ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (6 έως 12 Ιανουαρίου 2020)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Με Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μάθεις να αμύνεσαι από καταστάσεις που τρώνε τη ψυχή, και πέτα  το συναίσθημα.. Συνειδητοποιήσεις που σε γειώνουν..αλλά μόνο έτσι προστατεύεις τον εαυτό σου Με κόστος.

Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020,  μάλλον θα «αδειάσεις» – «χάνεις» από δίπλα σου, το στήριγμα σου;;

Υστερόγραφο, με Αφροδίτη στον Υδροχόο και Άρη, στον τοξότη , την «παθαίνεις» από φίλο , τον γνωστό., την παρέα σου..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, όμορφες στιγμές ζείτε , είστε σε μια φάση αναζωόγονησης και επιχειρείτε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια. Νέες αισθηματικές γνωριμίες θα σας ανανεώσουν.   Κριός β’ δεκαημέρου προσοχή σε θέματα οικογενειακής φύσεως, μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που θα ξεφύγουν από τον έλεγχο σας. Δώστε έμφαση σε επαγγελματικά σχέδια.    Κριός γ’ δεκαημέρου,   φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι θα χαλαρώσετε άμεσα, ωστόσο θα μπορείτε να ορίσετε νέες προτεραιότητες και να μπείτε σε μια φάση αναθεώρησης. Επαναξιολογήστε το ταίρι σας, το γάμο σας και κάθε συναισθηματική σχέση . Μην έχετε χαλινάρια.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, προσπαθήστε να κάνετε λιγότερα έξοδα ή να τακτοποιήσετε θέματα με δάνεια ή οφειλές , καθώς συνεχίζετε να βιώνετε πιέσεις που σας αγχώνουν. Η ερωτική σας ζωή όμως σας απογειώνει. Ταύρος β’ δεκαημέρου, προσοχή σε συμφωνίες, δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα μικρά γράμματα, και αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Μείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.Ταύρος γ’ δεκαημέρου, φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα, αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ξεκαθάρισμα και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή νέες ιδέες και να κινηθείτε με νέους συνεργάτες. Μη θεωρείτε ότι σας κατατρέχει η μοίρα.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  με χίλια τρέχετε αυτό το διάστημα και έχετε φορτωθεί αρκετές υποχρεώσεις ωστόσο προσπαθήστε να μη χάνετε την ψυχραιμία σε ότι ή όποιον σας ..εξαγριώνει. Πιθανόν συζητήσεις για δέσμευση, μονιμοποίηση σχέσης. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, προσοχή σε άτομα που επιμένουν να σας χαλάνε τη διάθεση καθώς έχουν απαιτήσεις εξωπραγματικές. Έξοδα, και τάση για σπατάλες.  Απώλεια πηγής εσόδων.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα και αυτό βέβαια από τη μια σας ανακουφίζει αλλά από την άλλη σας οδηγεί και αναγκαστικά σε διαφορετικές επιλογές και κατευθύνσεις.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, απαιτήσεις κρύβει ο εργασιακός σας χώρος και φυσικά αυτό σας προκαλεί επιπρόσθετο άγχος αλλά και νευρική εξάντληση. Βγείτε με φίλους ή προσπαθήστε να ξεπεράσετε πιθανές πιέσεις με άσκηση. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, προσοχή σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες που σας βάζουν σε αδιέξοδες καταστάσεις. Τώρα μπορείτε να αντικαταστήσετε το παρελθόν.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα, ίσως λειτουργούσατε ψυχαναγκαστικά μέσα σε μια νέα σχέση και η απελευθέρωση πονάει αλλά και λυτρώνει. Προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αρκετά ερωτικό το διάστημα , θέλετε να αφήσετε οτιδήποτε πίσω που σας κάνει να χάνετε τη διάθεση σας και για αυτό θα αφιερωθείτε στο ερωτικό παιχνίδι και πραγματικά θα μεγαλουργήσετε. Πιθανή απιστία.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, προσοχή σε ερωτικά μπερδέματα, πιθανόν ήδη ζείτε μια κρυφή κατάσταση και αρχίζετε να εμπλέκεστε συναισθηματικά. Επιτυχία σε θέματα εργασιακά.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα, ψυχολογικά δηλαδή και μέσα από ζόρια θα αποφασίσετε να απενοχοποιηθείτε από καταστάσεις και θα γίνει το μεγάλο μπαμ.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  νιώθετε αρκετά στριμωγμένοι αυτό το διάστημα κυρίως σε θέματα οικογενειακής φύσης, (γιατί στον έρωτα πετάτε) , ωστόσο θα μπορέσετε να βάλετε τα όρια σας και να αποφύγετε τις απώλειες, Ωστόσο οι κόντρες θα συνεχίζονται. Παρθένε β΄δεκαημέρου, προσοχή σε φιλίες που μπορεί να διαταραχθούν αυτό το διάστημα και έτσι απότομα και λίγο ακραία θα αποφασίσετε να αποχαιρετίσετε κύκλους που κλείνουν. Επικίνδυνα ερωτικά παιχνίδια.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  φεύγει ένα ¨βαρος» αυτήν την εβδομάδα και θα νιώσετε πως είστε σε φάση πλήρης ανανεώσης και έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που σας βγάζει από τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Πείτε ναι στο διαφορετικό.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  ερωτικό διάστημα με αρκετές συναντήσεις που προκύπτουν από το πουθενά και αυτό σας ανανεώνει αλλά θα φερθείτε με επιπολαιότητα και ίσως το μετανιώσετε. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση σε όσους επιμένουν να σας καταπιέζουν.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, προσοχή σε θέματα επαγγελματικής φύσεως αυτήν την εβδομάδα, καθώς υπάρχουν βέβαια ευκαιρίες που τυγχάνει όμως να μη δείτε ή δεν θα προλάβετε να αρπάξετε. Ασχοληθείτε με θέματα εναλλακτικής θεραπείας.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα, ξεκαθαρίσματα γίνονται όμως, και έτσι τελικά , όσο και εάν οι καταστάσεις σας πληγώνουν, θα προσγειωθείτε σε νέα δεδομένα. Προσοχή σε επαγγελματικές σχέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αρκετά έξοδα βγαίνουν αυτές τις μέρες αλλά και εσάς σας έχει πιάσει καταναλωτική μανία με αποτέλεσμα να ξοδεύετε θέλοντας να εκτονώσετε συναισθήματα και δεν βρίσκετε ..άλλο τρόπο; Ευχάριστες στιγμές με φίλους. Σκορπιός β δεκαημέρου, προσοχή σε σκέψεις που σας ρίχνουν στην αρνητικότητα , αποφύγετε δηλαδή τον εσωτερικό μονόλογο και ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες. Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα.      Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε σχέδια που είχαν κολλήσει, εδώ και καιρό και πιθανόν να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες-συνεργασίες, αλλά το άγχος παραμένει. Ερωτικά ξεκινήματα.  

