ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (13 -19 Ιουνίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         13 Ιουνίου-Ερμής στους Διδύμους έως 30/06

·         17 Ιουνίου – Αφροδίτη στον Καρκίνο έως 12/07

·         18 Ιουνίου – Κρόνος τετράγωνο Ποσειδώνας

feature-aries

Κριός

Ο Ερμής στους Διδύμους ξεμπλοκάρει από μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζατε στην καθημερινότητα σας και μην αφήνετε τις παρεξηγήσεις να διαταράξουν σημαντικές σχέσεις. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε τον ρομαντισμό σας και στην περίπτωση που είχατε αμελήσει,  αδιαφορήσει για τον/την σύντροφο σας, θα κάνετε τα πάντα για να επανορθώσετε. Το Σαββατοκύριακο, παγώστε όλες τις τελεσίδικες αποφάσεις και αποφύγετε να βάλετε κόκκινες γραμμές, καθώς η κρίση σας δεν είναι καθαρή.   Οπωσδήποτε ένα ταξιδάκι ή συναντήσεις με αγαπημένους είναι κάτι που θα σας αναζωογονήσει και έτσι θα μειώσει τον φόβου και τις αρνητικές σκέψεις. Δείξτε συμπάθεια και ανοχή στον εαυτό σας.

feature-taurus

Ταύρος

Ο Ερμής στους Διδύμους συναινεί να βελτιώστε τις συνθήκες διαβίωσης σας, να προστατευτείτε από περιττά οικονομικά ανοίγματα και να αξιολογήσετε πιο καθαρά τον μέλλον μιας πιθανής συνεργασίας. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε την παιδικότητα σας και στην περίπτωση που περάσατε μια κρίση απομόνωσης, τώρα μπορείτε να βγείτε από την εσωστρέφεια σας και ψυχολογικά να ορθοποδήσετε. Το Σαββατοκύριακο, αποφύγετε τις τυχαίες εξομολογήσεις που συνήθως προκαλούν σε επιπρόσθετα προβλήματα και μην λέτε τα πράγματα, με το όνομα τους. Η οικονομική σας κατάσταση έχει αρκετά βραχυκυκλώσει τις προσωπικές σας σχέσεις και μην ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά. Σταματήστε να τεντώνετε το σχοινί με τη συνεχή γκρίνια σας.

feature-gemini

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιο σας βοηθάει στο να στηριχθείτε ακόμα πιο πολύ στις δυνάμεις σας και να προσεγγίσετε νέες συμφωνίες, να ψάξετε για συνεργάτες και να ρισκάρετε ένα προσωπικό σας εγχείρημα. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην περίπτωση που είχατε καταλήξει στο τέλος μιας συνεργασίας, θα αλλάξετε γνώμη και θα δώστε και δεύτερη-Τρίτη ευκαιρία. Το Σαββατοκύριακο απομακρύνετε τις επαγγελματικές έγνοιες από την οικία σας και με χαρά θα συμμετέχετε στις απλές, καθημερινές, οικογενειακές εκδηλώσεις. Προσπαθήστε να τονώσετε στενές προσωπικές σας σχέσεις και κατορθώστε να ξεπεράσετε κρίσεις και παράπονα. Μην ρίχνετε τα βάρη στους άλλους.

feature-cancer

Καρκίνος

Ο Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει θετικά την διάθεση σας και η ανανεωμένη στάση σας διευκολύνει στο να διασφαλίστε καλύτερα τα συμφέροντα σας και να ξεπεράσετε όλες τις προηγούμενες, επικοινωνιακές δυσκολίες. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε το κουράγιο σας και στην περίπτωση που είχατε πληγωθεί από σχόλια και πικρόχολο παρασκήνιο, θα χρησιμοποιήσετε το πιο επικοινωνιακό σας χαμόγελο και θα κερδίσετε την πολυπόθητη ανακωχή. Το Σαββατοκύριακο, βάλτε σε τάξη χρόνιες εργασιακές σας εκκρεμότητες, δουλέψτε δηλαδή λίγο παραπάνω και μην ενδίδετε σε άσκοπες αναβολές-καθυστερήσεις. Προσαρμοστείτε στις τωρινές απαιτήσεις, χωρίς να αισθάνεστε ότι καταπιέζεστε και μην δυσανασχετείτε από το φόρτο εργασίας. Επιβάλλετε την παρουσία σας.

