ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ( 16 – 22 Μαΐου )

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         20 Μαΐου –  Ήλιος στους Διδύμους  

·         22 Μαΐου- Πανσέληνος στον Τοξότη – Ερμής σε ορθή φορά στον Ταύρο

feature-aries

Κριός

Ο Ήλιος μετακινείται αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και μπορείς α) να έρθεις πιο κοντά σε συγγενικά σου άτομα, β) να τονώσεις φιλίες και γ) να εξελίξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Ταύρου, για να κλείσεις επιτέλους το κεφάλαιο, ηθική – υλική ανταλλαγή, δηλαδή τι δίνεις, αλλά και τι λαμβάνεις και θα ζορίζεσαι αρκετά. Με την Πανσέληνο, στο ζώδιο του Τοξότη, μέσα στο Σαββατοκύριακο, προφυλάξου από άσκοπες γνωριμίες, επαφές που υπόσχονται πολλά, αλλά κοστίζουν και μείνε σε επιφυλακή. Θα επαναξιολογήσεις τους στόχους σου, βγάζοντας από το παιχνίδι, προκαταλήψεις, κουτσομπολιά και επιρροές από τρίτους. Δες τα πράγματα με άλλη οπτική.

feature-taurus

Ταύρος

Ο Ήλιος μετακινείται αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και μπορείς α) να πάρεις μπρος, να ξεβολευτείς β) να αναλύσεις τα έσοδα – έξοδα σου και γ) να αναλάβεις όλη την ευθύνη για την οικονομική σου κατάσταση. Θυμήσου πως ο Ερμής από το ζώδιο σου, έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία και έλα κάνε ότι μπορείς, γιατί μπορείς – και ξεπέρασε, όλα τα σκοτεινά σου σημεία και μίλα, πες τι θέλεις από τους άλλους και τι να περιμένουν από εσένα. Με την Πανσέληνο, στο ζώδιο του Τοξότη, μέσα στο Σαββατοκύριακο, κράτα αποστάσεις από συζητήσεις γύρω από κληρονομικά, περιουσιακά θέματα, καθώς η τύχη ενός ακινήτου βρίσκετε σε επικίνδυνα χέρια. Προσοχή σε θέματα εκμετάλλευσης ακίνητης περιουσίας, φόρους, δάνεια.

feature-gemini

Δίδυμοι

Ο Ήλιος μετακινείται αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο σου και έχεις την τιμητική σου για να α) να λάμψεις, β) να βγεις στην κεντρική σκηνή και γ) να κερδίσεις, κατατροπώσεις τους ανταγωνιστές σου. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία και από το ζώδιο του Ταύρου, έχεις την δυνατότητα , αλλά και τις κατάλληλες γνωριμίες, για να αποκαλύψεις μυστικά , το παρασκήνιο και να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη, δηλαδή απέναντι σου και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ετοιμάσου να αποχαιρετίσεις, όποιον/α δεν στάθηκε αντάξια των περιστάσεων και να πάρεις το αίμα σου πίσω. Κάθε εμπόδιο να ξέρεις είναι για καλό και μπορείς να ελπίζεις στην βελτίωση των προσωπικών σου σχέσεων, μέσα από νέες συναναστροφές.

feature-cancer

Καρκίνος

Ο Ήλιος μετακινείται αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και έχεις το χρόνο α) να παρατηρείς τον εαυτό σου β) να κριτικάρεις το περιβάλλον σου και γ) να απελευθερωθείς από υπερφίαλες προσδοκίες. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία , από το ζώδιο του Ταύρου και σημαίνει, ότι ξεκαθαρίζεται η θέση σου, μέσα σε συλλογικούς χώρους , δημόσιους οργανισμούς και θα ξέρεις πλέον που ανήκεις. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη, μέσα στο Σαββατοκύριακο, μπορεί και να λάβεις, ύποπτα μηνύματα, από τον εργασιακό σου χώρο και να ανακαλύψεις δυνατό παρασκήνιο Ετοιμάσου για αποχωρισμούς πάνω σε θέματα συναδελφικών σχέσεων, αλλά και πιθανή αλλαγή εργασίας. Προσοχή φυσικά και στην υγεία σου, καθώς είσαι ευαίσθητος και όλα τα σωματοποιείς.

