ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (20-26 Ιουνίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         20 Ιουνίου-Πανσέληνος στον Τοξότη  

·         21 Ιουνίου – Ήλιος στον Καρκίνο έως 22/07  

·          – Ερμής στους Διδύμους σε αντίθεση με Κρόνο, σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, σε τετράγωνο με τον Δία στην Παρθένο

feature-aries

Κριός

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη υπογράφεις το τέλος μιας συνεργασίας ή ακόμα και μιας στενής σου προσωπικής σχέσης και ένα σημαντικό κεφάλαιο θα κλείσει οριστικά. Στα μέσα της εβδομάδας, γίνεσαι πιο συναισθηματικός και όλο και περισσότερο διαθέσιμος να συμμετέχεις σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Επίσης, φρόντισε να ξεκουράζεσαι, καθώς έχεις κινηθεί με υπερβολική ταχύτητα και πήγαινε διακοπές για να χαλαρώσεις. Το Σαββατοκύριακο περίμενε να βιώσεις στιγμές έντασης μέσα στο άμεσα κοντινό σου περιβάλλον και ότι και αν κάνεις, φαίνεται να μην βρίσκει ανταπόκριση. Περνάς διάφορα ψυχολογικά τεστ και προσπάθησε να διαχειριστείς με συμπάθεια την κριτική που δέχεσαι.  Εύνοια σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή κληρονομιάς.

feature-taurus

Ταύρος

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη χάνεις την εύνοια σημαντικών οικονομικών ρυθμίσεων, σχετικά με ένα ακίνητο, δάνειο ή τις ανεξόφλητες οφειλές σου και αυτό σημαίνει, ότι μειώνονται τα έσοδα σου και νιώθεις αρκετά αγχωμένος. Στα μέσα της εβδομάδας, όμως και  προσπαθώντας να πάρεις τα πάνω σου, θα ασχοληθείς με μια νέα δραστηριότητα που λειτουργεί θεραπευτικά και μπορείς να σκέφτεσαι πλέον πιο καθαρά. Το Σαββατοκύριακο περίμενε να βιώσεις έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις, καθώς συγκρούεσαι με το φιλικό σου περιβάλλον και ξαναμπαίνεις στον φαύλο κύκλο της ασυνεννοησίας. Απέφυγε, λοιπόν, να διαγράψεις ονόματα από τον προσωπικό σου κατάλογο και αντιμετώπισε με ψυχραιμία την κυκλοθυμία του κύκλου σου.  Εύνοια σε νέες επαφές, δημόσιες σχέσεις, χρήση του διαδικτύου.

feature-gemini

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη διακόπτεται μια σταθερή συνεργασία ή σχέση ζωής, χωρίς βέβαια, καμία πιθανότητα επανασύνδεσης και πρέπει να το πάρεις απόφαση. Στα μέσα της εβδομάδας ξεπηδάνε άλλες προτάσεις, ώστε να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και να βγεις από τα υπαρκτά πρακτικά σου αδιέξοδα. Το Σαββατοκύριακο περίμενε να βιώσεις εντάσεις, που ξεφυτρώνουν μέσα στην οικογένεια, σχετικά με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου και αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρές διενέξεις και απομόνωση. Όμως, αντιλαμβάνεσαι, ότι πρέπει να μοιράσεις την πίτα και σε άνισα κομμάτια, ξεγλιστρώντας από την αρνητική ενέργεια. Αποφάσισε λοιπόν, να συνθηκολογήσεις, αποδεικνύοντας ότι είσαι το καλό παιδί και δεν θα χάσεις. Εύνοια σε θέματα εύρεσης εργασίας, νέους πόρους, αύξηση εσόδων μέσα από νέα συνεργασία.

feature-cancer

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη αποχωρίζεσαι το υπάρχον εργασιακό περιβάλλον, λόγω μετακίνησης ή τέλος σύμβασης και προετοιμάσου για αλλαγή επαγγελματικής πορείας, που σε αποζημιώνει σταδιακά για όσα έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Στα μέσα της εβδομάδας, φαίνεται να βελτιώνονται οι προσωπικές σου σχέσεις, σε πλησιάζουν δηλαδή άνθρωποι που είχατε καιρό να μιλήσετε και αποκτάς ξανά την δημοτικότητα σου. Το Σαββατοκύριακο περίμενε να βιώσεις δυσκολίες  στις μετακινήσεις σου, αργοπορίες, καθυστερήσεις, οι οποίες και σαφώς σου χαλάνε την διάθεση και απέφυγε τις βιαστικές κινήσεις. Σίγουρα και θα κινηθείς πιο συγκρατημένα, μια που η ευαίσθητη φύση σου λειτουργεί σαν τροχοπέδη στην προσωπική σου εξέλιξη και καιρός να πειθαρχήσεις στον εαυτό σου. Εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα, προοπτική μιας νέας γνωριμίας, πρόταση για μονιμοποίηση.

