ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ( 18- 24 Ιουλίου)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         19 Ιουλίου – Ερμής στον Λέοντα σε τρίγωνο με ανάδρομο Κρόνο

·         20 Ιουλίου- Πανσέληνος στον Αιγόκερω- Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη

·         22 Ιουλίου- Ήλιος στον Λέοντα

feature-aries

Κριός

Καλή εβδομάδα για να χαρείτε τις διακοπές σας, να κάνετε νέες γνωριμίες και κυρίως να φύγετε από την βαβούρα της πόλης. Τακτοποιήστε όλα τα θέματα του γραφείου, της δουλειάς σας δηλαδή, τα οποία και εκκρεμούν , ώστε να μπορέσετε να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε. Η Πανσέληνος κλείνει τις πληγές που προκάλεσαν οι ανταγωνιστές σας, στο υπάρχον επαγγελματικό σκηνικό και φαίνεται ότι θα πάρετε τη ρεβάνς. Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει νέες προτεραιότητες, όπως να βελτιώσετε τη σχέση που έχετε με τα παιδιά σας, να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας και να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό που θα ανεβάζει την ψυχολογία σας. Ξεκούραση, ερωτικές περιπέτειες και αφύπνιση ικανοτήτων που σας εξελίσσουν με επιτυχία.

feature-taurus

Ταύρος

Καλή εβδομάδα για να σκεφτείτε τους δικούς σας ανθρώπους, να δείτε το σπίτι σας και κυρίως να νικήσετε παρεξηγήσεις που προκάλεσαν την αποξένωση σας.  Εξετάστε όλοι μαζί την κοινή περιουσία σας και αποφασίστε τι πρέπει να γίνει για να έχετε περισσότερα χρήματα και να ξεφύγετε από περιττά έξοδα. Η Πανσέληνος τακτοποιεί νομικά ζητήματα με πρώην συζύγους, ή συνεργάτες και ξέρετε ότι είστε πλέον ελεύθεροι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει ενδιαφέρουσες προτεραιότητες, όπως να ψάξετε για την δική σας στέγη, το προσωπικό σας καταφύγιο, όπου θα μπορείτε να ξεκουράζεστε, χωρίς να πρέπει να απολογείστε για το τι κάνετε ή δεν κάνετε. Ελευθερία, αποφάσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο, αναζήτηση κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης.

feature-gemini

Δίδυμοι

Καλή εβδομάδα για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μικρές εξορμήσεις, να δείτε συγγενείς και φίλους και να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. διώξτε με αποφασιστικότητα δεύτερες, τρίτες σκέψεις σχετικά με ένα ζήτημα που αφορά την εργασία σας και αναβάλετε για αργότερα τα σοβαρά. Η Πανσέληνος διεκπεραιώνει ευτυχώς φορολογικά ζητήματα προς όφελος σας, απαλλαχθήκατε από ότι δεν ήταν δικό σας και νιώθετε οικονομικά πιο ανάλαφροι. Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει νέες προτεραιότητες, όπως το να επιλέξετε φίλους, συμμάχους ή συνεργάτες που σας πηγαίνουν παρακάτω και έτσι θα νικήσετε την πιθανή στασιμότητα. Δραστηριοποίηση, επαφές, αυτοπεποίθηση, θετικές εξελίξεις.

feature-cancer

Καρκίνος

Καλή εβδομάδα για να νιώσετε αρκετά πιο ασφαλής, καθώς βλέπετε ότι έχετε αύξηση εσόδων από την δουλειά σας ή ξαφνικά κέρδη που σίγουρα δεν τα υπολογίζατε.  Η βελτίωση των οικονομικών σας επηρεάζει θετικά και την υγεία σας, που την είχατε δει να κλονίζεται και τώρα είστε πολύ καλύτερα και ξεφύγατε από πιθανά ψυχοσωματικά συμπτώματα που σας ταλαιπωρούσαν. Η Πανσέληνος αποκαλύπτει φθαρμένες σχέσεις, αισθηματικές ιστορίες που έκλεβαν την ενέργεια σας και είστε έτοιμοι να κάνετε μια καλύτερη επιλογή. Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει νέες προτεραιότητες, ώστε να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματα σας, να ξέρετε τι ξοδεύετε αλλά και τι κερδίζετε και θα ισορροπήσετε. Ευκαιρίες για κέρδη, χρήματα, βελτίωση τρόπου ζωής.

