ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (Από 13 Έως 19 Δεκεμβρίου 2021)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Ξεκινά η εβδομάδα που σε καλεί να βρεις ισορροπίες, μια που η σκέψη σου θα είναι πιο σοβαρή, μετρημένη αλλά θα έχεις ορμές… Την παρόρμηση να προχωρήσεις σε κάτι/ κάποιον που σε κάνει να νιώθεις ευάλωτος.

Υστερόγραφο, στις 13/12, ο Άρης στον Τοξότη σε βάζει σε περιπέτειες, αναζητάς τη δράση, την περιπέτεια, το ρίσκο. Ενεργοποιούνται θετικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Υστερόγραφο, στις 19/12, η Πανσέληνος στους Διδύμους θα κάνει αποκαλύψεις, σίγουρα on και Off κατάσταση. Επηρεάζονται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες τέλος γ΄δεκαημέρου γύρω από την 27η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Συγχρόνως η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρον και είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε μια νέα κατάσταση.   Κριός β’ δεκαημέρου, παρουσιάζονται ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας και να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.     Κριός γ’ δεκαημέρου,   η αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω θα σας βάλει σε φάση επανεξέτασης επαγγελματικών ή προσωπικών θεμάτων. Η Πανσέληνος στους Διδύμους βοηθάει στο να βγείτε από τον φαύλο κύκλο , ξεκινά μια ενδιαφέρουσα περίοδο νέων γνωριμιών. Αποφάσεις για νέα σπουδή, επιμόρφωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας αυτές τις μέρες και έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε σε νέες καταστάσεις. Σπουδές,νομικά ζητήματα και ταξίδια αναμένοναι. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και αστάθεια. Οικονομικές πιέσεις Ταύρος β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα να προωθήσετε τα σχέδια σας και αναπτύσσονται σχέσεις με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Νομικά ζητήματα σας διευκολύνουν.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στους Διδύμους δημιουργεί κρίσεις οικονομικές που ίσως προσωρινά πλήττουν την αυτοπεποίθηση σας. Σύντομα θα ανακάμψετε. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω φέρνει επαφές με άτομα που είχατε καιρό να μιλήσετε, πιθανόν επανασύνδεση και σχέση εξ αποστάσεως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζει η προσωπική σας ζωή, προσοχή σε εντάσεις και κρίσεις ζηλοτυπίας.  Συγχρόνως θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα, καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες έχετε να φτιάξετε την ψυχολογία σας, καθώς συνδέεστε με άτομο που σας εμπνέει ερωτικά και όχι μόνο.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας υπόσχεται να σας φέρει κοντά στον άνθρωπο, στη σχέση και κατάσταση που επιθυμείτε. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω μιλάει για επιστροφές χρημάτων και αναθεώρηση σε ερωτικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  έχετε μεγάλη διάθεση να επανεξετάσετε μια αισθηματική πρόταση και να πάρετε αποφάσεις. Η καθημερινότητα σας κρυβει εντάσεις και αρκετή πίεση. Προσοχή στην φυσική σας κατάσταση.     Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες παρουσιάζονται μέσα από τον φιλικό σας κύκλο και συζητάτε μια μεγάλη συνεργασία. Ερωτικά πήγαινε έλα.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους ακουμπάει τον ψυχισμό σας, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σας ενεργοποιήσουν συναισθηματικά. Μυστική σχέση αναμένεται. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω σας φέρνει κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Σκέφτεστε να δώσετε ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ρίχνετε την προσοχή σας στην καθημερινότητα σας, καθώς θέλετε να οργανώσετε τα πάντα. Η σκέψη σας γίνεται ορθολογιστική. Ο έρωτας είναι πολύπλοκος. Ευκαιρίες για επιφανειακές σχέσεις. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, μέσα από την καθημερινότητα ξεπηδούν ευκαιρίες για να θεραπεύσετε κομμάτια του εαυτού σας. Η επιτυχία σας κάνει να χαμογελάτε.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να ξεπεράστε σκέψεις απαισιοδοξίας, μια που ένα όνειρο σας γίνεται πραγματικότητα. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω θα σας επαναφέρει σε ένα οικείο περιβάλλον, συζητήσεις  για μια νέα επαγγελματική πρόταση αναμένονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, προσοχή πρέπει να δείξετε σε θέματα σπιτιού, καθώς δεν θα λείψουν οι κόντρες, εντάσεις και η διάθεση σας θα είναι κυκλοθυμική. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, αποφύγετε ότι σας χαλάει τη διάθεση και βρείτε χρόνο να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν η ευκαιρία έρχεται από μακριά.