ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (06-12 Μαρτίου)

zodia_24

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Κριός

Έχεις μάθει μέχρι τώρα να σου έρχονται βολικά οι καταστάσεις κι εσύ να μην κοπιάζεις ιδιαίτερα. Στο εξής όμως, τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν με ορισμένες προβληματικές καταστάσεις, που θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε πιάσουν απροετοίμαστο. Αν παραμείνεις αδρανής θα βγεις εκτός ελέγχου, γι’ αυτό δραστηριοποιήσου και φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Παρθένο, θα καταφέρεις να προσελκύσεις αξιόλογα άτομα και, με ώριμη συμπεριφορά από μέρους σου, θα είσαι σε θέση να τις αξιοποιήσεις μελλοντικά. Πάντα όμως φρόντιζε να σκέπτεσαι λογικά και με ρεαλισμό, για να μην οδηγηθείς από τη βιασύνη σου σε λάθος ενέργειες.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο διάφορες ευκαιρίες, από τις οποίες έχεις να επωφεληθείς πολλά, αν φυσικά τις αξιοποιήσεις και τις χειριστείς ορθά και κατόπιν ώριμης σκέψης. Μελέτησε καλά κάθε σου σκέψη πριν προχωρήσεις στην πράξη, γιατί ό,τι επιλογές κάνεις αυτές τις ημέρες, θα είναι καταλυτικής σημασίας για την πορεία σου στο εξής. Μείνε πιστός στις ιδέες σου και μην κάνεις στιγμή πίσω. Ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις και έντονες διαφωνίες στον οικογενειακό τομέα κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά τεταμένη και αν δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς το θυμό σου, καλύτερα να πάρεις κάποια απόσταση από τους γύρω σου, ώστε να μην πεις και κάνεις πράγματα που αργότερα μετανιώσεις.

Δίδυμοι

Με τον Άρη να κινείται στον Κριό μέχρι την Παρασκευή και να επιφυλάσσει κινδύνους, πρόσεξε πολύ, γιατί ίσως οι προθέσεις όσων σε περιβάλλουν και οι καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου δεν είναι αυτό που φαίνονται. Βάλε σε λειτουργία τη διορατικότητα και το ένστικτό σου, για να κρίνεις πιο προσεκτικά και σωστά ανθρώπους και δεδομένα. Το Σαββατοκύριακο, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, το τοπίο ευτυχώς ξεκαθαρίζει και ξέρεις ακριβώς τι σου γίνεται και τι διεκδικείς.

Καρκίνος

Προβλήματα επαγγελματικού χαρακτήρα θα κυριαρχήσουν αυτήν την εβδομάδα. Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Παρασκευή, θα αναγκαστείς να προσγειωθείς απότομα και με ώριμη σκέψη να αποφασίσεις πράγματα και αλλαγές καθοριστικής σημασίας για το μέλλον σου. Το επικοινωνιακό κλίμα σήμερα είναι ευνοϊκό και με τον Ερμή να κινείται για τελευταίες μέρες στους Ιχθείς και να σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, η ζωή σου χαρακτηρίζεται από ηρεμία και γαλήνη. Και όσοι δεν έχετε κάτι σταθερό όμως, θα αισθανθείτε την ερωτική σας διάθεση να απογειώνεται και να φέρνει κοντά σας άτομα, γοητευμένα από την ανανεωμένη αύρα σας.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα οφείλεις να οπλιστείς με υπομονή, καθώς ζητήματα που σου έδιναν την εντύπωση ότι είχαν τακτοποιηθεί, ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Όλο αυτό σε απογοητεύει και σε πτοεί. Ανασυντάξου λοιπόν και με σκληρή δουλειά φρόντισε να απαλλαγείς οριστικά από ό,τι σε ταλανίζει. Τότε μόνο θα είσαι σε θέση να κοιτάξεις το μέλλον σου και να επικεντρωθείς σε αυτό ανενόχλητος. Ιδιαίτερα την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, το τοπίο θα θολώσει και μέσα σου θα επικρατήσει σύγχυση για το τι πρέπει να κάνεις.