feature-leo

Λέων

Ο Ήλιος μετακινείται, αυτήν την εβδομάδα, στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και ευτυχώς μπορείς α) να ξεπεράσεις το εγώ σου, β) να χωθείς μέσα σε παρέες που έχουν κοινά αλτρουιστικά ενδιαφέροντα και γ) να προσφέρεις, χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Ταύρου και ξεκαθάρισε όλες τις αντιξοότητες, διαφωνίες που έχουν προκύψει στον επαγγελματικό σου χώρο. Με την Πανσέληνο, στο ζώδιο του Τοξότη, μέσα στο Σαββατοκύριακο, αποχαιρέτησε την διάθεση σου να ερωτοτροπείς και ετοιμάσουν να ζήσεις σκωτσέζικο ντους, μια που δεν υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης. Μείνε κοντά σε άτομα νεώτερης ηλικίας.

feature-virgo

Παρθένος

Ο ‘Ήλιος μετακινείται αυτήν την εβδομάδα, στο ζώδιο που μοιράζεστε, την προστασία του Ερμή, τους Διδύμους και α) πρόβαλε τις δυνατότητες σου, β) κάτσε δίπλα με ανώτερους, έμπειρους συνεργάτες, για να μάθεις τα μυστικά τους και γ) διεκδίκησε μια καλύτερη θέση, μια μεγαλύτερη αμοιβή, δηλαδή ότι σου ανήκει και το έχεις κερδίσει. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Ταύρου, για να ξεμπερδέψεις με εμπόδια, σε θέματα σπουδών και νομικές εκκρεμότητες. Με την Πανσέληνο, στο ζώδιο του Τοξότη, μέσα στο Σαββατοκύριακο, πρόσεχε ηλικιωμένα, συγγενικά άτομα, συμφιλιώσου με τις ανάγκες των γύρω σου και βάλε, οπωσδήποτε προτεραιότητες. Μείνε σε εγρήγορση. Πιθανή προοπτική να δουλέψεις στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη.

feature-libra

Ζυγός

Ο Ήλιος μετακινείται αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και πέτα α) την αναβλητικότητα από τα παράθυρο, β) ξεκόλλα από βαλτωμένες πεποιθήσεις και γ) κάνε αλλαγές που μεταμορφώνουν τη ζωή σου. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Ταύρου και βγάλε τα απωθημένα σου, πες τα παράπονα σου σε φίλους, κοντινά πρόσωπα και έχε ήσυχη τη συνείδηση σου. Με την Πανσέληνο, στο ζώδιο του Τοξότη, μέσα στο Σαββατοκύριακο,  θα έχεις αποκαλύψει τα εσώψυχα σου και δεν θα σε ενοχλήσει, κανείς, από το περιβάλλον σου. Ωστόσο και για να αποφύγεις καταθλιπτικές τάσεις και επιρροές,  μετακινήσου, κάνε σύντομες εκδρομές και έλα σε επαφή με τη φύση.  Πρόσεχε τι υπογράφεις, και τι συμφωνίες κάνεις.

feature-scorpio

Σκορπιός

Ο Ήλιος μετακινείται αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και βγάλε α) τα κιτάπια από το ντουλάπι σου, β) άρχισε τις πράξεις και δες γ) τι χρωστάς και τι μπορείς να κάνεις για να εξοφλήσεις τις οφειλές σου. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Ταύρου και αυτό είναι καλό, για να ζητήσεις οικονομική στήριξη από την οικογένεια σου η από αγαπημένα κοντινά σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Τοξότη, μέσα στο Σαββατοκύριακο, κλείνει εκκρεμότητες με το παρελθόν, δηλαδή συνεργασίες, συναλλαγές που σε έχουν ζημιώσει και ίσως νιώσεις το άγχος να σε κυριεύει. Μην πανικοβάλλεσαι και συνέχισε να ελπίζεις.