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε ενεργά στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω επαναφέρει την ερωτική σας διάθεση, καθώς αναμένονται επιστροφές που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, μπορείτε αυτές τις μέρες να ασχοληθείτε με τα του σπιτιού και να βελτιώσετε τις κοντινές σας σχέσεις. Πιθανή διάθεση για φλερτ, έντονη εξωστρέφεια.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση να διώξετε κάθε ίχνος ανασφάλειας σχετικά με τη σχέση σας. Βάζετε τα όρια.  Ζυγός γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βγείτε από ένα τοξικό περιβάλλον και ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Ευκαιρίες από μακριά. Ανώτερες σπουδές και σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ευνοούνται. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω θα σας βάλει σε διαδικασία επανασύνδεσης με τον άνθρωπο που συνδέεστε ψυχικά. Θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε τη διάθεση να προσπαθήσετε για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας εικόνα και να γίνετε πιο δημοφιλής. Η επαφή με συγγενικά σας άτομο φέρνει κάποιον προβληματισμό. Η οικονομική κατάσταση παραμένει απρόβλεπτη.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει και επιλέγετε πλέον σύμφωνα με τα θέλω σας και όχι τα πρέπει σας. Συζητήσεις με άτομο που σας ενδιαφέρει αναμένονται. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή, και μπαίνετε σε φάση έντασης και το πάθος ίσως σας κυριεύσει. Πιθανόν ένα θέμα γύρω από ένα δάνειο/οφειλή θα διευθετηθεί τώρα. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω σας επανασυνδέει με παλιές παρέες, συγγενείς αλλά και παλιούς συνεργάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων που θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες εκκινήσεις . Νιώθετε πως έκλεισε ένας κύκλος.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παραμένει ακόμα ένα μυστήριο και αποφεύγετε τις εξελίξεις. Ασχολείστε αρκετά με τα οικονομικά σας.    Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει το τέλος δυσλειτουργικών καταστάσεων και ανοίγουν οι ορίζοντες για κάτι καινούργιο. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω θα σας φέρει αντιμέτωπους με την οικονομική ή συναισθηματική πραγματικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  έχετε την ευκαιρία αυτές τις μέρες να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να συζητήσετε για επαγγελματικές νέες προτάσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο και αποφύγετε το κουτσομπολιό. Πιθανό άγχος.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, μπορείτε να απομακρυνθείτε από άτομα που σας πληγώνουν ή μπερδεύουν , αρκεί να γίνεται πιο αποφασιστικοί. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σας δώσει την δυνατότητα να πετάξετε από πάνω σας τη μάσκα και να γίνετε πιο αληθινοί. Ερωτικά απογειώνεστε. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο δεκαήμερο σας φέρνει την επιστροφή που φοβάστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, εσωστρέφεια έχετε αυτό το διάστημα, και αυτό θα σας προφυλάξει από τυχόν αστοχίες. Ένταση μέσα στον φιλικό σας κύκλο.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε συνειδητοποιήσει τα κενά που υπάρχουν στην πρακτική πλευρά της καθημερινότητας σας και θα προχωρήσετε σε αλλαγές. Μυστικά σας υποστηρίζουν άτομα που συνδέεστε ψυχικά.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σας αποκαλύψει ένα νέο τρόπο σύνδεσης με το περιβάλλον σας, και θα προχωρήσετε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Φυσικά θα αλλάξει τελειώς η καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω θα τονώσει μια μυστική σας επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε έναν έντονο ανταγωνισμό στο περιβάλλον σας και αυτό θα σας ενεργοποιήσει και θα κυνηγήσετε την πρωτιά. Συζητήσεις γύρω από μια φιλική σχέση αναμένονται. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να καλύψετε τα κενά που υπάρχουν στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Γίνεστε πιο πρακτικοί.   Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου,    η Πανσέληνος στους Διδύμους θα αποκαλύψει το καταφύγιο σας , δηλαδή το άτομο που στέκεται δίπλα σας παρά τις αντίξοοες συνθήκες. Ωστόσο μερικοί απ΄εσάς θα νιώσετε πίεση και συναισθηματική φόρτιση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ανάδρομη, θα σας βάλει σε διαδικασία να επανεξετάσετε την κοινωνική σας ζωή. Επιστρέφετε σε ένα περιβάλλον που σας στηρίζει.

To Top