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, με νεύρα και χωρίς υπομονή αντιμετωπίζετε το περιβάλλον σας και αυτό θα φέρει κόντρες και εντάσεις που θα σας αναστατώσουν. Συγρόνως περνάτε και μια δημιουργική φάση και εάν επιθυμείτε μπορείτε να εξελίξετε προσωπικά σχέδια. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα αυτοπεποίθησης προκύπτουν καθώς δέχεστε την «απόρριψη¨ είτε σε προσωπικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Εύνοια μόνο μέσα στην οικογένεια. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα, που όμως αυτό φέρνει αναστάτωση και γενικά ανατρέπει τις δικλείδες ασφαλεία σας. Αναζητήστε νέα στηρίγματα.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αρκετά αναστατωμένοι είστε αυτές τις μέρες, καθώς πιθανόν να έχουν γίνει αποκαλύψεις που ανατρέπουν την καθημερινότητα σας , ωστόσο μπορείτε να ξεπεράσετε αρνητικές σκέψεις και να κάνετε γενναία αλλά και ωφέλιμα ξεκαθαρίσματα. Μην εμπλέκεστε στο παρασκήνιο.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, προσοχή στο διάστημα αυτό καθώς θα ζήσετε  πολλές εξελίξεις που αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σας και κυρίως ότι έχει να κάνει με τους άλλους, το περιβάλλον σας, ωστόσο έτσι συνειδητοποιείτε τις αντοχές σας. Ευχάριστα μηνύματα.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα και οδηγείστε σε αναγκαίους χωρισμούς αλλά και ρήξεις. Πείτε απλά αντίο.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου,ευχάριστο το διάστημα , έχετε ξαναβρεί την εξωστρέφεια σας και η επαφή με φίλους σας δίνει την ώθηση και τελικά να βγείτε από καταστάσεις που σας έχουν στεναχωρέσει. Οι ανατροπές βέβαια συνεχίζονται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, προσοχή σε άτομα που συνεχίζουν να σας αγχώνουν ή φορτώνουν τα δικά τους βάρη και καλό θα ήταν να πάρετε αποστάσεις. Εύνοια σε οικονομικά ζητήματα από κρυφές πηγές.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα , συνειδητοποιείτε ότι οι αποχαιρετισμοί πολλές φορές είναι αναγκαίοι και παρά τα αρνητικά συναισθήματα που γεννιούνται, εσείς θα βρείτε διεξόδους.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  ζείτε αρκετές  ανακατατάξεις αυτό το διάστημα, πιθανόν μέσα στον επαγγελματικό χώρο και ανατρέπονται οι ισορροπίες που είχαν αναπτυχθεί με πρόσωπα κύρους. Ωστόσο , υπάρχει φως στο τούνελ, μπορείτε να πεισμώσετε και να αποδείξετε την αξία σας.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, προσοχή σε καταστάσεις που σας κάνουν να χάνετε την αισιοδοξία σας, μέσα από το στρίμωγμα σας , εμφανίζονται ευκαιρίες που πρέπει και να εκμεταλλευτείτε. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  φεύγει ένα «βάρος» αυτήν την εβδομάδα, και ξεκινάτε πιο δημιουργικά και δυναμικά να ακολουθείτε τις ικανότητες σας , αφήνοντας αρνητικές σκέψεις. Εμπιστοσύνη περισσότερο στον εαυτό σας και σε ότι μπορείτε να καταφέρετε. Ερωτικά είστε οι κερδισμένοι.

To Top