ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Η εβδομάδα στιγματίζεται από το τράνταγμα του Κρόνου, σε ορθή φορά, όπου απεικονίζει την πραγματικότητα σου, πιθανόν είσαι έτοιμος να πέσεις από τα σύννεφα…αλλά και να βάλεις επιτέλους τα όρια σου !!

Ολοκληρώνεται το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα και εσύ πλέον ξέρεις ότι ονειρεύεσαι .. ασχολήσου με την πνευματικότητα, μεταφυσική , ψάξε το αόρατο..

Υστερόγραφο.. Με τον Ερμή και Αφροδίτη στον Ζυγό συζητάς για συντροφικότητα, αναζητάς την ισορροπία, μιλάς για αγάπη αλλά και είσαι μόνο θεωρία ..αργείς να το πάρεις απόφαση.

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, συνεχίζεις να δίνεις προτεραιότητα σε προσωπικές σχέσεις μια που ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον ζυγό και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περνάς όμορφα, εκτός από στιγμές έντονης κυκλοθυμίας που σε τραβάνε πίσω. Μαθαίνεις τώρα να αγαπάς με μέτρο; Κριός β’ δεκαημέρου, ο Κρόνος σε ορθή φορά σε αναγκάζει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς δείχνει τα σημεία που είσαι αδύναμος ή ακόμα και υπερτερείς. Κάποιες στιγμές θα νιώσεις ότι σε αδικούν.   Κριός γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες όπου μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να κάνεις τη διαφορά . Έντονος ερωτισμός κυρίως μέσα στον επαγγελματικό χώρο.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον ζυγό με αποτέλεσμα να βελτιώνονται αρκετά οι εργασιακές σου συνθήκες καθώς και οι προσωπικές σου επαφές με συναδέλφους και η καθημερινότητα σου γίνεται καλύτερη. Καιρός να δεις και ζητήματα φυσικής κατάστασης και να βελτιώσεις την εξωτερική σου εικόνα. Ταύρος β’ δεκαημέρου, ο Κρόνος σε ορθή φορά απεικονίζει την πραγματική σου κατάσταση, κυρίως σε θέματα σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης. Επίσης μπορείς να αναλάβεις να επιλύσεις εκκρεμότητες σε νομικά ζητήματα.  Πιθανή έντονο συναίσθημα δυσαρέσκειας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες όπου μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να απελευθερωθείς από καταστάσεις και υποχρεώσεις τρίτων και να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον ζυγό με αποτέλεσμα να δίνεσαι όλο και περισσότερο στον έρωτα ή ακόμα να έχεις νιώσει την τύχη στο πορτοφόλι σου. Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μπορείς να κάνεις βήματα προόδου και να ξεπεράσεις τα λάθη του παρελθόντος και κυρίως κάθε αρνητικό συναίσθημα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ο Κρόνος σε ορθή φορά απεικονίζει την πραγματική σου κατάσταση , κυρίως σε σχέση με δάνεια, οφειλές και διαχείριση οικονομικών πόρων και θα αναγκαστείς να βάλεις όρια σε άλλους αλλά και στον εαυτό σου. Η σεξουαλική σου ζωή παρουσιάζει έντονες διακυμάνσεις. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες για να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο της προσωπικής σου ζωής και να μην αφήνεις τους άλλους να σε χειραγωγούν. Νιώσε σίγουρος και υποστήριξε, ακολούθησε τις επιθυμίες σου.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον ζυγό με αποτέλεσμα η οικογένεια να σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές το επόμενο διάστημα και συγχρόνως ίσως λάβεις και οικονομική ενίσχυση και ηρεμήσεις ψυχολογικά. Ασχολήσου περισσότερο με την δημόσια εικόνα σου και μη φοβηθείς να παίξεις ανταγωνιστικά.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Κρόνος σε ορθή φορά απεικονίζει την πραγματική σου κατάσταση σε προσωπικές σταθερές σχέσεις και συνεργασίες και φυσικά θα πρέπει τώρα να λάβεις οριστικές αποφάσεις και να βάλεις τα όρια σου, χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες για να προχωρήσεις συμβόλαια, συμφωνίες και γενικά να βγεις κερδισμένος από συναλλαγές και αγοραπωλησίες. Επίσης ευνοείσαι ερωτικά, πιθανόν να ξεκινήσει μια νέα σχέση.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον ζυγό και ζεις στιγμές έντονου ερωτισμού ξαφνικά και πιθανόν κατά τη διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού και γενικά πρέπει να αισθάνεσαι  στα καλύτερα σου. Σκέψου τι σε κάνει να χαμογελάς και κυνήγησε το χωρίς να σκέφτεσαι τις επιπτώσεις.