ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ( 04-10 Ιουλίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         4 Ιουλίου-Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

·         7 Ιουλίου-Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός

·         8 Ιουλίου- Ήλιος αντίθεση Πλούτωνας

·         10 Ιουλίου – Ήλιος εξάγωνο Δίας  

feature-aries

Κριός

Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, έχεις την διάθεση να βελτιώσεις προσωπικές σχέσεις και να φτιάξεις το δικό σου καταφύγιο ή ακόμα και να συγκατοικήσεις. Συναισθηματικά, πλέον, προσεγγίζεις την πραγματικότητα σου και θέλεις να βάλεις πινελιές τρυφερότητας και ζεστασιάς σε όλες τις κοντινές σου σχέσεις. Στα μέσα της εβδομάδας, συγκράτησε την παρορμητική σου φύση, ώστε να μην χαλάσεις το οικογενειακό κλίμα που δημιούργησες και μην αφήνεις τον έρωτα να ανατρέπει τα ασφαλή δεδομένα σου. Το Σαββατοκύριακο, δώσε έμφαση σε θέματα ρουτίνας, τακτοποίησε το σπίτι σου, οργάνωσε τις δουλειές σου και αποφάσισε για τις εκκρεμότητες που άφησες στον εργασιακό σου χώρο. Προβληματίζεσαι πάνω σε θέματα καριέρας, καθώς ευκαιρίες που προκύπτουν για επαγγελματική άνοδο σε απομακρύνουν μακροπρόθεσμα από την οικογενειακή εστία. Δύσκολο να αποφασίσεις.

feature-taurus

Ταύρος

Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, έχεις την διάθεση να αφοσιωθείς στις σπουδές σου, να ξαναγυρίσεις δηλαδή στα θρανία και να αποδείξεις ότι είσαι επαγγελματίας . Επικοινωνιακά πλέον προσεγγίζεις την πραγματικότητα σου και μιλάς, κινείσαι, κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να αυξήσεις τις επαφές-γνωριμίες σου και να φαίνεσαι μέσα στον περίγυρο σου. Στα μέσα της εβδομάδας, συνθηκολόγησε με το περιβάλλον σου, ώστε να μην προκαλέσεις αντιδράσεις που θα χαλάσουνε την ψυχολογία σου και τα σχέδια σου. Το Σαββατοκύριακο. δώσε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα, πες ναι σε προτάσεις που καίνε, δοκίμασε να γνωρίσεις το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό και παίξε με τις κατακτήσεις σου. Προβληματίζεσαι πάνω σε θέματα σχέσεων, καθώς πειραματίζεσαι πάνω σε μια νέα σχέση, βάζοντας σε κίνδυνο την ήδη υπάρχουσα.   Σκέψου τι θέλεις, πριν αποφασίσεις.

feature-gemini

Δίδυμοι

Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. έχεις την διάθεση να επενδύσεις πάνω στα επαγγελματικά σου σχέδια, να κάνεις βήματα για να αποκτήσεις την δική σου επαγγελματική στέγη και να αυξήσεις τα έσοδα σου. Με σιγουριά αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σου και αυξάνοντας τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, ποντάρεις στην οικονομική σου βελτίωση. Στα μέσα της εβδομάδας, σιγούρεψε τις συμφωνίες σου, έλεγξε τα ανοίγματα σου, μιλώντας με τους συνεργάτες σου και ασφάλισε την μεριά σου. Το Σαββατοκύριακο, δώσε έμφαση σε οικογενειακά ζητήματα, αγάπησε το σπίτι σου και μείνε  με τους δικούς σου ανθρώπους, απολαμβάνοντας τρυφερά συναισθήματα . Προβληματίζεσαι πάνω σε θέματα κληρονομικά, καθώς θα πρέπει να συζητήσεις για την μη σωστή διαχείριση κοινών λογαριασμών και εύκολα μπορεί να διαταραχθεί η οικογενειακή γαλήνη. Μην βιαστείς να έρθεις σε αντιπαράθεση.

feature-cancer

Καρκίνος

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, έχεις την διάθεση να αλλάξεις την ζωή σου, με μια νέα προσωπική επιλογή που μπορεί να οδηγήσει και στην μόνιμη δέσμευση. Με αποφασιστικότητα αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σου και ξέρεις ότι η συγκατοίκηση με το αγαπημένο άτομο θα σου λύσει πρακτικά, αλλά και υπαρξιακά προβλήματα. Στα μέσα της εβδομάδας, παίξε με τους ανταγωνιστές σου, προσέγγισε διπλωματικά τα πρόσωπα εξουσίας και δικαιολόγησε με το έργο σου, δηλαδή την υψηλή αμοιβή σου. Το Σαββατοκύριακο αφιέρωσε το στην ψυχαγωγία σου, συνάντησε φίλους, συγγενείς και μετακινήσου για να απομακρυνθείς από τις υποχρεώσεις σου. Προβληματίζεσαι πάνω σε θέματα σταθερών συνεργασιών, καθώς θα πρέπει να συνθηκολογήσεις για να διατηρήσεις έναν συνεταιρισμό που κρατάει χρόνια. Δες συνολικά την εικόνα και μην μένεις σε λεπτομέρειες.