Παρθένος

Προβληματικές και αδιέξοδες καταστάσεις φαίνεται να παίρνουν ένα οριστικό τέλος. Έτσι, με τον Άρη να εισέρχεται στον Ταύρο την Παρασκευή και να σε ευνοεί, όσα πλάνα σχεδίαζες βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος προς υλοποίηση. Ασχολήσου με νέα χόμπι κι ενδιαφέροντα, που όμως θα σου φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ζώδιό σου, θα φέρει στο δρόμο σου ένα άτομο που θα σε ξεμπλοκάρει αρκετά. Το πλανητικό σκηνικό επίσης φέρνει την τύχη με το μέρος σου, επομένως μη φοβάσαι να προβείς σε αποφάσεις που μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα υπέρ σου.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα, με τον Άρη να κινείται στον Κριό μέχρι την Παρασκευή, είσαι επικεντρωμένος στα αισθηματικά σου, καθώς αποζητάς έντονα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό. Επίσης, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, σου δίνει ξανά τη δυνατότητα να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να κάνεις όλες εκείνες τις αλλαγές που σχεδίαζες από καιρό, προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου. Το σαββατοκύριακο, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο, την προσοχή σου θα μονοπωλούν ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα, καθώς θα συναντήσεις αρκετές δυσκολίες.

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα, με τον Άρη για τελευταίες μέρες να κινείται στον Κριό, για το ζώδιό σου προβλέπεται να είναι φορτωμένη με πολλές υποχρεώσεις και απαιτήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είσαι δε θέση να τις διαχειριστείς όλες μαζί, όσο δυνατός κι αν είσαι. Γι’ αυτό χαλάρωσε, μείνε ψύχραιμος και τακτοποίησε ένα ζήτημα κάθε φορά. Μην αφήσεις τη βιασύνη και την επιπολαιότητα να επικρατήσουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες. Σχεδιάζοντας ένα πλάνο μελετημένων κινήσεων και με αφοσίωση θα τα καταφέρεις και θα δικαιωθείς για όλες τις προσπάθειες που έκανες. Συναισθηματικά, βρίσκεσαι σε ευάλωτη φάση, κι ενώ χρειάζεσαι χρόνο να καλύψεις κενά που υπάρχουν, δυσκολεύεσαι λόγω της γενικότερης πίεσης στη ζωή σου.

Τοξότης

Οποιεσδήποτε τάσεις αναβλητικότητας δε θα σε βοηθήσουν καθόλου. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις είναι αρκετές και εξαιρετικά σημαντικές, οπότε δράσε γρήγορα, αλλά προσεκτικά. Άτομα κοντινά σου θα έχουν και αυτά τα δικά τους προβλήματα και θα απευθυνθούν σε εσένα για βοήθεια. Αυτό θα σε εξαντλήσει, αλλά να ξέρεις ότι όλα είναι προσωρινά. Ιδιαίτερα την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο, φρόντισε να κάνεις μικρές ανάπαυλες για να βγεις σώος από τη δύσκολη κατάσταση και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Αιγόκερως

Βρες επειγόντως χρόνο για εσωτερικό διάλογο και αναζήτηση. Μόνο αν ξέρεις ακριβώς τι σου λείπει και ζητάς, θα ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και θα δεις ότι θα οδηγηθείς εκεί που θες. Την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο, θα έχεις σημαντική βοήθεια στα οικονομικά σου, η οποία θα είναι παντελώς αναπάντεχη.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα τα δεδομένα που προκύπτουν σε κάνουν να εξετάσεις και να κρίνεις εκ νέου πρόσωπα και καταστάσεις. Κυρίως όμως, θα έρθουν στο φως ζητήματα οικονομικού, αλλά και ερωτικού χαρακτήρα, που θα απαιτήσουν την προσοχή σου για να διευθετηθούν. Μην εξαντλείς τον εαυτό σου και μείνε μακριά από υπερβολές, που θα σε εξουθενώσουν ψυχικά και σωματικά. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, γι’ αυτό φρόντισε όσο μπορείς να αποφορτιστείς από προβληματικές καταστάσεις. Την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο, εξελίξεις και αλλαγές θα σε ευνοήσουν στα οικονομικά σου. Μην αφήσεις όμως τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και μην επαναπαύεσαι καθόλου.

Ιχθείς

Αυτές τις ημέρες, με τον Ερμή να κινείται για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει θετικά, νέες δυναμικές βελτίωσης για κάθε τομέα της ζωής σου φαίνεται να παρουσιάζονται και θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αξιοποίησε γνωριμίες που έχεις και που μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Κάνεις πολλή καλή δουλειά και καλό θα είναι να συνεχίσεις με τους ίδιους ρυθμούς, καθώς δέχεσαι τις θετικές επιρροές των πλανητικών όψεων.

ΠΗΓΗ: myastro.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top