feature-leo

Λέων

Ο Ερμής στους Διδύμους ποντάρει στην ερωτική σας ανανέωση και συναντάτε άτομα που σας εμπνέουν και έτσι θα πάρετε τα πάνω σας και θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε την ηρεμία σας και στην περίπτωση που είχατε αγχωθεί για ένα επαγγελματικό ζήτημα, θα αποφύγετε αλλαγές που τρομάζουν και θα κερδίσετε χρόνο, έτσι ώστε να μπορέσετε να οργανωθείτε. Το Σαββατοκύριακο, περιοριστείτε στο χώρο σας, μετρήστε δυνάμεις και κάνετε μόνο, ότι σας ευχαριστεί πραγματικά και χωρίς να συμβιβάζεστε.  Βάλτε σε προτεραιότητα τα θέλω σας και ανάλογα, προχωρήστε σε αποφάσεις, που θα ικανοποιούν τον εγωισμό σας και συγχρόνως θα σας γλιτώσουν από παρατράγουδα.  Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας.

feature-virgo

Παρθένος

Ο Ερμής στους Διδύμους βοηθάει την εικόνα σας, φτιάχνει ακόμα περισσότερο την βιτρίνα σας, έτσι ώστε  να κινηθείτε στην αγορά εργασίας, με το δικό σας αποκλειστικό στυλ και να πετύχετε τους στόχους σας. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε την ανεμελιά σας και στην περίπτωση που είχατε αφοσιωθεί μόνο στα επαγγελματικά σας, θα έχετε την ευκαιρία να σμίξετε με παλιές φιλίες που κρατάνε χρόνια. Το Σαββατοκύριακο, ασχοληθείτε με τα του οίκου σας, βγάλτε όλες τις ανασφάλειες σας και εκφράστε τα συναισθήματά σας και είναι σίγουρο, ότι θα δείτε αντιδράσεις, που θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε, πιο  αντικειμενικά, συμπεριφορές και πρόσωπα. Δεν υπάρχει λόγος να ζείτε με παρωπίδες, ούτε, να καλύπτετε ανθρώπους, που δεν σας στηρίζουν.  Μπορείτε να αντέξετε την αλήθεια.

feature-libra

Ζυγός

Ο Ερμής στους Διδύμους ξεκλειδώνει πόρτες και χαρίζει την ελευθερία, για να δημιουργήσετε νέες σχέσεις, ακυρώνοντας τις δυσλειτουργικές και σίγουρα αυτό θα είναι μόνο για το καλό σας. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε την πυγμή σας και στην περίπτωση που αφήσατε άλλους να κάνουν το κουμάντο, θα υψώσετε το ανάστημα σας και περάσουν οι απόψεις σας. Το Σαββατοκύριακο, καθαρίστε το μυαλό σας από κάθε είδους αρνητικές σκέψεις, κάντε δηλαδή κάτι ενδιαφέρον που θα γεμίσει ευχάριστα τις ώρες σας και μεταμορφώστε την καθημερινότητα σας, αποφεύγοντας ρητά τις επαναλήψεις.  Δείξτε τη συμπάθεια σας σε συγγενικά σας πρόσωπα και μην ακυρώνετε τους οικογενειακούς δεσμούς. Εκφράστε την τρυφερότητα που κρύβεται μέσα σας.

feature-scorpio

Σκορπιός

Ο Ερμής στους Διδύμους ξεβολεύει θετικά, έτσι ώστε να βάλετε τα δυνατά σας και να ξεκαθαρίσετε κοινούς λογαριασμούς, για να μην συνεχίσετε να πληρώνετε τα σπασμένα, ούτε να χρεώνεστε τα λάθη του περίγυρου σας. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε την ξεγνοιασιά σας και στην περίπτωση που αποφεύγατε την πολυκοσμία, θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες κοινωνικοποίησης. Το Σαββατοκύριακο, αξιολογήστε κάθε είδους συνεργασία, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και επειδή φορτώσατε αρκετά το πρόγραμμα σας, αποφασίστε τι θα κρατήστε και τι θα αφήσετε. Σίγουρα δεν είστε υπεράνθρωπος, ούτε μπορείτε να δουλεύετε σε τόσους εντατικούς ρυθμούς. Μην σπαταλάτε την ενέργεια σας.

