ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (12 – 18 Δεκεμβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Πλανητικό Σκηνικό:
12 Δεκεμβρίου: Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό (αρχές γ’ δεκαημέρου)
14 Δεκεμβρίου : Πανσέληνος στους Διδύμους (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο και γενέθλιοι πλανήτες αρχές γ’ δεκαημέρου , 22η μοίρα των μεταβλητών )
Ερμής στον Αιγόκερω σε στάση

feature-aries

Κριός

Αρκετά πιο αποφασισμένοι να περάσετε τις ιδέες σας στο περιβάλλον σας και να διορθώσετε όλες τις λάθος κινήσεις που έχετε κάνει, και μέσα στην εβδομάδα, όλα είναι πιθανά να γίνουν και έτσι να βγείτε από την δεύτερη θέση. Ωστόσο, προσέξετε αρκετά τις κινήσεις σας στο διαδίκτυο, μην ενδίδετε σε νέες επαφές, γιατί δεν γνωρίζετε καλά τα άτομα που μιλάτε και ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθείτε. Μια αλλαγή μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα είστε αναγκασμένοι να βάλετε σε πάγο πρόσφατες προσωπικές εκκινήσεις και να αφοσιωθείτε στην βελτίωση των συγγενικών σας σχέσεων. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, φέρνει εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο που πρέπει, να διαχειριστείτε με διπλωματία.

feature-taurus
Ταύρος

Πιο κατασταλαγμένοι για το τι ακριβώς ζητάτε από το περιβάλλον σας και σίγουρα δεν σας αρέσουν τα ψέματα και τα λόγια που λέγονται από συμφέρον και μέσα στην εβδομάδα θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο που θα σας ανοίξει τα μάτια. Προσέξετε, επίσης, αρκετά τα οικονομικά σας, δηλαδή έσοδα, έξοδα και μην ξοδεύετε ασύστολα και μόνο, για να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Μια σχέση εργασίας τελειώνει με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να ψάξετε για λύσεις. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, δημιουργεί έναν προβληματισμό πάνω σε μια σχέση που είχατε δημιουργήσει από απόσταση και μπαίνετε σε διλλήματα.

feature-gemini
Δίδυμοι

Αρκετά πιο σοβαροί, ώριμοι και σίγουροι για τα σχέδια σας και στην περίπτωση που ζείτε αλλαγές που τραντάζουν την ασφάλεια σας, δεν πρέπει να πανικοβληθείτε, γιατί μέσα στην εβδομάδα θα διαπιστώσετε, ότι έχετε ακόμα πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την θέση σας. Προσέξτε, αρκετά τις επαφές σας με τα δικά σας άτομα, μην ξεσπάτε τα νεύρα σας και προπαντός κρατήστε χαμηλούς τόνους, για να αποφύγετε τις φασαρίες. Μια νέα κατάσταση στην προσωπική σας ζωή προβληματίζει και θα πρέπει να αναλάβετε ευθύνες που δεν είχατε υπολογίσει. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, δυσκολεύει την είσπραξη χρημάτων από τρίτες πηγές, πιέζει το εισόδημα σας και προκαλεί κάποιο επιπρόσθετο άγχος.

feature-cancer
Καρκίνος

Αρκετά πιο δυναμικοί να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους σας ή τους συναδέλφους που συνεχίζουν να σας κάνουν τη ζωή σας δύσκολη και μέσα στην εβδομάδα, είναι πιθανόν να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας και να κερδίσετε την συμπάθεια των ανωτέρων σας. Προσέξτε, όμως, τα μυστικά, δηλαδή τις εξομολογήσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή και μην ανοίγεστε στα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, γιατί δεν μπορούν να σας κατανοήσουν. Λίγες δυσκολίες ακόμα σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης, καθώς υπερβάλλετε και δεν μένετε πιστοί στο πρόγραμμα που έχετε επιλέξει για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, προκαλεί αναταραχές μέσα σε χρόνιες σχέσεις, καθώς συνειδητοποιείτε ότι έχετε κουράσει τον/την σύντροφο σας.

feature-leo
Λέων

Ανανεωμένοι και πολύ πιο ελεύθεροι να χτυπήσετε τα στεγανά σας και να βγάλετε τον πραγματικό εαυτό σας και μέσα στην εβδομάδα, πιθανόν να ξεκινήσει μια ανάλαφρη σχέση που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Προσέξτε, βέβαια να μην μπλέξετε την φιλία με τον έρωτα, να κρατήσετε τα προσχήματα και να μην ξεφύγετε, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείτε για τα συναισθήματά σας. Η εικόνα που δίνετε σε μια ομάδα που συμμετέχετε, θα προκαλέσει κάποια σχόλια και πρέπει να αναθεωρήσετε τη στάση σας και να προσαρμοστείτε στα στερεότυπα τους. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, αυξάνει τους κινδύνους παρεξήγησης με οικογενειακά πρόσωπα, που κριτικάρουν την στάση σας και για αυτό μην αντιδράτε σε ότι και αν ακούτε.

feature-virgo
Παρθένος

Αναστατωμένοι από τις αλλαγές που βιώνετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα πάρετε κάποιες ανάσες ανακούφισης και μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσετε να αποφύγετε σχόλια και απαιτήσεις που σας έχουν κουράσει. Προσέξτε έτσι τις παρεξηγήσεις που προκύπτουν με πρόσωπα κύρους και αν είστε γονείς πρέπει να δείξετε ανοχή με τα παιδιά σας, έτσι ώστε να μην τα απομακρύνετε από κοντά σας. Μια πρόταση για μετακίνηση στην υπάρχουσα εργασία σας, φυσικά και δυσκολεύει την καθημερινότητα σας και ετοιμαστείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα σας. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, περιπλέκει την αισθηματική σας ζωή, καθώς από την μια θα θέλετε την ελευθερία σας, αλλά στο τέλος θα επιλέγετε δέσμευση και σιγουριά.

