ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (21-27 Νοεμβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

 

Πλανητικό Σκηνικό:

21 Νοεμβρίου : Ήλιος στον Τοξότη

22 Νοεμβρίου: Ερμής στον Τοξότη εξάγωνο με Δία στον Ζυγό(β’ δεκαήμερο)

23 Νοεμβρίου: Ερμής σύνοδο με Κρόνο στον Τοξότη

25 Νοεμβρίου: Δίας στον Ζυγό τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω – Αφροδίτη τετράγωνο με Δία

26 Νοεμβρίου: Ερμής στον Τοξότη τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό

 

feature-aries

Κριός

Μια δυναμική εβδομάδα για να χαράξετε την δική σας πορεία, αποφεύγοντας τα άτομα που σας φορτώνουν ευθύνες και να φτιάξετε το μέλλον σας. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί, ώστε να ξεπεράσετε μπλεξίματα με το νόμο και τους πρώην συνεργάτες σας και είστε πιο ελεύθεροι να αρχίσετε κάτι δικό σας. Επίσης, μπορείτε να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε κόσμο και να επηρεαστείτε θετικά από το νέο σας περιβάλλον.  Ερωτικά, είστε σαφώς μπερδεμένοι , δεν ξέρετε ποιον/α πρέπει να διαλέξετε και έχετε γίνει περιζήτητοι. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε, απλά διασκεδάστε με τις επιτυχίες σας.

feature-taurus

Ταύρος

Μια δυναμική εβδομάδα για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, να ξεχωρίσετε κοινά περιουσιακά στοιχεία και να είστε οι κερδισμένοι. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί, ώστε να έχετε καλή διάθεση,  να συνεννοηθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις. Επίσης, αφοσιωθείτε σε θέματα σπουδών, επενδύστε σε επαφές με το  εξωτερικό και επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες για να ανέβουν τα έσοδά σας. Ερωτικά, είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια νέα σχέση που πιθανόν να ανθίσει στον εργασιακό χώρο. Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά.

feature-gemini

Δίδυμοι

Μια δυναμική εβδομάδα για να χαρείτε με την εξέλιξη των προσωπικών σας  και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, μακριά από τα περίεργα βλέμματα. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί, ώστε να νικήσετε όλες τις αντιστάσεις και να βελτιώσετε την σχέση σας που μέχρι τώρα, είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα. Επίσης, μπορείτε να εμπιστευτείτε νέες συνεργασίες, συμφωνίες και σίγουρα να αλλάξετε συνεταίρους για να έχετε ανοδική πορεία. Ερωτικά, οι ελεύθεροι, είστε έτοιμοι να υποκύψετε σε φλερτ που ανθίζει σε φιλικό σας κύκλο και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Πειραματιστείτε με τα συναισθήματά σας.

feature-cancer

Καρκίνος

Μια δυναμική εβδομάδα για να ξεφύγετε από την μονοτονία και το άγχος της καθημερινότητας και να αποκτήσετε ξανά τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί, ώστε να ξεκουραστείτε, να αποφύγετε τα εξαντλητικά ωράρια και να έχετε χρόνο να φροντίστε τον εαυτό σας. Επίσης, συγκεντρωθείτε σε εργασιακά ζητήματα, συζητήστε μια πιθανή μετάθεση-προαγωγή και έτσι δεν αποκλείεται να δείτε μια μικρή αύξηση στις απολαβές σας. Ερωτικά, είστε έτοιμοι να νικήσετε τις ανασφάλειες σας και να πείτε ναι σε ξαφνική πρόταση για γρήγορη επισημοποίηση της σχέσης σας. Θέλετε πια να δεσμευτείτε.

feature-leo

Λέων

Μια δυναμική εβδομάδα για να νιώσετε ότι είστε ξεχωριστοί, να κάνετε κάτι δημιουργικό και να ξεπεράσετε την γκρίνια και την μονοτονία. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί, ώστε να βελτιωθείτε στο παιχνίδι του φλερτ, να γίνετε πιο εξωστρεφής και να πειραματιστείτε με καινούργιες γνωριμίες και ραντεβού στα «τυφλά». Επίσης, μπορείτε να κάνετε το ταξίδι που επιθυμείτε, για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τα προβλήματα. Ερωτικά, είστε έτοιμοι να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες σας και να ζήσετε επικίνδυνες περιπέτειες. Μα, δεν ανησυχείτε για το αύριο;

feature-virgo

Παρθένος

Μια δυναμική εβδομάδα για να ξεφύγετε από τον κλοιό της οικογένειας και να επιβάλλεται τις απόψεις σας μια που τώρα ξέρετε τι θέλετε. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί για να φτιάξετε τον χώρο σας, να ασχοληθείτε με την διακόσμηση και να μπορείτε να ηρεμείτε μέσα στο καταφύγιο σας. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε  ένα ακίνητο που σας χαρίζεται για να έχετε ένα σταθερό εισόδημα. Ερωτικά, είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να χαρείτε το ταίρι σας, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Έχετε σταματήσει να συμβιβάζεστε.

