ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (30 Δεκεμβρίου 2019 έως 5 Ιανουαρίου 2020)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Καλωσορίζουμε το 2020 και εν όψει μιας νέας δεκαετίας ξεκινάει η εβδομάδα και έχεις σημάδι ότι μπορείς να πετύχεις.. αρκεί να έχεις μέθοδο, διάκριση και όχι αναβλητικότητα. Απέφυγε τις ψυχολογικές αλλά και οικονομικές σπατάλες..

Υστερόγραφο..η Αφροδίτη στον Υδροχόο συνεχίζει να σου μιλάει για friends with benefits?

Υστερόγραφο.. ο Άρης στον Τοξότη στοχεύει να σε βάλει σε περιπέτεια.. σιγά σιγά θα βγεις από τα όρια σου..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,   τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με θετική διάθεση και αρπάζετε τις ευκαιρίες έτσι ώστε να δικτυωθείτε περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο,  να κάνετε τις απαραίτητες επαγγελματικές επαφές που θα έχουν εξέλιξη και φυσικά και η προσωπική σας ζωή το ξέρετε ότι έχει βελτιωθεί αρκετά. Ο Άρης στον Τοξότη ανεβάζει επίσης την ψυχολογία σας και σας κάνει ακόμα πιο ριψοκίνδυνους και ασχολείστε περισσότερο με ταξίδια,  με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και γενικά έχετε όρεξη για το νέο, το διαφορετικό. Κριός β’ δεκαημέρου υποδέχεστε το 2020 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να επηρεάζει  από το δικό σας δεκαήμερο με αποτέλεσμα να επανασυνδεθείτε με φιλικές παρέες τώρα τις γιορτές και να νιώσετε και πάλι «οικογένεια’ με άτομα που έχετε καιρό να δείτε.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 και να τονώνει τη σεξουαλική σας διάθεση αλλά και θα διαπιστώσετε ότι βρίσκετε ανταπόκριση από το ταίρι σας. Έντονα ερωτικές στιγμές.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με έντονα αισιόδοξη ματιά, μια που θα βγείτε από πολλά αδιέξοδα και θα λύσετε αρκετά προβλήματά σας. Ο Άρης στον Τοξότη σας κάνει πιο ερωτικούς και επικίνδυνα απρόβλεπτους.. με αποτέλεσμα να προκαλείτε τη ζήλια στο ταίρι σας.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, υποδέχεστε το 2020 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και αντιλαμβάνεστε τις θετικές εξελίξεις που έρχονται μέσα στον επαγγελματικό σας περιβάλλον, μια που έχετε συνδέσει το επαγγελματικό με το προσωπικό σας κομμάτι. Δυναμικές επαφές μέσα στις γιορτινιές μέρες. φΤαύρος γ’ δεκαημέρου, υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020, απέναντι σας για αυτό και πρέπει να είστε προσεκτικοί στο λόγο σας, να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, ακόμα και όταν οι άλλοι σας προκαλούν αρνητικά. Μη χαλάτε το κλίμα το εορταστικό.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, τυχερές μέρες και αισιόδοξο κλίμα και υποδέχεστε το 2020 κάνοντας σχέδια για το μέλλον και τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει την ψυχολογία σας. Ο Άρης στον Τοξότη φέρνει κάποιες συγκρούσεις στο περιβάλλον που όμως θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δκεαήμερο και υποδέχεστε το 2020 με διάθεση πιο φιλελεύθερη και πιθανόν να είστε μακριά από το συγγενικό σας περιβάλλον, αλλά απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Επαφές με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020, άρα έχετε υπερφορτωμένο πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις σας πιέζουν. Προσοχή σε ιώσεις και εξασθένιση του οργανισμού λόγω κατάχρησης.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, τυχερές μέρες διανύετε και υποδέχεστε το 2020 μαζί με αγαπημένο πρόσωπο, μια που έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε τα μεταξύ σας προβλήματά και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Ο Άρης στον Τοξότη ίσως σας κουράσει,  καθώς πιθανόν να έχετε ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα και πολλά πράγματα να φέρετε εις πέρας.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας ξεκουράσει αρκετά και υποδέχεστε το 2020 με ερωτική διάθεση μια που υπάρχει χρόνος να περάσετε με το ταίρι σας και να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Οικονομική εύνοια μέσα από ένα γάμο ή οικονομική συμμαχία. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να κινείται και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 στον Σκορπιό και η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί και ξαφνικά χωρίς να το περιμένετε. Έντονο φλερτ και ρομαντική διάθεση με άτομο νέωτερο.