ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (10-16 Οκτωβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) 

 

Πλανητικό Σκηνικό :
11 Οκτωβρίου: Ερμής σε σύνοδο με Δία στον Ζυγό – Άρης σε εξάγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα
14 Οκτωβρίου : Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με Άρη στον Αιγόκερω
15 Οκτωβρίου: Ήλιος στον Ζυγό σε αντίθεση με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό
16 Οκτωβρίου : Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω
Πανσέληνος στον Κριό 23ο 14΄(γ’ δεκαήμερο)

feature-aries

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με δράση, κυρίως προσανατολίζεσαι σε θέματα επαγγελματικά, γιατί έχεις ήδη επιλέξει μια νέα κατεύθυνση και θέλεις να δεις τα αποτελέσματα και ίσως να βιάζεσαι; Σίγουρα αυτές τις μέρες προσέχεις τον τρόπο σου, δεν θέλεις να βγεις εκτός εαυτού και να χάσεις τον έλεγχο και αυτό σημαίνει αυτοσυγκράτηση και έλεγχος στο ότι και αν κάνεις, ότι και αν γίνεται. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, οπωσδήποτε επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο», όπου παίζεται το δράμα, δηλαδή πρέπει να αποχαιρετίσεις φίλους/ες, συνεργάτες, ή ακόμα και το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο και να φύγεις από δυσλειτουργικές σχέσεις που φθείρουν τον ψυχισμό σου. Τίποτα βέβαια δεν γίνεται αναίμακτα.

feature-taurus
Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με συζητήσεις, κυρίως πάνω σε θέματα καθημερινότητας ή και στο γραφείο, εκεί με τους συναδέλφους σου και θέλεις να δεις ότι υπάρχει κατανόηση και επικρατεί ομόνοια; Σίγουρα αυτές τις μέρες κλειδώνεις τις σκέψεις σου, δεν αφήνεις να σε παρασύρει το συναίσθημα, γιατί κοντεύεις να φτάσεις πολύ κοντά στο άτομο που παίζει με τον ψυχισμό σου και κοντεύει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.. Η Πανσέληνος στον Κριό επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» με τα μυστικά, μαθαίνεις δηλαδή ακριβώς το παρασκήνιο και ποιος/α χαλάει την ατμόσφαιρα και πρέπει να βάλεις ένα τέλος και να δείξεις την δύναμη σου. Μην εμπιστεύεσαι την «τύχη» σου.

feature-gemini
Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με συνεχείς προσπάθειες να διώξεις την μαύρες σκέψεις, να κάνεις πιο χαρούμενη την καθημερινότητα σου και να ρισκάρεις, απλά για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου; Σίγουρα αυτές τις μέρες θα αφήσεις εκκρεμότητες σε οικογενειακά ζητήματα, όπως τι χρωστάμε και τι πρέπει να γίνει για αυτό, έτσι ώστε να μην φανεί ο προβληματισμός σου και να μην πέσεις σε δράματα. Η Πανσέληνος στον Κριό επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» όπου φυλάσσονται τα πιο δυναμικά όνειρα σου, ξέρεις όμως πια να συμβιβάζεσαι και πρέπει να επιλέξεις τις βασικές σου προτεραιότητες, εγκαταλείποντας μια ιδέα που δεν πραγματοποιείται. Δεν γίνεται αλλιώς.

feature-cancer

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με εσωτερικούς διαλόγους, καιρός είναι πλέον να κατασταλάξεις, δηλαδή που πας και τι ζητάς και μην πέφτεις σε αντιφάσεις, γιατί μπερδεύεις και τους γύρω σου; Σίγουρα αυτές τις μέρες, δεν θα τα πηγαίνεις καλά με τον εαυτό σου, αλλά ούτε και με τους άλλους, απλά γιατί θέλεις να απαλλαγείς από κάτι/κάποιον και αυτό σε κάνει να φέρεσαι αρκετά αντιδραστικά ή ακόμα και παράλογα. Η Πανσέληνος στον Κριό επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» των εντυπώσεων, όπου εκεί πρέπει να νικήσεις την εσωστρέφεια σου, – διαφορετικά θα χάσεις το παιχνίδι και θα γυρίσεις πάλι στα ίδια που δεν θέλεις.. Ξεπέρασε τις αδυναμίες σου.