feature-libra

Ζυγός

Μια δυναμική εβδομάδα για να διαφημίσετε την δουλειά σας, να κάνετε μικρά ταξιδάκια και να ανοίξετε ακόμα περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί, ώστε να τα έχετε καλά με τους γύρω σας, κυρίως με τους συγγενείς σας και ξεπερνάτε όλες τις προηγούμενες εντάσεις. Επίσης, καλύτερα θα τα πάτε σε σπουδές, εξετάσεις και θέματα γενικής επιμόρφωσης και  έτσι θα είστε αρκετά ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις σας. Ερωτικά είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε μια σχέση που φαίνεται ακατάλληλη και φοβάστε ότι δεν θα γίνει αποδεκτή από το περιβάλλον σας. Εμπιστευτείτε όμως την διαίσθηση σας.

feature-scorpio

Σκορπιός

Μια δυναμική εβδομάδα για να αυξήσετε τα έσοδα σας, να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση και να φύγει το άγχος της επιβίωσης. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί, ώστε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να βρείτε νέες πόρους εισοδήματος και αυτό προσωρινά θα σας ανακουφίσει. Επίσης, πείτε ναι σε μια νέα θέση εργασίας και οργανώστε το πρόγραμμα σας για να πηγαίνουν όλα «ρολόι». Ερωτικά, είστε έτοιμοι να μπείτε σε νέες περιπέτειες και να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές, χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Θέλετε να τολμήσετε.

feature-sagittarius

Τοξότης

Μια δυναμική εβδομάδα για να βάλετε το στίγμα σας σε ότι κάνετε, να φανεί η προσωπικότητα σας και να νικήσετε τον ανταγωνισμό. Ο Ήλιος στον ζώδιο σας, συμμαχεί, ώστε να ανταμειφθούν οι προσπάθειες σας και να πάρετε ηθική, αλλά και υλική ικανοποίηση. Επίσης, θα έχετε νέα ξεκινήματα, θα μιλήσετε με συνεργάτες που σας εμπιστεύονται και θα δείτε εξέλιξη. Ερωτικά, είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε το παρελθόν, να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε πρώην σχέση και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Δεν υπάρχει λόγος να υποκρίνεστε.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Μια δυναμική εβδομάδα για να συμφιλιωθείτε με το περιβάλλον σας, να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το παρασκήνιο που συνέχεια σας παιδεύει. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί, ώστε να σας φύγουν τα νεύρα, να είστε ήρεμοι και κυρίως να καταλάβετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Επίσης, θα δείτε βελτίωση σε ένα προσωπικό σας ζήτημα μέσα στην οικογένεια, που σας είχε ταλαιπωρήσει και θα είστε σαφώς πιο ξέγνοιαστοι. Ερωτικά, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε κρυφή σχέση, να γίνετε δηλαδή το τρίτο πρόσωπο και να αναζωογονηθείτε. Αγαπάτε και δεν το λέτε;

feature-aquarius

Υδροχόος

Μια δυναμική εβδομάδα για να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να βάλετε νέους κοινούς στόχους. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί, ώστε να έχετε την τόλμη να ακολουθήσετε τα όνειρα σας και να ξεφύγετε από ό,τι σας κουράζει.  Επίσης, ανεβαίνει η ψυχολογία σας με την συμμετοχή σας σε μια ομάδα που σας εκφράζει και μπορείτε έτσι να διαφημίζετε την δουλειά σας. Ερωτικά, είστε έτοιμοι να παραδοθείτε στις επιθυμίες σας και να εμπιστευτείτε το ταίρι σας. Ξεπεράστε τυχόν ανασφάλειες και πιστέψτε στον εαυτό σας.

feature-pisces

Ιχθείς

Μια δυναμική εβδομάδα για να αντικρίσετε τους αντιπάλους σας, να ανεβείτε κοινωνικά και να εξελιχθείτε μέσα από την δουλειά σας. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμμαχεί, ώστε να τα πάτε καλά με τους ανωτέρους σας, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να έχετε την τύχη με το μέρος σας. Επίσης, μπορείτε να προωθήστε τα επιχειρηματικά σχέδια μέσα από μια νέα πρόταση συνεργασίας και να λύσετε τα βασικά οικονομικά προβλήματα. Ερωτικά, είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Είστε σαφώς καλύτερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top