ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (05 – 11 Σεπτεμβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :
7 Σεπτεμβρίου – Ήλιος στην Παρθένο τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, Αφροδίτη στον Ζυγό σε εξάγωνο Κρόνο στον Τοξότη

10 Σεπτεμβρίου – Κρόνος στον Τοξότη τετράγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα στον Ιχθύ

11 Σεπτεμβρίου- Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο έως 22 Σεπτεμβρίου

Δίας στον Ζυγό

feature-aries
Κριός

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο και είσαι σε φάση ανασύνταξης, εσωτερικής τακτοποίησης και προσπαθείς να τα βάλεις όλα σε μια τάξη. Φυσικά και είναι εύκολο να οργανωθείς στα άμεσα θέματα ρουτίνας και μετά, βέβαια να ασχοληθείς με τα πιο σοβαρά, εκείνα που πονάνε ή τουλάχιστον απαιτούν δυνατό συναίσθημα για να τα διαχειριστείς ανάλογα. Θετικές ειδήσεις σαφώς πολλές, από φίλους-γνωστούς, σχετικά με ένα όνειρο ζωής, ένα ταξίδι, ίσως μακρινό και αυτό σίγουρα θα σε αναζωογονήσει. Κουράζεσαι αρκετά αυτήν την εβδομάδα και δεν θα προλάβεις να χαρείς τα ευχάριστα. Μην βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου και χαλάρωσε.

feature-taurus
Ταύρος

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο και έχεις μαζέψει πολλές εκκρεμότητες στα ερωτικά σου ζητήματα, καθώς εδώ και καιρό, πέφτεις σε αντιφάσεις, προσπαθώντας να προστατέψεις την προσωπική σου ζωή. Φυσικά και είναι εύκολο να συνεχίσεις να συμπεριφέρεσαι παράξενα, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσεις εξηγήσεις και να πεις όλη την αλήθεια. Θετικές ειδήσεις μπορείς να περιμένεις σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα, την ρύθμιση που έχεις κάνει για τυχόν οφειλές και αυτό σίγουρα σε βγάζει από το σκοτάδι. Γενικά, τρέχεις αυτήν την εβδομάδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις των δικών σου ανθρώπων και συνειδητοποιείς, ότι δεν έχεις τον χρόνο που σου αξίζει. Μην αρχίζεις την μουρμούρα.

feature-gemini
Δίδυμοι

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο και έχεις βγεις εκτός πορείας, έχεις χάσει αρκετά τον προσανατολισμό σου, καθώς όλοι σε πιέζουν να αναλάβεις υποχρεώσεις και ευθύνες που σε τρομάζουν-φοβίζουν. Φυσικά και είναι εύκολο να αποχωρήσεις από το δύσκολο δρόμο, αλλά μετά θα έχεις να κάνεις με την συνείδηση σου, που εδώ και καιρό άρχισε να σου μιλάει δυνατά και δεν μπορείς πλέον να παρακούσεις. Θετικές ειδήσεις έρχονται από το πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και αυτό φτιάχνει αρκετά την ψυχολογία σου και λες να συμβιβαστείς. Μια γρήγορη, λοιπόν, εβδομάδα, ούτε θα καταλάβεις πως έφτασε το Σαββατοκύριακο και πιθανόν να μην προλάβεις να ικανοποιήσεις ..όλα τα αιτήματα. Έχεις κρίση ταυτότητας;

feature-cancer
Καρκίνος

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο και είσαι σε αναζήτηση στέγης, σπουδών, εργασίας, δηλαδή προσπαθείς να αλλάξεις τη ζωή σου, αλλά και να ανιχνεύσεις τις επιθυμίες σου. Φυσικά και είναι εύκολο να βρεις μια γρήγορη λύση που σε διευκολύνει, σου ταιριάζει αυτήν την στιγμή, αλλά μετά θα δυσκολευτείς πάλι στην προσαρμογή και θα πρέπει να ξεκινήσεις, από την αρχή. Θετικές ειδήσεις σχετικά με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, που σημαίνει ότι μπορείς να συζητήσεις την ιδέα της πώλησης, ενοικίασης και να υπάρξει στο μέλλον μια πηγή χρημάτων που σε διευκολύνει. Μια καλή εβδομάδα, καθώς ιδέες κατακτούν το μυαλό σου και αισθάνεσαι ότι βγήκες από το καβούκι σου. Σιγά, σιγά θα τα καταφέρεις.