feature-libra
Ζυγός

Κοινωνικοί και γοητευτικοί συνεχίζετε να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και φαίνεται να επιβραβεύονται οι προσπάθειες σας, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα προωθήσετε ακόμα περισσότερα τα σχέδια σας. Προσέξτε ωστόσο, κάθε επαγγελματικό άνοιγμα και αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, καλά θα κάνετε να μην επενδύετε περισσότερα απ΄ όσα κερδίζετε. Επίσης, περιμένετε να λάβετε πρόταση για μετεγκατάσταση ή σπουδές στο εξωτερικό, η οποία και θα σας βγάλει από τα νερά σας και θα μπείτε στο δίλλημα να επανεκτιμήσετε τις αποφάσεις σας. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, φέρνει οικογενειακά μπλεξίματα, διαφωνίες για την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας και θα είστε αρκετά προβληματισμένοι με την στάση των δικών σας ανθρώπων.

feature-scorpio
Σκορπιός

Ζορισμένοι από τα οικονομικά σας, θέλετε να ρισκάρετε με την τύχη σας και μέσα στην εβδομάδα θα κάνετε ότι περνάει από το μυαλό σας για να βγείτε από την οικονομική σας αστάθεια. Προσέξτε όμως, τις οφειλές σας και πιθανόν για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, καλό είναι να μην ξοδεύετε και να αποταμιεύετε για έκτακτες ανάγκες. Μια νέα γνωριμία θα εμφανιστεί για να σας βγάλει από τα στερεότυπα σας και το να πειραματιστείτε βέβαια με μια περίεργη σχέση σε επαγγελματικό χώρο δεν θα είναι και το καλύτερο σας. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, φέρνει νοσταλγία και αναμνήσεις από τα εφηβικά σας χρόνια και θα θελήσετε να επανασυνδεθείτε με παλιές φιλίες.

feature-sagittarius
Τοξότης

Αγχωμένοι, ίσως περισσότερο από τις απαιτήσεις που ξεπροβάλλουν μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θέλετε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και μέσα στην εβδομάδα θα προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να διώξετε το άγχος. Βέβαια, προσέξτε να μην υποκύψετε σε ερωτικές παρορμήσεις της στιγμής και προπαντός μην υποδουλωθείτε σε ένα άτομο που δεν θα σας εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Μια πρόταση συνεργασίας, όπου περιμένατε να σας βγάλει από την δύσκολη θέση, πιθανόν να καθυστερήσει, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε προσωρινά. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, δίνει ιδέες για το πώς να διορθώσετε την οικονομική σας κατάσταση και θα προχωρήσετε σε πρακτικές ενέργειες.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, βλέπετε τα πράγματα και συνειδητοποιείτε ότι έχετε καταφέρει περισσότερα απ΄ όσα νομίζατε και μέσα στην εβδομάδα θα βάλετε μεγαλύτερους στόχους και θα νιώθετε ακόμα πιο σίγουροι για τα αποτελέσματα. Όμως προσέξτε την υγεία σας, την φυσική σας κατάσταση και προπαντός αποφύγετε να δίνετε όλη την ενέργεια σας σε μια εργασιακή σχέση που δεν ικανοποιεί τις οικονομικές σας προσδοκίες. Μια αλλαγή στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή πιθανόν η απόφαση σας να συγκατοικήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, δίνει μια νέα διάσταση στη ζωή σας. Η στάση του Ερμή στο ζώδιο σας, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, επαναφέρει κάποια θέματα επαγγελματικής φύσεως και ίσως θελήσετε να αποχωρήσετε από την τωρινή εργασία σας.

feature-aquarius
Υδροχόος

Γοητευτικοί και αποφασισμένοι να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει, μέσα στην εβδομάδα θα βγείτε άνετα από την καθημερινότητα σας και θα τολμήσετε κάτι ανατρεπτικό. Ωστόσο, προσέξτε αρκετά τα νέα ερωτικά σκιρτήματα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε αντιληπτοί από το μόνιμο ταίρι σας και αυτό θα σας βάλει αυτόματα σε δύσκολη θέση. Μια πρόταση για συνεργασία μέσα από μια επανασύνδεση σας με ένα φιλικό πρόσωπο που είχατε χαθεί, βελτιώνει την διάθεση σας και είστε έτοιμοι να συζητήσετε για το παρελθόν. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, γεννά την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με την νομιμοποίηση των αποφάσεων σας και θα επαναξιολογήσετε πιθανές λύσεις συμβιβασμού.

feature-pisces
Ιχθύες

Αρκετά ερωτικοί και με διάθεση να ζήσετε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας , θα αφήσετε μέσα στην εβδομάδα, όλα τα θέματα που καίνε και θα διατηρήσετε ζωντανή την σχέση σας. Προσέξτε, βέβαια κινήσεις που αφορούν την διαχείριση της κινητής σας περιουσίας και καλό θα ήταν να αποφύγετε συμφωνίες με άτομα που μόλις γνωρίζετε και δεν εμπιστεύεστε αρκετά. Εκμεταλλευτείτε την νέα θέση που πιθανόν να σας προτείνει ο εργοδότης σας, θα σας δώσει την δυνατότητα να δείξετε τι αξίζετε αλλά και να έχετε μεγαλύτερες απολαβές. Η στάση του Ερμή στον Αιγόκερω, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, σας βάζει να επαναξιολογήσετε τους φίλους σας, τις παρέες σας και θα θέλετε να είστε μακριά από την επιρροή τους.

full-moon

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top