feature-leo

Λέων

Καλή εβδομάδα για να έχετε τα ηνία σε μια προσωπική σχέση, να κάνετε δηλαδή, εσείς, κουμάντο και να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, χωρίς όμως να φαίνεστε απρόσωποι. Η αλλαγή της στάσης σας βοηθάει στο να κερδίζετε τις εντυπώσεις και αναγκάζετε την άλλη πλευρά, το πρόσωπο δηλαδή που σας απασχολεί, να εκδηλωθεί. Η Πανσέληνος σταματά τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί στο εργασιακό σκηνικό, φτιάχνει η ατμόσφαιρα με τους συνεργάτες, καθώς αποχωρούν οι ταραξίες ή εσείς αλλάζετε περιβάλλον, πηγαίνοντας κάπου καλύτερα. Ο Ήλιος στο ζώδιο σας βάζει νέες προτεραιότητες για όλη την χρονιά, έτσι ώστε να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να προχωρήσετε με μια άλλη οπτική. Προτάσεις, βελτίωση προσωπικών σχέσεων, νέες συμμαχίες.

feature-virgo

Παρθένος

Καλή εβδομάδα για να νικήσετε το παρασκήνιο,  που δημιουργήθηκε εξαιτίας μιας λάθος προσωπική σας επιλογή, είτε μέσα στον εργασιακό χώρο σας, είτε για μια σχέση σας και ότι είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας. Η προσπάθεια του στενού σας περιβάλλοντος, να σας ενοχοποιήσει, έτσι ώστε να ακολουθείτε τις εντολές τους, δεν θα πετύχει και αποφασίζετε να διαφύγετε από την επιτήρηση τους. Η Πανσέληνος ολοκληρώνει το κεφάλαιο επιπολαιότητα και ανωριμότητα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνετε με σχέσεις που είναι επικίνδυνες –εφήμερες, δηλαδή δεν έχουν μέλλον. Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει νέες προτεραιότητες για να  προστατεύετε τον εαυτό σας,  από τα άτομα που σας στεναχωρούν, καταπιέζουν και να βγείτε επιτέλους από προσωπικά αδιέξοδα. Καλές ειδήσεις, ανεξαρτητοποίηση, υπευθυνότητα, δυναμισμός.

feature-libra

Ζυγός

Καλή εβδομάδα για να εκτονωθείτε με φίλους, να επιδιώξετε την κοινωνική σας διάκριση και να φανεί επιτέλους αυτό που έχετε καταφέρει και δεν είναι και λίγο. Η επιθυμία σας να κάνετε μια προσωπική σας ιδέα, πραγματικότητα σας έχει φέρει στην πρώτη γραμμή  και σίγουρα ηγείστε κάτι σημαντικό που σας εκφράζει απόλυτα. Η Πανσέληνος διώχνει το κεφάλαιο μιζέρια και ανασφάλεια, ξέρετε πλέον που βαδίζετε και φυσικά στηρίζεστε στα άτομα που σας αγαπάνε, χωρίς δεύτερη, τρίτη σκέψη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να αγγίξετε την επιτυχία. Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει νέες προτεραιότητες για να γίνετε ακόμα πιο δραστήριοι, να αυξήσετε τις επαφές σας και να ανοίξετε τον κύκλο σας. Ευχάριστες γνωριμίες, ανανέωση της εικόνας σας, προσωπική βελτίωση.

feature-scorpio

Σκορπιός

Καλή εβδομάδα για να σιγουρέψετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα, να σταματήσετε δηλαδή να σπαταλάτε την ενέργεια σας σε δουλειές που δεν σας εκφράζουν και να αρχίσετε να εκμεταλλεύεστε τις ικανότητες σας, προς όφελος σας.  Η εμμονή σας να μείνετε σε ουδέτερες θέσεις,  σας προκάλεσε αρκετή νευρικότητα και τώρα ήρθε η ώρα να αποτοξινωθείτε, να θεραπευτείτε. Η Πανσέληνος φέρνει την ανασφάλεια έξω από την πόρτα σας, δεν συναναστρέφεστε πλέον άτομα που σας αγχώνουν ή εκνευρίζουν και θα είστε περισσότερο χαρούμενοι. Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει νέες προτεραιότητες, ανοίγει δηλαδή την πύλη της υλοποίησης και φαίνεται ότι περπατάτε πλέον στον σωστό δρόμο. Επιλογές καριέρας, διάκριση, αναγνώριση.

