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση καταλήγεις το Σαββατοκύριακο, με μπόλικες προτάσεις για να διασκεδάσεις, ζήσεις με τις νέες σου επιλογές. Πλούτωνας: Έχεις βάλει όρια στους άλλους, απομονωθεί αρκετά από ανθρώπους που δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σου και τώρα μένει να αποδεχτείς το νέα, δυναμική σου πραγματικότητα.

feature-pisces
Ιχθύες

Η τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοεί οικονομικές ρυθμίσεις, ελαφρύνσεις ή ακόμα και μέσα από προσωπική προσπάθεια, (εάν έχεις κάποια επιχείρηση), τα πας καλύτερα και αυξάνονται τα έσοδα. Ο Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, σε φέρνει σε μια αντιπαράθεση με τους φίλους, ή με πρώην συνεργάτες, αλλά όλα γίνονται για το καλό σου και μπορείς να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Ευχάριστα καταλήγεις το Σαββατοκύριακο, με μυστικά ραντεβού, ξαφνικές ερωτικές συναντήσεις που σε ζωντανεύουν και θέλεις να το ζήσεις. Πλούτωνας: Έχεις ψάξει αρκετά τον κύκλο σου, έχεις πέσει σε αντιφάσεις, αναζήτησες την αλήθεια ή την ειλικρίνεια στα πρόσωπα των γύρω σου και τώρα είσαι έτοιμος/η να επιλέξεις..

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top