ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (03-09 Οκτωβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

04 Οκτωβρίου: Ήλιος στον Ζυγό σε εξάγωνο με Κρόνο στον Τοξότη

06 Οκτωβρίου : Αφροδίτη στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω
Άρης στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με Δία στον Ζυγό (α΄δεκαήμερο)

07 Οκτωβρίου: Ερμής στον Ζυγό

feature-aries

Κριός

Εκπληκτική έχει γίνει η ζωή σου Κριέ, βαδίζεις σταθερά προς την προσωπική σου αποκατάσταση, που σημαίνει ότι, ναι, είσαι με νέο πρόσωπο, βλέπεις σοβαρά την σχέση αυτή και δεν αφήνεις τους τρίτους να σου χαλάνε την διάθεση. Προσοχή θέλει η εβδομάδα, έτσι ώστε διπλωματικά να αποφύγεις τις κόντρες, τα παράπονα και τους διαπληκτισμούς μέσα στο στενό σου περιβάλλον, το οποίο επιμένει να σου υποδεικνύει τι πρέπει να κάνεις και αυτό σίγουρα δεν το ανέχεσαι; Ευτυχώς ο Ερμής στον Ζυγό θα βοηθήσει στο να μάθεις να χαλαρώνεις, να συζητάς χαμηλόφωνα και να απομακρύνεις με έξυπνο τρόπο τους δύσκολους – δύστροπους συνομιλητές. Must εβδομάδας: βλέπω, ακούω, αισθάνομαι και μετά Αποφασίζω.

feature-taurus
Ταύρος

Προβλέψιμη έχει γίνει η ζωή σου Ταύρε, γιατί το προσπάθησες, έκανες δηλαδή τα πάντα για να ασφαλίσεις εργασία – σπίτι – αγαπημένους και αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες και να ξενοιάσεις μια και για πάντα; Προσοχή θέλει η εβδομάδα, μην θεωρήσεις δηλαδή τίποτα δεδομένο και προπαντός για κάθε συναλλαγή με τον νόμο, επιβάλλεται να ζητάς τη γνώμη των ειδικών, αποφεύγοντας έτσι τα μη αναστρέψιμα λάθη. Ευτυχώς, ο Ερμής στον Ζυγό θα βοηθήσει στο να έρθεις σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα, να εκθέσεις την κατάσταση σου και κυρίως να απομακρύνεις συναδέλφους, συνεργάτες που σκοπεύουν να σε βλάψουν. Must εβδομάδας: παρατηρώ, αποδέχομαι, συγχωρώ και αν πρέπει Πολεμώ.

feature-gemini
Δίδυμοι

Ζόρικη έχει γίνει η ζωή σου Δίδυμε, καθώς προβληματίστηκες γιατί έχουν αλλάξει αρκετά τα δεδομένα σου και παρά την μερική βελτίωση στα προσωπικά σου, συνεχίζεις να έχεις διλλήματα και είσαι ακόμα αναποφάσιστος; Προσοχή θέλει η εβδομάδα, ώστε να μην δείξεις τι αισθάνεσαι, να μην πεις δηλαδή την αλήθεια σου και συνέχισε να συνομιλείς μόνο με τον εαυτό σου, αφήνοντας τις διευκρινήσεις για όποτε θα είσαι έτοιμος. Ευτυχώς ο Ερμής στον Ζυγό θα βοηθήσει, στο να ερωτευτείς ξανά, να παίξεις το τρίτο πρόσωπο, να κάνεις δηλαδή επιφανειακές γνωριμίες και να σταματήσεις να βλέπεις σοβαρά τα πράγματα. Must εβδομάδας: Ανασαίνω, αναζητώ, ανακαλύπτω και τελικά Ξεγλιστρώ.

feature-cancer
Καρκίνος

Ενδιαφέρουσα έχει γίνει η ζωή σου Καρκίνε, γιατί έχεις ξεφύγει από τον ρόλο του θύματος, γιατί θέλεις να ζήσεις, να γευτείς τον κίνδυνο και να πας κόντρα στις αρχές σου και στο κατεστημένο που σε καταπίεζε και δεν σε άφηνε να προχωρήσεις; Προσοχή θέλει η εβδομάδα, γιατί αν θέλεις να δείξεις τα «δόντια» σου, πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για το άβολο σχέδιο β΄ που σημαίνει αποχωρώ, γιατί οι άλλοι πιέζουν και επιμένουν να μην με καταλαβαίνουν. Ευτυχώς ο Ερμής στον Ζυγό θα βοηθήσει ψυχολογικά, ώστε να κάνεις του κεφαλιού σου, μια να φεύγεις και μια να επιστρέφεις και να μην δίνεις τελικά λογαριασμό σε κανένα και σε τίποτα! Must εβδομάδας: Φυσάω, ξεφυσάω, δεν βρίσκω άκρη, Τα παρατάω.

