ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (23 – 29 Μαΐου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         24 Μαΐου- Αφροδίτη στους Διδύμους έως 17 Ιουνίου

·         27 Μαΐου – ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό έως 30/6

·         29 Μαΐου – Σελήνη στους Ιχθύες

feature-aries

Κριός

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στους Διδύμους, θα περάσεις ζάχαρη,  γιατί α) επιστρέφεις σε γνωστά λημέρια, β) συναντιέσαι με φίλους και συγγενείς, γ) είσαι έτοιμος να κάνεις μια νέα αρχή. Βέβαια και δεν πρέπει να βιαστείς- μάθε, προσαρμόσου στην ευέλικτη γλώσσα, κίνηση των Διδύμων και δεν πειράζει να αποκρύψεις την αλήθεια, αρκεί να βγεις από την δύσκολη θέση. Μέσα στην εβδομάδα μας,  ο πλανήτης Άρης επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και εδώ χρειάζεται προσοχή, σε δάνεια, οφειλές και ότι έχει να κάνει με τον Νόμο. Προσπάθησε να ακολουθείς την νόμιμη οδό. Το Σαββατοκύριακο, ονειρέψου, ξέφυγε από την πραγματικότητα και πες ναι σε καλλιτεχνικές παραστάσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις για να χαλαρώσεις.

feature-taurus

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στους Διδύμους, θα βγεις από την δύσκολη θέση,  γιατί α) εκμεταλλεύεσαι συναισθήματα β) προσεγγίζεις έξυπνα τους δυνατούς και γ) προσποιείσαι τον αδύναμο. Βέβαια και μην περιμένεις να ξεπεράσεις την κρίση εύκολα, όμως μπορείς να καθησυχάσεις τα πνεύματα και ναι,  είσαι το καλό παιδί. Μέσα στην εβδομάδα μας, ο πλανήτης Άρης επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και αυτό προκαλεί ανταγωνισμό σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Το Σαββατοκύριακο, συνέχισε την ψυχανάλυση με φίλους που σε καταλαβαίνουν, γιατί ξέρουν τι περνάς και ακολούθησε τις συμβουλές τους. Κάνε μικρές εξορμήσεις και διώξε το άγχος.

feature-gemini

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στο ζώδιο σου, απελευθερώνεσαι, γιατί α) βγαίνεις από την πεπατημένη, β) παραστρατείς  και γ) νιώθεις επικίνδυνα σκιρτήματα. Βέβαια και δεν είναι η πρώτη φορά που επαναστατείς στην μονιμότητα, παρανομώντας και θέλεις να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Μέσα στην εβδομάδα μας, ο πλανήτης Άρης επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και δυσκολεύουν τα πράγματα – δηλαδή δεν υπάρχει χρόνος για εφήμερες περιπέτειες και πρέπει να επιστρέψεις στη δουλειά, γιατί είσαι πλέον απαραίτητος. Το Σαββατοκύριακο, συνέχισε να επενδύεις στην φιλόδοξη καριέρα σου και συνάντησε αφεντικά, πρόσωπα εξουσίας και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ξεπερνάς τις προσδοκίες σου εύκολα.

feature-cancer

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στους Διδύμους, θα φτιάξεις την ψυχολογία σου, γιατί α) καθησυχάζει  τους φόβους σου β) μπαίνεις σε καραντίνα , γ)  απομακρύνεις όποιον/α πειράζει τον ψυχισμό σου. Βέβαια και θα τα καταφέρεις και με την συνειδητή απομόνωση, θα φορτώσεις τις μπαταρίες σου, θα επανεξετάσεις τα λάθη σου και θα διώξεις την αρνητική ενέργεια. Μέσα στην εβδομάδα μας, ο πλανήτης Άρης, επιστρέφει  ανάδρομος στον Σκορπιό και διεκδικείς ή σε διεκδικούν ερωτικά και προκαλείς την καχυποψία και ερωτικές εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο, κοίταξε πιο καθαρά τα θέλω σου, συνειδητοποίησε ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να διαπράξεις το «έγκλημα» και απομακρύνσου από το φλεγόμενο πεδίο. Δικαιούσαι διακοπές και βρες τον τρόπο να ταξιδέψεις. Περιπλανήσου χωρίς αιτία.