feature-leo
Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με μετακινήσεις, επαφές με άτομα που συνεργάζεσαι, ένα συνεχές πήγαινε έλα και αυτό είναι που σε τρέφει και σε κάνει άλλο άνθρωπο, ζωντανό και έτοιμο να ξαναρχίσει από την αρχή; Σίγουρα αυτές τις μέρες δεν βιάζεσαι, αποφεύγεις να παίρνεις αποφάσεις που οδηγούν σε ρήξεις, εντάσεις με τους κοντινούς, που βλέπεις κάθε μέρα και μην θεωρείς τον εαυτό σου υπεύθυνο για καταστάσεις που δεν ευθύνεσαι εσύ και δεν μπορείς να αλλάξεις. Η Πανσέληνος στον Κριό επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» με τα όρια και τους κανόνες που σε εγκλωβίζουν και σε ένα ρόλο που πρέπει να υποδυθείς. Μπορείς να περιμένεις.

feature-virgo
Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με καλές απολαβές, με την έννοια ότι μπαίνει χρήμα στο σπίτι ή στο γραφείο, συζητάς τα ανοίγματα σου και επενδύεις στους στόχους σου, χωρίς να διστάζεις; Σίγουρα αυτές τις μέρες καλό είναι να μην υπερβάλλεις, μην παρασύρεσαι δηλαδή σε ακρότητες, καθώς όλα δεν έχουν φτιάξει και έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες και θα πρέπει να σκεφτείς, συνεισφέρει οικονομικά στους γύρω σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορείς να το αποφύγεις. Η Πανσέληνος στον Κριό, επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» με τους κρυφούς δεσμούς, έρωτες, φόβους, εμμονές/επιθυμίες και μένει να διακόψεις επαφές με το απαγορευμένο για να γίνεις αποδεκτός, δηλαδή φυσιολογικός. Πρέπει να το αποφασίσεις.

feature-libra
Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με το να λύνεις και να δένεις, έχεις καταλάβεις ότι για να πετύχεις, πρέπει να υπηρετείς μόνο τον εαυτό σου, να προστατεύεις τα νώτα σου και συγχρόνως να κρατάς τα προσχήματα και να ισχυρίζεσαι ότι νοιάζεσαι. Σίγουρα αυτές τις μέρες μην ξεπεράσεις τα όρια σου, συνέχισε να προσποιείσαι, να καλύπτεις πιθανά λάθη, κενά, έτσι ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην διαταράσσεται η ησυχία σου. Η Πανσέληνος στον Κριό, απέναντι σου, επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» του αποχωρισμού, βλέπεις στα μάτια άτομα/καταστάσεις που απέρριψες, στεναχωριέσαι για το χαμένο χρόνο και προσωρινά χάνεις την αισιοδοξία σου. Αποδέξου τις επιλογές σου.

feature-scorpio
Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με τάσεις απομόνωσης, διαλόγους με τον εαυτό σου, αυτογνωσία δηλαδή και κριτική, μέχρι να κατανοήσεις πως λειτουργεί το υποσυνείδητο σου και να βγεις από αδιέξοδα; Σίγουρα αυτές τις μέρες μην ταράζεις τα ύδατα, δηλαδή συγγενείς, άμεσο, κοντινό περιβάλλον θέλει την προσοχή σου και κάνε αυτό που σου λένε, χωρίς να δυσανασχετείς. Η Πανσέληνος στον Κριό , επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» με τις ανησυχίες σου και έχεις να αντιμετωπίζεις την ζωή και τα απρόβλεπτα της, που σημαίνει ότι ή θα εγκλωβιστείς στην αρνητικότητα σου ή θα δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Μπόρα είναι θα περάσει.