feature-leo

Λέων

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, έχεις την διάθεση να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου και να αποδεχτείς τις επιλογές σου, χωρίς να είσαι επιθετικός με τους γύρω σου. Με ωριμότητα αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σου και ξέρεις ότι όλα συμβαίνουν για το καλό σου και σίγουρα θα τα καταφέρεις. Στα μέσα της εβδομάδας, μίλησε με φίλους που στέκονται δίπλα σου, αποκάλυψε τους φόβους σου και μη διστάσεις να εξομολογηθείς κρυφά συναισθήματα. Το Σαββατοκύριακο, σκέψου οικονομικά ζητήματα, υπολόγισε δηλαδή τα έσοδα-έξοδα και οργάνωσε τις κινήσεις σου, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σου. Προβληματίζεσαι πάνω σε θέματα καθημερινότητας, καθώς θα πρέπει να διαμορφώσεις την μέρα σου, σύμφωνα με διαφορετικές εργασιακές συνθήκες και αυτό σε βγάζει από την ασφαλή θέση σου.  Δεν είναι όμως καιρός για επαναστάσεις και ακολούθησε τα νέα σου δεδομένα.

feature-virgo

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, έχεις την διάθεση να αγαπήσεις άτομα που τώρα εμφανίζονται μπροστά σου με αγνές προθέσεις και να διαγράψεις το παρελθόν. Με αισιοδοξία αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σου και στην περίπτωση που έχεις πονέσεις από την στάση των κοντινών σας ανθρώπων, μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω. Στα μέσα της εβδομάδας, κλέψε χρόνο για να μιλήσεις με τους δικούς σου, συντρόφους, συγγενείς που μοιράζεσαι κοινές περιουσίες και ζήτα την οικονομική τους συνδρομή. Το Σαββατοκύριακο, συνομίλησε με τον εαυτό σου, προκάλεσε δηλαδή την απομόνωση σου για να ξεκαθαρίσεις επιθυμίες, σκέψεις και να βάλεις σε μια τάξη τα εσώψυχα σου. Προβληματίζεσαι πάνω σε θέματα ερωτικά, έχεις βραχυκυκλώσει, καθώς άλλα θέλει η καρδιά σου και άλλα λέει η λογική. Ξεκίνησε να είσαι ειλικρινείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βάλε τα πράγματα στην σωστή τους θέση.  Μην απογοητεύεις τους ανθρώπους που στέκονται με αγάπη δίπλα σου.

feature-libra

Ζυγός

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, έχεις την διάθεση να ξεκόψεις τελείως από το παρελθόν και να ξεπεράσεις πεποιθήσεις που μπλοκάρουν. Με ρεαλισμό αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σου και ήρθε ο καιρός να αντικρίσεις την αλήθεια, ακόμα και αν αυτό σε πονάει. Στα μέσα της εβδομάδας, ετοιμάσου για ξαφνικές γνωριμίες που σε βγάζουν από τα τετριμμένα και πέφτεις πάλι στην παγίδα του έρωτα. Το Σαββατοκύριακο έρχονται καλά νέα από το επαγγελματικό μέτωπο, απομακρύνονται σοβαρά εμπόδια που αντιμετώπιζες για να προχωρήσεις μια νέα συμφωνία και βρίσκεις πάλι την ισορροπία σου. Προβληματίζεσαι όμως για τον χρόνο που αφιερώνεις στα επαγγελματικά σου και εις βάρος των προσωπικών σου και αγχώνεσαι γιατί ακούς συνέχεια παράπονα. Ακολούθησε την ανοδική πορεία της καριέρας σου και απαίτησε κατανόηση. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις και θα επανορθώσεις για την υποχρεωτική «απουσία» σου.

feature-scorpio

Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, έχεις την διάθεση να τα βροντήξεις όλα κάτω και να φύγεις, δηλαδή να κάνεις την επανάσταση σου και να βάλεις τα όρια σου. Με χαμόγελο αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σου, αλλά βέβαια όλοι ξέρουν ότι με σένα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Στα μέσα της εβδομάδας θα λοξοδρομήσεις και πιθανόν να πέσεις στα χέρια του λάθους προσώπου και αυτό σημαίνει, ότι ναι μεν το απολαμβάνεις, αλλά φλερτάρεις με τον πόνο και την εμμονή. Το Σαββατοκύριακο συμμετέχεις σε ομάδες, εκδηλώσεις , κοινωνικοποιείσαι για να ξεχάσεις αυτά που έχεις κάνεις και να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις. Προβληματίζεσαι αρκετά για ότι συμβαίνει εξαιτίας σου και για το ότι δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής , ούτε και με τον εαυτό σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου, περιόρισε τα θέλω σου, έτσι ώστε, να μην πληγώνεις ανεπανόρθωτα τους αγαπημένους σου και κινήσου πιο συντηρητικά. Δύσκολο, μα όχι ακατόρθωτο.