feature-leo

Λέων

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στους Διδύμους, φεύγει η ένταση, γιατί α) εμπιστεύεσαι τα όνειρα σου β) ακολουθείς τους στόχους σου και γ) ξεφεύγεις από πρέπει και καθωσπρέπει άτομα. Βέβαια και η επανάσταση σου θα προκαλέσει την οργή, ζήλεια και το κακό το μάτι, αλλά χρειάζεται να προσπεράσεις τις προκαταλήψεις και να κάνεις αυτό που θέλει η καρδιά σου. Μέσα στην εβδομάδα μας, ο πλανήτης Άρης, επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και συγκρούεσαι με το οικογενειακό σου περιβάλλον, που σε φορτώνει με τα προβλήματα του.  Και όλα πρέπει να περάσουν από το δικό σου χέρι. Το Σαββατοκύριακο, ξεπέρασε ενοχικές τάσεις και υποχώρησε σε σαρκικές αδυναμίες, γιατί το έχεις ανάγκη. Μην ντρέπεσαι να το ομολογήσεις.

feature-virgo

Παρθένος

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στους Διδύμους, θα βρεις την ησυχία σου, γιατί α) ασχολείσαι με την τακτοποίηση του χώρου σου β) προσκαλείς την παρέα σου και γ) απολαύνεις  την οικογενειακή θαλπωρή. Βέβαια και δεν είναι η πρώτη φορά που δίνεις προτεραιότητα στην οικογένεια – γονείς, συζύγους, παιδιά – αλλά μόνο έτσι θα χαλαρώσεις και θα ξεπεράσεις το άγχος που πηγάζει από επαγγελματικά μπλοκαρίσματα. Μέσα στην εβδομάδα μας, ο πλανήτης Άρης, επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και θα συνεχίσεις να παιδεύεσαι με τις μετακινήσεις σου και απέφυγε αργοπορίες σε σημαντικά ραντεβού. Το Σαββατοκύριακο, έχεις όμως την τιμητική σου, αγαπημένα άτομα αποδεικνύουν με έμπρακτο τρόπο τα συναισθήματά σου και πραγματικά αγαπάς και αγαπιέσαι.  Είναι θαυμάσιο αυτό που σου συμβαίνει.

feature-libra

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στους Διδύμους, προωθείς τα σχέδια σου, γιατί α) ανοίγεσαι έξω από τα σύνορα σου β) εμπιστεύεσαι νέα άτομα και γ) ταξιδεύεις για να συλλέγεις πληροφορίες-εμπειρίες. Βέβαια και είναι δύσκολο να απορρίψεις το παρελθόν,  αλλά αν θέλεις να προκόψεις και να μεγαλουργήσεις, τόλμησε να πας εναντία στους γνωστούς νόμους και κανόνες. Μέσα στην εβδομάδα μας, ο πλανήτης Άρης, επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και αναγκάζεσαι να καλύψεις οικονομικά, δικούς σου ανθρώπους και βλέπεις να μειώνεται ο προϋπολογισμός σου. Το Σαββατοκύριακο, μπες σε καραντίνα, προσπάθησε δηλαδή να αποφύγεις την βαβούρα και ασχολήσου με το σώμα σου, τη φυσική σου κατάσταση. Δοκίμασε να χαλαρώσεις μέσα από μια εναλλακτική θεραπεία. Οπωσδήποτε ξεκουράσου.

feature-scorpio

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στους Διδύμους, λες ναι στον έρωτα, γιατί α) υπόσχεται να σε παρασύρει, εκτός πραγματικότητας β) μαγεύει τις αισθήσεις σου και γ) είναι γενναιόδωρος, καλύπτει τις απαιτήσεις σου και δεν ζητάει ανταλλάγματα. Βέβαια και είσαι ο άνθρωπος των άκρων και δεν χαραμίζεσαι σε μέτριες, γλυκανάλατες ιστορίες και τώρα ήρθε ή ώρα να ζήσεις το πάθος στο μεγαλείο του! Μέσα στην εβδομάδα μας, ο πλανήτης Άρης, επιστρέφει ανάδρομος, στον χώρο σου και τα συναισθήματα μεγεθύνονται και πρόσεχε το νευρικό σου σύστημα. Το Σαββατοκύριακο, μην μπλέκεσαι σε ψυχοφθόρες αντιπαραθέσεις, προστάτευσε τον εαυτό σου από τα ατίθασα μέλη της οικογενείας σου-παιδιά και απαιτητικούς συζύγους.  Προσπάθησε να διασκεδάσεις , κάνοντας μόνο ότι σου αρέσει. Χωρίς κανόνες  και πρέπει. Το έχεις ανάγκη.