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, ο Κρόνος σε ορθή φορά απεικονίζει την πραγματική σου κατάσταση σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις που έχεις φορτωθεί και πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις και να βάλεις όρια, απομακρύνοντας ότι σε στεναχωρεί και μπλοκάρει. Βάλε μια τάξη και οργάνωσε σωστά το πρόγραμμα σου.  Πιθανόν έντονη κούραση.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες για να επιλύσεις οικονομικά ζητήματα, να αξιοποιήσεις γνωριμίες και να κλείσεις συμφωνίες εργασιακής φύσεως με προτάσεις για μια νέα θέση στην υπάρχουσα εργασία σου ή για μια νέα κατάσταση που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Προσοχή μόνο σε ζητήματα υγείας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον ζυγό και αυτό θα βοηθήσει αρκετά το πορτοφόλι σου με μια νέα θέση εργασίας που όμως θα ταιριάζει αρκετά στην ιδιοσυγκρασία σου και συγχρόνως θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου. Έντονος ερωτισμός και ρομαντικές στιγμές. Μην παρασύρεσαι από αρνητικές σκέψεις.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, Ο Κρόνος σε ορθή φορά απεικονίζει την πραγματική σου κατάσταση κυρίως γύρω από ερωτικά ζητήματα, δηλαδή τι έχεις κερδίσει μέχρι τώρα αλλά και τι μπορείς να διεκδικήσεις από το ταίρι σου ή από ένα άτομο που μόλις έχεις γνωρίσει.  Πιθανόν ζορίζεσαι όμως να βάλεις όρια. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες για να προχωρήσεις πιθανά επιχειρηματικά σχέδια, να επενδύσεις σε νέες συμφωνίες και να λάβεις ηθική ικανοποίηση. Ερωτικά ευνοείσαι αρκετά.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στο δεκαήμερο σου και ζεις ευκαιρίες αυτές τις μέρες , δέχεσαι προτάσεις για να προχωρήσεις συναισθηματικά ζητήματα αλλά και ωφελείσαι οικονομικά, συζητώντας για νέες δραστηριότητες. Εσωτερικά έχεις κάποια διλήμματα, ωστόσο είσαι πιο κατασταλαγμένος. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, Ο Κρόνος σε ορθή φορά απεικονίζει την πραγματική σου κατάσταση σχετικά με οικογενειακές σχέσεις, εδώ θα πρέπει να μπούνε όρια και ίσως να αναλάβεις υποχρεώσεις που είχες αμελήσει. Πρέπει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα χωρίς να επηρεάζεσαι από συναισθήματα.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες, έχεις καλή ψυχολογία και για να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου , κυρίως όμως να νικήσεις το παρασκήνιο χωρίς να φανείς ανταγωνιστικός. Καλές οι μέρες για ερωτικές συναντήσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον ζυγό , άρα φτιάχνει η ψυχολογία σου, είσαι πιο έτοιμος για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, αλλά ερωτικά πιο μπερδεμένος , μια που πιθανόν να εμπλέκεσαι σε περίεργη σχέση που κρατάς κρυφή. προσπάθησε να θεραπεύσεις τις εμμονές σου με κάποια εκτόνωση..πιθανόν άσκηση.  Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ο Κρόνος σε ορθή φορά απεικονίζει την πραγματική σου κατάσταση και αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή σου καθορίζεται από τον τρόπο σκέψης σου και πρέπει να βάλεις όρια , περιορισμούς ώστε να μη κινείσαι στα άκρα. Συγγενικά άτομα συνεχίζουν να ζητάνε το χρόνο σου. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες για να προωθήσεις τα σχέδια σου, να μιλήσεις με νέους συνεργάτες ή ακόμα να δεχτείς προτάσεις που θα σε απογειώσουν επαγγελματικά αλλά και ερωτικά. Ζεις μια φάση ανόδου.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον ζυγό ,  και περνάς όμορφα με το φιλικό σου περιβάλλον, πιθανόν να δεχτείς προτάσεις για να συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και ευνοείσαι από δημόσιες γνωριμίες και άμα θέλεις να προωθήσεις τα σχέδια σου. Έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Άρπαξε ευκαιρίες.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,  ο Κρόνος σε ορθή φορά απεικονίζει την πραγματικότητα σου σε σχέση με τα οικονομικά σου αλλά και βλέπεις, συνειδητοποιείς τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου και είναι στο χέρι σου να απαλλαγείς από δυσλειτουργικές καταστάσεις. Πιθανή απογοήτευση λόγω ερωτικής απόρριψης. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες για να βγεις από οικονομικά αδιέξοδα, ευνοείσαι σε συναλλαγές, επαφές με άτομα εξουσίας και μπορείς να αυξήσεις το εισόδημα σου αλλά να φανείς και πιο δυνατός από τους ανταγωνιστές σου. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει.