feature-leo
Λέων

Απρόβλεπτη έχει γίνει η ζωή σου Λέοντα, γιατί το προσπάθησες πολύ να ταράξεις τα νερά, να ξεκολλήσεις από την μονοτονία και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και τελικά περνάς καλά και χωρίς να βαριέσαι; Προσοχή θέλει η εβδομάδα, για να μην παραμελήσεις τα αυτονόητα, εργασίες που αφορούν τον χώρο σου, έγγραφα για να προχωρήσει η δουλειά σου ή και υποχρεωτικές συναντήσεις με υποψήφιους συνεργάτες. Ευτυχώς ο Ερμής στον Ζυγό θα βοηθήσει, έτσι ώστε να αντιμετωπίσεις έξυπνα τους γνωστούς ύποπτους, τα άτομα (συγγενείς) δηλαδή που αρέσκονται να σου χαλάνε την μέρα και θα «συνεννοείσαι» χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μust εβδομάδας: κατανοώ, δεν ανησυχώ, χαμογελώ και έτσι Προχωρώ.

feature-virgo

Παρθένος

Κουραστική έχει γίνει η ζωή σου Παρθένε, γιατί αποφάσισες να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να δεις πιο σοβαρά τα οικονομικά σου, μπαίνοντας σε αναγκαστικές συνεργασίες, απλά για να νιώσεις σίγουρος; Προσοχή θέλει η εβδομάδα για να μην παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου και από απαιτητικούς συντρόφους και μην σπαταλάς τα χρήματά σου, καθώς ακόμα δεν έχεις σταθεροποιήσεις τα έσοδά σου. Ευτυχώς ο Ερμής στον Ζυγό, θα βοηθήσει, ώστε να ζητήσεις «άσυλο» στην οικογένεια σου, να αποστασιοποιηθείς από προβληματικές καταστάσεις και να βάλεις την λογική να δουλέψει. Must εβδομάδας: σκέφτομαι, απομακρύνομαι, απομονώνομαι και Ηρεμώ.

feature-libra
Ζυγός

Ικανοποιητική έχει γίνει η ζωή σου Ζυγέ, γιατί πήρες αποφάσεις, δούλεψες για ένα όνειρο, έδειξες το έργο σου και τώρα μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και μάλιστα χωρίς να αμφιβάλλεις; Προσοχή θέλει η εβδομάδα για να μην πέσεις θύμα της καλής σου καρδιάς και επιστρέψεις σε παρέες/άτομα που δεν σου έχουν φερθεί καλά και χάσεις τελικά την ισορροπία-ηρεμία σου. Ευτυχώς ο Ερμής στο ζώδιο σου, θα βοηθήσει να ξεφύγεις από τις κακοτοπιές, απλά γιατί πάντα θα έχεις μια δουλειά να κάνεις και αναγκαστικά δεν θα έχεις την πολυτέλεια να σκεφτείς ή να επανεκτιμήσεις πρώην φίλους ή συνεργάτες. Must εβδομάδας: Θυμάμαι, προσέχω, αφήνω και φυσικά δεν Επιστρέφω.

feature-scorpio
Σκορπιός

Πεδίο μάχης- επιβίωσης έχει γίνει η ζωή σου Σκορπιέ, γιατί προσπαθείς να τακτοποιήσεις τα του οίκου σου, να κατατροπώσεις τους εχθρούς σου και επιτέλους να ασχοληθείς σοβαρά με τα όνειρα-ελπίδες σου. Προσοχή θέλει η εβδομάδα, για να μην αρχίσεις να ξεσπάς σε συγγενείς και φίλους, οπωσδήποτε συμμάζεψε τα νεύρα σου και μην τραβάς το σκοινί, γιατί κινδυνεύει να σπάσει.. Ευτυχώς ο Ερμής στον Ζυγό, θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τυχόν μπερδεμένες προσωπικές ιστορίες, να πεις δηλαδή την αλήθεια σου και αν χρειαστεί να αποχωρήσεις από προβληματικές σχέσεις. Must εβδομάδας: παλεύω, χάνω, κερδίζω και ξανά από την Αρχή.