feature-sagittarius
Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με συναντήσεις, γνωριμίες, διασταύρωση απόψεων, κινείται το Σύμπαν και εσύ μαζί του και φαίνεται ότι κάτι πάει να γίνει που θα αλλάξει την εικόνα και θα δεις πιο καθαρά ή πιο θετικά τους ανθρώπους που σε γυροφέρνουν; Σίγουρα όμως αυτές τις μέρες δεν φέρεσαι απερίσκεπτα, δεν οδηγείσαι σε σπατάλες, προσέχεις τα χρήματα σου και είσαι πολύ συνεπής στο να μην υπερβείς τον προϋπολογισμό σου. Η Πανσέληνος στον Κριό, επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» με τις πολυτελείς βιτρίνες, όπου όμως τίποτα ακόμα δεν μπορεί να γίνει δικό σου και θα θυμώσεις με τον εαυτό σου αλλά και το κάρμα σου; Απέφυγε τα ψυχολογικά δράματα.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με το κυνήγι της επιτυχίας, με την εμμονή σου δηλαδή να παγώσεις την εικόνα σου, να συνεχίσεις να λάμπεις και να τραβάς το ενδιαφέρον, έτσι ώστε οι προσπάθειες σου να μην πάνε χαμένες και να μην είναι τίποτα περαστικό, αλλά μόνιμο; Σίγουρα αυτές τις μέρες, δεν σταματάς το τρέξιμο, τον αγώνα να κρατήσεις ενεργές τις διασυνδέσεις σου και να μην φύγει/ξεφύγει η ευκαιρία να ξεχωρίσεις. Η Πανσέληνος στον Κριό επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» με το παρελθόν σου, σε δυσλειτουργικές συνεργασίες ή ακόμα σε ψυχοφθόρες επαφές και πρέπει να αντισταθείς και να μην γυρίσεις πίσω και στα ίδια. Φτάνει να το αποφασίσεις.

feature-aquarius
Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά χαλαρά, ήσυχα, έχεις καταφέρει να ελέγξεις τα θέλω, τις επιθυμίες σου και περπατάς σε ουδέτερο έδαφος, έτσι ώστε να μην προκαλείς αντιδράσεις και εντάσεις και να λες ότι όλα είναι υπέροχα; Σίγουρα αυτές τις μέρες, δεν θα έχεις προσδοκίες, επιθυμίες να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και κυρίως θα είσαι έτοιμη να δεχτείς τους άλλους, έτσι όπως είναι και με τα ελαττώματα τους. Η Πανσέληνος στον Κριό, επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» με τα πρόσωπα-κηδεμόνες που θέλουν το καλό σου, τους δήθεν καθωσπρέπει, όπου και τυραννικά θα υποδεικνύουν το ρόλο σου και θα πιέζουν τα κουμπιά σου. Μέχρι να αντιδράσεις.

feature-pisces
Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με δώρα, δωράκια, προσφορές από τους άλλους, για να σε δελεάσουν, να σε κάνουν να γυρίσεις, να επιστρέψεις, γιατί τελικά είσαι απαραίτητος και μοναδικός; Σίγουρα αυτές τις μέρες δεν πέφτεις σε αντιφάσεις, αγαπάς τους φίλους που σε πλησιάζουν και δεν χαλάς την καρδιά σου για μικροπράγματα και παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος στον Κριό, επιμένει να σε τραβά στο «δωμάτιο» των αξιών, για να συμφιλιωθείς με το πρόσωπο σου, με τυχόν αδικίες και βλέποντας τα αληθινά κίνητρα των συνεργατών σου να προσπαθήσεις να ασφαλίσεις τα όρια σου. Μην συνεχίζεις τα λάθη σου.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top