feature-leo
Λέων

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, που σημαίνει ότι δεν σταματά το οικονομικό αλαλούμ, είτε γιατί έχεις μείνει στάσιμος, είτε γιατί μετακομίζεις, είτε γιατί προσπαθείς να «στρώσεις» μια προσωπική ιστορία και όλα έχουν πέσει πάνω σου.. Φυσικά και είναι εύκολο να πατήσεις φρένο και να πάρεις μερικές ανάσες, ξεπερνώντας μια και καλή, τις κρίσεις μεγαλομανίας που σε τραβάνε σε περιττά έξοδα και κυκλοθυμικά ξεσπάσματα. Θετικές ειδήσεις καταφτάνουν από άτομα που προκύπτουν από το πουθενά για να σου συμπαρασταθούν σε πρακτικά ζητήματα και είσαι καλύτερα. Μια εβδομάδα με απρόοπτα, με πολλές μετακινήσεις και ευχάριστες αλλαγές στο φιλικό σου κύκλο. Έτοιμος να ξεκινήσεις;

feature-virgo
Παρθένος

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου και έχεις μια περίεργη συμπεριφορά, μια που είσαι έτοιμος να περάσεις στην αντίπερα όχθη και μια, το μετανιώνεις και δεν κάνεις τίποτα. Φυσικά και είναι πιο εύκολο να παραμείνεις στην ουδέτερη ζώνη, να μην ξεπροβάλλεις από την «γωνία» και να αναμένεις την κατάλληλη στιγμή και τον Ερμή σε ορθή πορεία. Θετικές ειδήσεις προκύπτουν πάνω σε οικονομικά ζητήματα, δέχεσαι συνεχώς ενίσχυση από το περιβάλλον σου ή ακόμα και συζητάς μια αύξηση ή προαγωγή. Μια εβδομάδα ανήσυχη εσωτερικά, αλλά ωστόσο καλύτερη από την προηγούμενη και προσπάθησε να πολεμήσεις την κατήφεια των ημερών. Είναι στο χέρι σου να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

feature-libra
Ζυγός

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο και έχεις κατεβάσει στόρια, κάνεις απολογισμούς, ποιος σε πείραξε και γιατί ..με αποτέλεσμα να τρομάζεις τους γύρω σου, αλλά και τον εαυτό σου. Φυσικά και είναι πιο εύκολο να πολεμάς το παρελθόν, αλλά τώρα πρέπει να βγεις μπροστά, στο εδώ και το τώρα και να υποστηρίξεις τις επιλογές σου. Θετικές ειδήσεις, αλλά και εξελίξεις (μην ξεχνάς την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο σου) στηρίζουν τις επαγγελματικές σου επιλογές και φαίνεται να έχεις πάρεις σωστές αποφάσεις. Μια εβδομάδα με τα πάνω και τα κάτω της, ψυχολογικά είσαι πιεσμένος και προσπάθησε να βλέπεις πέρα από τα «σύνορα». Όλα στην ώρα τους.

feature-scorpio
Σκορπιός

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο και τώρα πάλι αμφισβητείς ένα όνειρο ζωής, έναν στόχο που είχες βάλει και κοντεύεις να αλλάξεις γνώμη, αλλά και πορεία; Φυσικά είναι πιο εύκολο να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να κατηγορήσεις τους άλλους, αλλά μην το κάνεις και συνέχισε τις προσπάθειες σου, καθώς στο τέλος θα ανταμειφθείς. Θετικές ειδήσεις λαμβάνεις από τους δικούς σου, για θέματα ανταγωνισμού, στην περίπτωση που δεχόσουνα επίθεση κρυφά και ύπουλα στον εργασιακό σου χώρο, αυτό θα σταματήσει και δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Μια εβδομάδα αναμνήσεων αλλά και αμφιβολιών που σε δυναμώνουν, αν δεχτείς βέβαια την πρόκληση. Ξεπέρασε τα κλισέ σου.