feature-sagittarius
Τοξότης

Κρόνια έχει γίνει η ζωή σου Τοξότη, γιατί εσύ το επιδίωξες, καθώς θέλεις να αποδείξεις ότι αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες, αναλαμβάνεις προσωπικά τις αποτυχίες σου και συνεχίζεις να προσπαθείς για το καλύτερο; Προσοχή θέλει η εβδομάδα, για να μην αρχίσεις τα παράλογα και για να φτιάξει η διάθεση σου πέσεις σε αλόγιστα έξοδα, και ξοδέψεις ότι έχεις ή δεν έχεις και τελικά προσθέσεις ένα ακόμα πρόβλημα στην καθημερινότητα σου. Ευτυχώς ο Ερμής στον Ζυγό θα βοηθήσει με το να μπεις στην κατάλληλη ομάδα, να διαφημίσεις την δουλειά σου, να φανείς και να ανοίξει ο κύκλος σου. Must εβδομάδας: πιστεύω, οραματίζομαι, ενεργώ και δεν Σταματώ.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Λαμπερή έχει γίνει η ζωή σου, Αιγόκερε, γιατί επιτέλους συναντάς συνέχεια καινούργιους ανθρώπους που βοηθούν, προωθούν τα σχέδια σου και είσαι μέσα στην καλή χαρά και σίγουρος για την έκβαση των σχεδίων σου; Προσοχή θέλει η εβδομάδα και μην εκθειάζεις τα κατορθώματα σου, μην υπερβάλλεις και προπαντός απέφυγε να φέρεσαι ανταγωνιστικά-επιθετικά. Ευτυχώς ο Ερμής στον Ζυγό θα βοηθήσει, απομακρύνοντας τις τάσεις εκδίκησης, θα σε μαλακώσει και πιθανόν προσωρινά απομακρύνει από τοξικό περιβάλλον που παίζει με τα νεύρα σου. Must εβδομάδας: θέλω, προσπαθώ, κυνηγώ και Κοιτάω μπροστά.

feature-aquarius
Υδροχόος

Ανήσυχη έχει γίνει η ζωή σου, Υδροχόε, γιατί «ταξιδεύεις» με άστατο καιρό και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει και θα γλιτώσεις την κακοκαιρία, αποφεύγοντας τις απώλειες; Προσοχή θέλει η εβδομάδα και για να σταματήσει το παρασκήνιο, πρέπει να μην υπερβάλλεις-αμύνεσαι, να μην φωνάζεις για το δίκιο σου και να αφήσεις τελικά τον χρόνο, ανενόχλητο, να κάνει την δουλειά του,! Ευτυχώς ο Ερμής στον Ζυγό θα βοηθήσει, (αν βέβαια και εσύ το θέλεις ) να πάρεις χρόνο, διάλειμμα από πιθανά άλυτα προβλήματα και να το ρίξεις αρκετά έξω. Must εβδομάδας; Αντιλαμβάνομαι, γνωρίζω, κατανοώ και Αναβάλλω.

feature-pisces
Ιχθείς

Περίεργη έχει γίνει η ζωή σου, Ιχθύ και παλεύεις να μάθεις πως δουλεύει ο ανταγωνισμός και επιβάλλεται πλέον να ζεις χωρίς συναισθήματα και μονάχα εμπιστευόμενος την λογική σου; Προσοχή θέλει η εβδομάδα και για να μην πέσεις σε παρεξηγήσεις ή λάθος εκτιμήσεις, πρέπει να πλησιάσεις τους φίλους σου, λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους και χωρίς υπεκφυγές. Ευτυχώς ο Ερμής στον Ζυγό θα βοηθήσει να τελειοποιήσεις συνεργασίες, να κανονίσεις οικονομικά ζητήματα και να μοιράζεις τα άγχη και τις ανασφάλειες σου. Must εβδομάδας: Προσγειώνομαι, επιλέγω, συνεργάζομαι αν χρειαστεί, Αναλύω.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top