feature-sagittarius

Τοξότης

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στους Διδύμους, έχεις την δυνατότητα να σώσεις συνεργασίες, γιατί α) πείθεις για το ομαδικό σου πνεύμα, β) δελεάζεις τους αντιπάλους σου, από τον επαγγελματικό χώρο, συστήνοντας νέους συνεργάτες και γ) αποδεικνύεις ότι σκέφτεσαι για το γενικό καλό. Βέβαια και όταν τα πράγματα δεν προχωράνε, δεν το βάζεις κάτω, αλλά μην αφήνεις τα πάντα στην τύχη και αξιολόγησε την στάση σου.  Χωρίς εγωισμούς, πέρνα στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Μέσα στην εβδομάδα μας, ο πλανήτης Άρης, επιστρέφει ανάδρομος, στον Σκορπιό και αυτό δεν βοηθάει την ψυχολογία, τουναντίον, πέφτεις σε αντιφάσεις και πανικοβάλλεσαι από το άγχος που σε κυριεύει. Το Σαββατοκύριακο, επέλεξε το κατάλληλο άτομο που μπορεί να σε συντροφεύει, όταν είσαι στις κακές σου και μην παριστάνεις τον σκληρό. Αποκάλυψε συναισθήματα και διεκδίκησε την αγάπη.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στους Διδύμους, κάνεις θαύματα, γιατί α) λατρεύεις τους στόχους σου β) πλησιάζεις με καλή διάθεση τους συνεργάτες και συναδέλφους σου και γ) ξεχνάς τις κακές στιγμές του παρελθόντος. Βέβαια και για να γίνει αυτό, χρειάζεται να λογικευτείς και να απομακρυνθείς από πιθανά άτομα που σε επηρεάζουν αρνητικά, γιατί κατά βάθος, δεν θέλουν να σε δούνε να προοδεύεις. Μέσα στην εβδομάδα μας, ο πλανήτης Άρης, επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και διαπληκτίζεσαι εύκολα με το φιλικό σου περιβάλλον ή τη σχέση σου. Το Σαββατοκύριακο, επέλεξε συνειδητά να είσαι εσύ το κέντρο του «κόσμου», δηλαδή κοντά στα φώτα της δημοσιότητας. Πρόβαλε τη δουλειά σου και επένδυσε στην εικόνα σου, που πουλάει. Μην καθυστερείς άλλο και ξέχνα τις ανόητες δικαιολογίες.

feature-aquarius

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο στους Διδύμους, γεννιέσαι, δηλαδή ξαναγεννιέσαι ερωτικά, γιατί α) παίζεις το σκωτσέζικο ντους, β) συνωμοτείς με φίλους για να τραβήξεις την προσοχή του αγαπημένου σου και γ) εμπιστεύεσαι  την τύχη σου. Βέβαια και για να ξεπεράσεις τον φόβο πιθανής απόρριψης, να γνωρίζεις ότι καλύτερα τώρα, να δεις τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου και αν χρειάζεται, να ψάξεις και για άλλες αγκαλιές. Μέσα στην εβδομάδα μας, ο πλανήτης Άρης, επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και για να αντέξεις ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα σε χώρο εργασίας, απέφυγε τις μετωπικές συγκρούσεις και τους έντονους διαλόγους.  Πρόσεχε τους συνεργάτες σου και μην τεντώνεις το σκοινί. Το Σαββατοκύριακο, έχεις το δικαίωμα να κανακέψεις τον εαυτό σου, να ικανοποιήσεις οποιαδήποτε καταναλωτική σου μανία και να διασκεδάσεις. Ξόδεψε, χωρίς τύψεις.

feature-pisces

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη να ακολουθεί τον Ήλιο  στους Διδύμους, βελτιώνεις την ψυχολογία σου, γιατί α) μείνεις προστατευμένος σε οικογενειακές αγκαλιές, β) αποφεύγεις τις εντάσεις στο εργασιακό χώρο και γ) απλοποιείς τη ζωή σου. Βέβαια και είναι δύσκολο τώρα, που είσαι στο ζενίθ σου, να εγκαταλείψεις την αρένα , αλλά μπορείς να απαιτήσεις μια μικρή άδεια για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς. Μέσα στην εβδομάδα μας, ο Άρης επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και μην παγιδεύεσαι στις ίδιες ιστορίες- προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τα ακατάλληλα πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο, ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν, καθώς συναντάς πρόσωπα του παρελθόντος, που έχεις καιρό να δεις. Κάνεις κάτι διαφορετικό.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top