feature-sagittarius

Τοξότης

Ο Ερμής στους Διδύμους σταθεροποιεί προσωπικά ζητήματα και μπορείτε πλέον να ασχοληθείτε με ευχάριστες και ομαδικές δραστηριότητες και να αποφορτιστείτε συναισθηματικά. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε την λίμπιντο σας και στην περίπτωση που σνομπάρατε τις συναισθηματικές εκδηλώσεις και τις παράφορες σχέσεις, τώρα  θα ξεφύγετε από τα όρια σας και θα δείξετε ότι αγαπάτε. Το Σαββατοκύριακο, αναθεωρήστε τη στάση σας, σχετικά με μια θέση εργασίας, που σας έχουν προτείνει και σκεφτείτε να συμβιβαστείτε, γιατί τα οικονομικά σας δεν είναι και στα καλύτερα τους. Αφήστε τις δικαιολογίες και προσαρμοστείτε στο εδώ και τώρα, δείχνοντας ωριμότητα. Γρήγορα θα ανταμειφθείτε.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Ο Ερμής στους Διδύμους καθαρίζει το τοπίο και βλέπετε ξεκάθαρα ποιος είναι μαζί σας αλλά και ποιος στέκεται απέναντι σας, καθώς πολλά πράγματα θα ειπωθούν και ίσως μείνετε και με το στόμα, ανοιχτό. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε την ενέργεια σας και στην περίπτωση που είχατε παραδώσει τα όπλα, τώρα θα ξυπνήσετε από τον λήθαργο και θα τακτοποιήσετε τη σκέψη σας, καθώς κοντά σας θα στέκονται σημαντικά άτομα για να σας συμβουλέψουν.  Το Σαββατοκύριακο, αποφύγετε τις κόντρες, μην παίζετε κορώνα γράμματα μια σημαντική σχέση και προπαντός μην θέλετε να ξεσπάσετε σε λάθος άτομα. Δείξτε επιείκεια σε όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας και συνειδητή ανοχή στους ταραξίες. Αποδείξτε την υπεροχή σας.

feature-aquarius

Υδροχόος

Ο Ερμής στους Διδύμους παίζει το παιχνίδι σας και ξέρετε τώρα τι πρέπει να πείτε, αλλά και τι κάνετε για να γυρίσετε πίσω το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς να  χάσετε την αξιοπρέπεια σας. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε την ευαισθησία σας και στην περίπτωση που αδικήσατε, πικράνατε τους δικούς σας ανθρώπους, τώρα θα ζητήσετε μια δεύτερη ευκαιρία και θα προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι έχετε αλλάξει και θα βελτιωθείτε. Το Σαββατοκύριακο, αφιερώνεστε και πάλι στην εργασία σας, καθώς έχετε αναλάβει να κάνετε κάτι καινούργιο και αναγκαστικά δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.  Καθησυχάστε το περιβάλλον σας και εργαστείτε με πάθος και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

feature-pisces

Ιχθύες

Ο Ερμής στους Διδύμους ανανεώνει το σπίτι σας, βελτιώνει την επαφή σας με γονείς, συγγενείς και οπωσδήποτε διώχνει μυστικά και κακές σκέψεις που τροφοδοτούσαν έναν τοξικό παρελθόν. Στα μέσα της εβδομάδας, ξαναβρίσκετε την παιδικότητα σας και στην περίπτωση που προστατεύατε τον εαυτό σας από τον επικίνδυνο πρόσωπο του έρωτα, τώρα θα κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να τον γνωρίσετε. Το Σαββατοκύριακο, έχετε τα πάνω και τα κάτω σας, θα σας πιάσει δηλαδή η συνηθισμένη κυκλοθυμία σας και επιστρέφετε στο καβούκι σας, μέχρι να περάσει η μπόρα. Απεγκλωβιστείτε από τους φόβους σας και αφήστε τη ζωή να σας οδηγήσει σε ευχάριστες εμπειρίες. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top