feature-leo

Λέων

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη έκτακτες υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να εγκαταλείψεις μια υπέροχη σχέση ή ένα χώρο που λειτουργούσε θεραπευτικά για σένα, και η ζωή σε οδηγεί σε διαφορετικό μονοπάτι. Στα μέσα της εβδομάδας, βρίσκεις ανθρώπους να πεις τον πόνο σου, να βγάλεις τα εσώψυχα σου, χωρίς να παρεξηγηθείς, αλλά και ούτε να χάσεις την αίγλη σου. Το Σαββατοκύριακο πέφτεις πάλι σε αόρατο τοίχο και σε μελαγχολία, καθώς νιώθεις ότι είσαι φυλακισμένος και δεν μπορείς να απαλλαγείς από αποφάσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα σου. Καταλαβαίνεις όμως, ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και πρέπει να σηκώσεις, γρήγορα, κεφάλι. Εύνοια σε θέματα υγείας, ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλαγή προτεραιοτήτων.

feature-virgo

Παρθένος

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη δυσχεραίνει το οικογενειακό κλίμα και οδηγείσαι στην οριστική απόφαση να αυτονομηθείς, μετακομίζοντας ή ξεχωρίζοντας σημαντικά, κοινά περιουσιακά στοιχεία.  Στα μέσα της εβδομάδας,  έχεις την δυνατότητα να συμμετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες, να γνωρίσεις κόσμο και να γλιτώσεις από την γκρίνια που θα προκαλέσει η νέα σου στάση. Το Σαββατοκύριακο, επιστρέφεις πάλι στα πάτρια εδάφη, γιατί δεν σου αρέσει και να αφήνεις ανοιχτούς λογαριασμούς και είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το θηρίο, δηλαδή την απόρριψη, την άρνηση ή ακόμα και έναν οριστικό αποχωρισμό. Όμως, είσαι σίγουρα πιο ώριμος από ποτέ, και για να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεων σου, πρέπει να αποδείξεις ότι αυτά που λες, τα εννοείς. Εύνοια σε φιλικές σχέσεις, προσωπικούς στόχους και ανάδειξη ικανοτήτων μέσα από νέα εγχειρήματα.

feature-libra

 Ζυγός

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη ακυρώνεις ένα συμβόλαιο, μια επαγγελματική συνεργασία και μετανιώνεις που παρασύρθηκες από τις συμβουλές των γύρω σου και δεν εμπιστεύτηκες τον εαυτό σου. Στα μέσα της εβδομάδας, γυρίζει ο τροχός,  δεσμεύεις αρκετά το περιβάλλον σου, ώστε να σε βοηθήσει να τα καταφέρεις και να βγεις από πιθανά επαγγελματικά αδιέξοδα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για μια σημαντική ευκαιρία που αναδεικνύει, όλο και περισσότερο τη δουλειά σου. Το Σαββατοκύριακο αμφιταλαντεύεσαι και πάλι και δεν ξέρεις, αν πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι κάτω από τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς και χωρίς να αμείβεσαι ικανοποιητικά. Ξέρεις, όμως, ότι σιγά σιγά θα γίνει η αγουρίδα, μέλι και πραγματικά δεν έχεις λόγο να αμφισβητείς την μελλοντική σου επιτυχία. Εύνοια σε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας, κοινωνική προβολή, ευκαιρίες εξέλιξης.

feature-scorpio

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη βλέπεις τα έσοδα σου, δηλαδή τον μισθό σου ή ακόμα ένα εισόδημα από μια έξτρα εργασία να μειώνεται και πανικοβάλλεσαι, γιατί δεν θέλεις να περάσεις, πάλι τα ίδια. Στα μέσα της εβδομάδας, θα αποχαιρετίσεις τους φίλους και γνωστούς, επιθυμώντας να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου και σηκώνοντας τα χέρια ψηλά. Το Σαββατοκύριακο, όμως, αντιλαμβάνεσαι, ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από αόρατα χέρια και ίσως χρειαστεί να ακυρώσεις την πεσιμιστική σου διάθεση και να επιστρέψεις, αναζητώντας μια νέα πηγή εσόδων που θα ισορροπήσει τον προϋπολογισμό σου. Έτσι και για να νικήσεις την αβεβαιότητα της εποχής, θα σηκώσεις πάλι τα μανίκια και θα υποσχεθείς στον εαυτό σου, ότι θα τα καταφέρεις. Εύνοια σε ταξίδια, σπουδές, ευκαιρίες ζωής.