feature-sagittarius

Τοξότης

Καλή εβδομάδα για να ετοιμάσετε αποσκευές, να φύγετε, ξεφύγετε σε μακρινές διακοπές και δεν είναι σίγουρο ότι θα ξαναγυρίσετε; Η απόφαση σας να αποδεσμευτείτε από ενεργειακά δεσμά σας οδηγεί εκτός πεπατημένης και θα κάνετε σοβαρά βήματα απελευθέρωσης, βλέποντας να αποχωρείτε από το υπάρχον σκηνικό. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σταματά έναν σταθερό πόρο εισοδήματος και είστε πάλι έτοιμοι να ανυψώσετε τις κεραίες σας και να δείτε την ευκαιρία που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση.  Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει νέες προτεραιότητες, αφοσιώνεστε δηλαδή ακόμα περισσότερο στην πνευματική σας εξέλιξη και δεν διαπραγματεύεστε το δικαίωμα σας να επιλέγετε τα θέλω σας. Μόρφωση, αναζήτηση ιδανικών, ικανότητα εξέλιξης.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Καλή εβδομάδα για να ξεχάσετε το παρελθόν, να καθαρίσει η σκέψη σας και να μπείτε πάλι σε ερωτικές περιπέτειες, έτσι για να αποδράσετε από την ρουτίνα και να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Η ζήλεια και τα συναισθήματα κτητικότητας που είχατε τώρα τελευταία, σας έκαναν δέσμιο σε μια σχέση χωρίς αντίκρισμα και πρέπει να ξαναδείτε τα προσωπικά σας, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας τελειώνει μισές αισθηματικές ιστορίες και αυτό δεν πρέπει να σας φοβίζει, γιατί πρέπει να βλέπετε την πραγματικότητα και να μην ονειροβατείτε. Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει νέες προτεραιότητες , ώστε να είστε πιο άνετοι και σίγουροι για τον εαυτό σας και από την άλλη δίνει ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη. Σεξαπίλ, γοητεία, εσωτερική δύναμη.

feature-aquarius

Υδροχόος

Καλή εβδομάδα για να πείτε ότι τα προσωπικά σας έχουν πάρει μια ευχάριστη τροπή, έχετε κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων και καλά είναι να παίζεται και βρώμικα. Η τάση σας να κανακεύετε το ταίρι σας οδήγησε σε λάθος εκτιμήσεις και αισθανθήκατε ότι δεν αγαπιέστε όσο θα έπρεπε. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου ακυρώνει ψευδαισθήσεις και σταματάτε να βλέπετε τα πράγματα με παρωπίδες και αυτό βοηθάει πολύ στην ανάκτηση των δυνάμεων σας και μην νομίζετε ότι όλα έχουν τελειώσει. Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει νέες προτεραιότητες για να ψάξετε συγχρόνως και σε άλλες αγκαλιές την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση και να μην σπαταλάτε άδικα την ενέργεια σας.  Μακροχρόνιες σχέσεις, διεκδίκηση, ξεκαθάρισμα.

feature-pisces

Ιχθύες

Καλή εβδομάδα για να δείτε πιο σοβαρά τον τρόπο της ζωής σας, να ελέγξετε την υγεία σας και να προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες. Συμπεριφέρεστε σαν να είστε άτρωτοι και αυτό φυσικά προκάλεσε υπερένταση και αισθάνεστε αρκετά ταλαιπωρημένοι. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου απομακρύνει από φιλικούς κύκλους που σας προκαλούσαν αναστάτωση και νιώθετε απαλλαγμένοι από βάρη και υποχρεώσεις που είχατε φορτωθεί. Ο Ήλιος στον Λέοντα βάζει νέες προτεραιότητες σε θέματα εργασίας, γίνεστε πιο πρακτικοί και σίγουρα αυτό θα γίνει αντιληπτό και από τους ανωτέρους σας. Βελτίωση καθημερινότητας, προστασία, υγιεινή διατροφή.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top