feature-sagittarius
Τοξότης

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο και επικρατεί αναστάτωση, τουλάχιστον μέχρι να βρεις την άκρη σε επαγγελματικά διλλήματα και αναζητάς τη λύση από τον ουρανό; Φυσικά μέσα στον πανικό σου, τώρα είναι πιο εύκολο να κάνεις βιαστικές κινήσεις και πρέπει να μην αναλάβεις πρωτοβουλίες και περίμενε την ορθή πορεία για να κατασταλάξεις. Θετικές ειδήσεις και προσκλήσεις ωστόσο ακούς και δέχεσαι και συμμετέχεις σε εκδηλώσεις, οργανώσεις, αποδεικνύοντας ότι είσαι γεννημένο παιδί για πάρτυ. Μια χλιαρή εβδομάδα με συναντήσεις, κοινωνική ζωή, αλλά χωρίς να μπορείς να εκφράσεις το πάθος που σε διακρίνει. Περιορίζεσαι σε αυτά που έχεις.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο και ασχολείσαι με το πήγαινε-έλα των δικών σου, δηλαδή από την μια θέλεις να απελευθερωθείς και από την άλλη ζητάς την έγκριση τους, σε και αν κάνεις; Φυσικά και είναι πιο εύκολο να εμπιστεύεσαι το περιβάλλον σου, αλλά αυτό σε απομακρύνει από τον στόχο σου, που είναι βέβαια να φτιάξεις την δική σου ζωή, χωρίς, όμως «πατρικές» επιρροές. Θετικές ειδήσεις για θέματα καριέρας, προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι για να επιλέξεις (όχι ακόμα), απλά μπορείς να διαπραγματευτείς καλύτερα και νιώθεις καλύτερα. Μια ουσιαστική εβδομάδα για να προχωρήσεις κάπως ότι έχει βαλτώσει και να ξανακερδίσεις την αισιοδοξία σου.

feature-aquarius
Υδροχόος

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο και αρχίζεις να μετράς τον έρωτα με άλλα μέτρα και σταθμά, νιώθεις ότι δεν είναι ανάγκη να υπερβάλλεις και δεν τα περνάς όλα από κόσκινο. Φυσικά και είναι πιο εύκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου και την ανία που σε πνίγει, αλλά έτσι θα φανεί ότι δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτά που έχεις και θα δίνεις συνέχεια εξηγήσεις.. Θετικές ειδήσεις καταφτάνουν για να ξεκουραστείς, μπορείς δηλαδή να ζητήσεις μια μικρή άδεια για να οργανώσεις κάποιο ολιγοήμερο ταξίδι και να χαλαρώσεις από την ένταση. Μια εβδομάδα που επηρεάζει μεν τα συναισθήματα σου άλλα ξέρεις πλέον τι να κάνεις και πώς να οργανώσεις τη ζωή σου. Μην τα βγάζεις όλα στη φόρα!

feature-pisces
Ιχθύες

Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο και περιμένεις με αγωνία να γυρίσει το άλλο σου μισό, ή τουλάχιστον να ζήσεις επιστροφές και να δεις άτομα που σε συγκίνησαν στο παρελθόν. Φυσικά και είναι πιο εύκολο κάθε φορά που νιώθεις μόνος, ή ζορίζουν τα πράγματα να αναπολείς, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για πρόσθετα προβλήματα και περίεργες συναντήσεις. Θετικές ειδήσεις μπορείς να περιμένεις στον εργασιακό σου χώρο, να φανεί επιτέλους η υπεροχή σου και να σταματήσει η γκρίνια που σου χαλάει την διάθεση. Μια εβδομάδα με ξινή γεύση, δηλαδή άλλα θέλεις και άλλα γίνονται. Τουλάχιστον δεν κινδυνεύεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top