feature-sagittarius

Τοξότης

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου τερματίζεις την παλιά σου ζωή, ακυρώνεις ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις και αποφασίζεις να μεταμορφωθείς σε ένα ώριμο ενήλικα. Στα μέσα της εβδομάδας καταλαβαίνεις ότι η νέα σου στάση τραβά τα βλέμματα, βλέπεις, δηλαδή, την επιτυχία-αναγνώριση να έρχεται και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι ή να διστάζεις. Το Σαββατοκύριακο η σκέψη σου τρέχει στην οικογένεια σου, στους δικούς σου ανθρώπους, καθώς έχεις παραμερίσει τις ανάγκες τους για να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα και τώρα σε χρειάζονται. Ένα προσωπικό θέμα υγείας μπορεί να σε απασχολήσει και βρες χρόνο να κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Εύνοια σε θέματα κληρονομιάς, ρύθμιση οφειλών και αποζημιώσεις από παλιές συνεργασίες.

feature-capricorn

Αιγόκερως

 Με την Πανσέληνο στον Τοξότη διακόπτεις μια εργασιακή σχέση, καθώς έχεις βαρεθεί να παλεύεις με το παρασκήνιο και δεν θέλεις να παραβαίνεις τους ηθικούς σου κανόνες, καλύπτοντας τους ενόχους. Στα μέσα της εβδομάδας και για να νικήσεις αρνητικά συναισθήματα, θα στραφείς στον έρωτα και θα κάνεις τα πάντα για να ξεχαστείς σε παθιασμένα αγκαλιάσματα και οι τρυφερές σου επαφές θα σε απογειώσουν. Το Σαββατοκύριακο, όμως, θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω, θα κάνεις δηλαδή κάποιες άστοχες κινήσεις, γιατί είσαι ακόμα θυμωμένος και προσπάθησε να ξεπερνάς τις απώλειες και να πηγαίνεις παρακάτω, με θάρρος αλλά και πίστη.  Μην τα βάζεις, λοιπόν, με τον εαυτό σου και προσπάθησε να εξωτερικεύεις τα συναισθήματα σου, καθώς έτσι θα μπορέσεις να ακούσεις δεύτερη, τρίτη γνώμη και θα απαλλαγείς από ενοχές. Εύνοια σε μόνιμες σχέσεις, γάμους, απόκτηση απογόνων.

feature-aquarius

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη λες το πικρό αντίο σε φίλους και αποχωρίζεσαι κοινούς, βασικούς στόχους και επιλογές ζωής, ξεκινώντας από την αρχή. Στα μέσα της εβδομάδας, έχεις τον χρόνο αλλά και τη διάθεση να αλλάξεις και το περιβάλλον σου, αρχίζοντας πρώτα από την αισθητική του χώρου σου και είναι δικαίωμα σου, να θέλεις να ομορφύνεις το καταφύγιο σου. Το Σαββατοκύριακο, αναγκάζεσαι να υποκύψεις πάλι στους συνηθισμένους συναισθηματικούς εκβιασμούς και φαίνεται ότι η προσπάθεια να αυτονομηθείς, κοστίζει ακριβά. Καταλαβαίνεις τώρα, ότι μπορείς να διώξεις τους κακούς οιωνούς και τα άτομα που προκαλούν προβλήματα, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο δόλωμα, που είναι το χρήμα και αγόρασε γρήγορα την ελευθερία σου.  Εύνοια σε θεραπείες, συναδελφικές σχέσεις και βελτίωση καθημερινότητας.

feature-pisces

Ιχθύες

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη τελειώνεις με τους μελοδραματισμούς, νικάς την ηττοπάθεια σου και τώρα ξέρεις ότι μιλώντας για το έργο σου, θα μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου και φυσικά την υπεροχή σου. Στα μέσα της εβδομάδας, θα έχεις τον χρόνο να ξεκουραστείς, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να οργανώσεις τα βήματα σου, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει να κερδίσεις την θέση των ονείρων σου. Το Σαββατοκύριακο, δεν θα ηρεμήσεις, περπατάς σε κινούμενη άμμο και δεν γίνεται να αποφύγεις τις τρικλοποδιές από αντιπάλους, οι οποίοι και σε περιμένουν στη γωνία, ώστε να φανούν ανώτεροι σου. Ξεπέρασε την μαρτυρική σου φύση και δείξε τα «σαγόνια» σου. Εύνοια σε έρωτα, σχέσεις με παιδιά, θέματα αυτό-βελτίωσης.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top