feature-sagittarius
Τοξότης

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, έχεις την διάθεση να μοιράσεις την πίτα σε ίσα κομμάτια, οικονομικά δηλαδή ξεκαθαρίσματα και να ισορροπήσεις τον προϋπολογισμό σου. Με υπευθυνότητα αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σου και ξέρεις ότι αν δεν δουλέψεις σκληρά , θα μείνεις στην ίδια θέση και τίποτα δεν θα βελτιωθεί. Στα μέσα της εβδομάδας, ξεφεύγεις από τις υποχρεώσεις σου και θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για ψυχαγωγία ή για έρωτα με ημερομηνία λήξεως. Το Σαββατοκύριακο, φέρνεις τη δουλειά στο σπίτι  και παρά τις αντιδράσεις των δικών σου, εσύ θα δηλώσεις απομόνωση, δηλαδή εργασία με χαρά. Προβληματίζεσαι αρκετά για την στάση του περιβάλλοντος σου, καθώς δεν εισπράττεις την ανάλογη υποστήριξη. Καταλαβαίνεις όμως, ότι μόνος σου θα τα καταφέρεις , δεν χρειάζεσαι δεκανίκια και έτσι θα αποδείξεις έμπρακτα την αξία σου. Μην αμφισβητείς τις επιλογές σου.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, έχεις την διάθεση να φτιάξεις κρυψώνα, καταφύγιο ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι για να φωλιάσεις όποιον/α αγαπάς περισσότερο και να αποφύγεις τα περίεργα βλέμματα. Με προστατευτικότητα αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σου, δηλαδή την σχέση σου ή ακόμα τους συνεργάτες, συναδέλφους σου και θέλεις να ηρεμήσεις από εντάσεις και άσκοπες παρεξηγήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας και στην περίπτωση που δεν είσαι ικανοποιημένος από την στάση κηδεμόνων, θα αναλογιστείς τι σε κρατάει και δεν φεύγεις από την τωρινή κατοικία σου και καιρός είναι να απαιτήσεις τον δικό σου χώρο. Το Σαββατοκύριακο, ακούς την μουρμούρα της οικογένειας, που προσπαθεί να σου αλλάξει τα μυαλά και σε πιέζει και  βρίσκεις καταφύγιο σε  ολιγοήμερες διακοπές , μακριά από τα φώτα και την πίεση. Εμπιστεύσου το ρητό «όλα στην ώρα τους και ο κολιός τον Αύγουστο» και δεν θα απογοητευτείς. Λίγη υπομονή ακόμα.

feature-aquarius

Υδροχόος

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, έχεις την διάθεση να βγεις καθαρός , αμόλυντος από γεγονότα που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σου και καιρός να κάνεις την επανάσταση σου. Με καθαρό μυαλό αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σου και μια που ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός και αρχίζεις και κρατάς το μικρό καλάθι. Μέσα στην εβδομάδα, πιάσε τον εαυτό σου να θέλει να αποδράσει από όλους και όλα και τόλμησε μικρά, πονηρά ραντεβού που ανεβάζουν την διάθεση και μπορείς μετά να συνεχίσεις να πολεμάς και χωρίς λόγο; Το Σαββατοκύριακο, πιάσε τα οικονομικά ζητήματα, μίλησε με πρώην συζύγους για διατροφές, οφειλές που έμειναν απλήρωτες και χτύπα το χέρι στο τραπέζι για να δεις και τα πράγματα να αλλάζουν. Καταλαβαίνεις, ότι με τον διάλογο δεν έχεις καταφέρει και πολλά πράγματα και αναζήτησε συμμάχους μέσα από το δοκιμασμένο, όμως φιλικό περιβάλλον για να βγεις από την μπόρα. Μην μένεις μόνος.

feature-pisces

Ιχθύες

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου έχεις την διάθεση να ερωτοτροπήσεις, να αμαρτήσεις και να ξεπεράσεις συστολές, ενοχές, δηλαδή να αγαπήσεις. Με ρομαντισμό αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σου και είναι εύκολο να υποκύψεις σε τολμηρές προτάσεις, να αποδράσεις σε μοναχικά μέρη και να κλείσεις κινητά, φωνάζοντας ότι δεν είσαι διαθέσιμος. Μέσα στην εβδομάδα,  συγκρατήσου, μην ομολογείς τα νέα σου πάθη και προπαντός μην διαλύεις σχέσεις ζωής γιατί δεν είσαι σίγουρος. Το Σαββατοκύριακο, μπες σπίτι και προσποιήσου ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, είσαι ακόμα το καλό, υπάκουο παιδί και γνωρίζεις απ΄ έξω όλους τους κανόνες. Φυσικά και αυτό δεν ισχύει και μην ισχυριστείς ότι μπορείς να παίξεις σε δυο ταμπλό παρά την δυαδική φύση σου. συμβιβάσου με ότι έχεις κρατήσει ζωντανό αυτά τα χρόνια και συγχρόνως δοκίμασε το καινούργια, με επιφύλαξη. Μην εκτίθεσαι.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top