Αιγόκερως

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον Ζυγό και ευνοείσαι σε θέματα επαγγελματικά , νιώθεις ότι είναι πιο εύκολο τώρα να καταξιωθείς και να διεκδικήσει τη στήριξη των δικών σου ανθρώπων. Έντονος ερωτισμός και προτάσεις για ..πιθανή απιστία. Επανεκτίμηση σχεδίων απαιτείται και διεκδίκησε το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ο Κρόνος σε ορθή φορά στο δεκαήμερο σου απεικονίζει την πραγματικότητα σου, ξέρεις πια τα όρια σου και αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις κατάματα και κυρίως με πρόγραμμα. Πιθανή απογοήτευση.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες για να ξεπεράσεις προσωπικά προβλήματα , να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στις προκλήσεις και να αγαπηθείς με πάθος. Έντονος ερωτισμός.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον ζυγό και η σκέψη σου είναι να ταξιδέψεις, να βγεις από αδιέξοδα και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και γεννιέται τώρα η προοπτική να μπορείς να το κάνεις είτε με το αποκτήσεις τη δουλειά των ονείρων σου είτε με το ξεκινήσει μια προσωπική γνωριμία που σε κάνει να ονειρεύεσαι. Γιατρεύεσαι..   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ο Κρόνος σε ορθή φορά απεικονίζει την πραγματικότητα, κυρίως αντιλαμβάνεσαι ότι μένεις ανεπηρέαστος από μικρότητες , κακίες και αντιπαλότητες και γενικά να μένεις προσηλωμένος στα θέλω σου χωρίς να αμφιταλαντεύεσαι. Μόνο έτσι θα πετύχεις.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, δυναμικές μέρες για να νικήσεις φόβους, ανασφάλειες και να ξεπεράσεις ότι σε πληγώνει μέσα από μια τρυφερή αγκαλιά και αφέσου σε συναισθηματικό οργασμό.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον Ζυγό και είσαι προσηλωμένος πλέον στην ερωτική σου ζωή αλλά θα δεις καλά και σε οικονομικό επίπεδο, μια που δέχεσαι στήριξη από δικούς σου ανθρώπους αλλά και μπορείς να ωφεληθείς μέσα από ευνοϊκούς οικονομικούς διακανονισμούς.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ο Κρόνος σε ορθή φορά απεικονίζει την πραγματικότητα κυρίως μέσα στον φιλικό σου κύκλο και καλείσαι να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να βάλεις τα όρια σου. Πιθανή απογοήτευση.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες για να προχωρήσεις συναισθηματικές σχέσεις , να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις κατάματα και γενικά να βάλεις τα όρια σου και να πετύχεις τα θέλω σου. Επιτυχία , δέσμευση.

To Top