feature-sagittarius

Τοξότης

Ο Ήλιος μετακινείται, αυτήν την εβδομάδα, στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και επιτέλους α) σχεδίασε πλάνο δράσης β) προσέγγισε τα κατάλληλα άτομα και γ) δώσε τον καλύτερο εαυτό σου για να σε εμπιστευτούν. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Ταύρου για να σκεφτείς, επαναξιολογήσεις το ρόλο σου μέσα σε εργασιακό χώρο αλλά γενικά μέσα στην καθημερινότητα σου και να ξέρεις που, πως ξοδεύεις την ενέργεια σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, μέσα στο Σαββατοκύριακο, ταιριάζει γάντι με την ψυχολογία σου, για να ολοκληρώσεις με τα θέλω σου, τα πιστεύω σου και ίσως κατασταλάξεις. Πιθανόν όμως το περιβάλλον σου να μην κατανοεί τις κυκλοθυμικές, περίεργες απότομες, μεταβολές σου και μείνε μακριά από παρεξηγήσεις.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Ο Ήλιος μετακινείται, αυτήν την εβδομάδα, στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και βελτιώνεις α) την εμφάνιση σου, β) ακολουθείς πιστά τις συμβουλές του  διαιτολόγου σου και γ) σταματάς να πέφτεις σε επεισόδια βουλιμίας , γιατί διαχειρίζεσαι πλέον τα συναισθήματα σου. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Ταύρου, για να περάσεις και όμορφα, να μιλήσεις για τα όνειρα σου, να μοιραστείς πιο άνετα τις ιδέες σου και γιατί όχι, να προχωρήσεις σε θαύματα. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Τοξότη, μέσα στο Σαββατοκύριακο, κρύβει απογοητεύσεις, νιώθεις μια πικρία καθώς θα αναγκαστείς να αποχαιρετίσεις χρόνιους συνεργάτες, ένα οικείο περιβάλλον και το κεφάλαιο παρελθόν αρχίζει σιγά σιγά να κλείνει. Μην γίνεσαι υπερευαίσθητος.

feature-aquarius

Υδροχόος

Ο Ήλιος μετακινείται, αυτήν την εβδομάδα, στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και μπορείς α) να χαλαρώσεις, β) να απολαύσεις την επαφή με τα παιδιά σου ή με νεώτερα άτομα και γ) να δημιουργήσεις  κάτι μοναδικό και εντυπωσιακό. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία , από το ζώδιο του Ταύρου, οπότε πρέπει να ορίσεις τις κόκκινες γραμμές σου, μέσα στο σπίτι σου, ή ακόμα και να συμφιλιωθείς με δικά σου πρόσωπα, αφού πρώτα τακτοποιήσεις όλους τους οικονομικούς λογαριασμούς. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Τοξότη, μέσα στο Σαββατοκύριακο, αποκαλύπτει ψευδαισθήσεις, σε φέρνει σε επαφή με την πραγματικότητα και βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά. Συναισθηματικά μπορεί να νιώσεις ότι έχεις παραπλανηθεί και ότι εμπιστεύτηκες τα λάθος πρόσωπα.

feature-pisces

Ιχθύες

Ο Ήλιος μετακινείται, αυτήν την εβδομάδα, στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και α) ψάξε για μια νέα κατοικία β) ομόρφυνε, διακόσμησε τον χώρο σου και γ) διαμόρφωσε το ιδανικό, προσωπικό σου καταφύγιο. Θυμήσου πως ο Ερμής έχει αποφασίσει να γυρίσει σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Ταύρου, για να σε βοηθήσει να κλείσεις συμφωνίες, να υπογράψεις συμβόλαια και να επικυρώσεις νομικά κάθε εμπορική συναλλαγή. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, μέσα στο Σαββατοκύριακο, αποκαλύπτει ότι στέκεσαι αρκετά μόνος σου, δηλαδή δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου και ήρθε ο καιρός να βάλεις το κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Μην αποφεύγεις τις μάχες και διεκδίκησε τα δικαιώματα σου, καθώς έχεις δουλέψει αρκετά και αξίζει να αποζημιωθείς για τους κόπους σου.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top