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με σαφώς καλύτερη διάθεση. μια που εργασιακά θέματα φαίνονται να επιλύονται και απομακρύνονται υπαρκτά μπλοκαρίσματα. Ο Άρης στον Τοξότη σας ανανεώνει ακόμα περισσότερο και έχετε το χρόνο να βρεθείτε με άτομα που σας συγκινούν με ιδιαίτερο τρόπο.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Υδροχόο απέναντι σας, δίνει ευχάριστο τόνο στις προσωπικές σας σχέσεις και υποδέχεστε το 2020 μαζί με το ταίρι σας, μια που η επισημοποίηση της σχέσης σας είναι πια θέμα ημερών.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να κινείται μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 στον Σκορπιό και παρά το εορταστικό κλίμα, ο νους σας θα είναι κολλημένος στα επαγγελματικά σας σχέδια και αναζητάτε να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης αλλά και υλοποίησης των φιλοδοξιών σας.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με διάθεση να υλοποιήσετε στόχους, να διαγράψετε τελείως το παρελθόν και το μόττο σας θα είναι η ανανέωση. Με τον Άρη στον Τοξότη οφείλετε ωστόσο να δώσετε λίγο προσοχή σε οικογενειακές σχέσεις και να αποφύγετε πιθανόν προστριβές. Θέματα ακινήτου προκύπτουν.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, η αφροδίτη στον Υδροχόο  επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 έχοντας στη διάθεση σας ποιοτικό χρόνο να περάσετε με άτομα που πιθανόν να συνεργάζεστε αλλά αποτελούν και «οικογένεια». Έντονη κοινωνικοποίηση.  Προσοχή σε καταχρήσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να σας επηρεάζει απο το ζώδιο του Σκορπιόύ και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020,όπου θα έρθετε σε επαφή με συγγενικά σας άτομα, ή θα μετακινηθείτε για να συναντήσετε το άτομο που σας συγκινεί . Μηνύματα, ερωτικά καυγαδάκια και όρεξη για φλερτ μέσα από το διαδίκτυο.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με διάθεση να συμφιλιωθείτε με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να διώξετε από πάνω σας τη τοξικότητα. Με τον Άρη στον Τοξότη είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί , πιθανόν να μετακινηθείτε περισσότερο στις γιορτές και για λόγους ψυχαγωγίας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 με αυξημένη ερωτική διάθεση ,και πιθανόν να έχετε ήδη μπει σε μια νέα γνωριμία που σας έχει συνεπάρει και θέλετε να  το προχωρήσετε και παρακάτω.  Ευνοούνται σχέσεις με νεώτερα άτομα ή παιδιά. Πιθανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να σας επηρεάζει από το ζώδιο του Σκορπιού και αυτό φέρνει επιπρόσθετα έξοδα αλλά και μια διάθεση πιο ριψοκίνδυνη σε σχέση με το οικονομικό σας κομμάτι. Έντονες ερωτικές στιγμές. Ανεβασμένη αυτοπεποίθηση αλλά και προσπάθεια επιβολής κανόνων στους άλλους.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με διάθεση να δείξετε προς τα έξω προσωπικές δημιουργίες και για αυτό θα κάνετε βήματα είτε προβολής μέσα από το διαδίκτυο είτε μέσα από συγγραφή και ανεβάζετε τον πήχη ψηλά. ο
Άρης στον Τοξότη φέρνει έντονη τάση για σπατάλη και αγορές για να εκτονώσετε την καταναλωτική σας μανία. Σκορπιός β δεκαημέρου,     η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 αρκετά οικογενειακά αλλά και με καλή διάθεση να συμφιλιωθείτε με άτομα που σας έχουν πληγώσει ή τουλάχιστον προσπαθήσει να διαταράξουν την ισορροπία σας. Δώρα και τρυφερές στιγμές με οικείους. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να φιλοξενείται στο δικό σας δεκαήμερο και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 και μπορείτε να βάλετε νέους στόχους και να επαναξιολογήσετε τις κινήσεις σας. Ενδυναμώστε τον εαυτό σας μέσα από φυσική εκτόνωση η πνευματική δραστηριότητα. Έρωτισμός. 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με γεμάτο το πορτοφόλι μετά από πολύ καιρό και βέβαια έχετε κάνει και τα απαραίτητα βήματα ώστε να προχωρήσετε τη δουλειά σας ή να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσα από μια νέα εργασιακή συμφωνία. Ο Άρης στο ζώδιο σας προσδίδει δυναμισμό, σιγουριά και έντονο ερωτισμό.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 με παιχνιδιάρικη διάθεση και μικρά ταξιδάκια αναψυχής που θα κάνετε πιθανόν να σας ανανεώσουν και ερωτικά. Φλερτ και ερωτικά μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από το ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020   περνάτε μια φάση εσωστρέφειας που όμως θα βοηθήσει στην ανασύνταξη των δυνάμεων σας. Προσοχή μόνο σε κρυφές σχέσεις.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με αρκετές επιτυχίες , νιώθετε πως έχετε προσεγγίσει και παρά τις δυσκολίες τα όνειρα σας και βαδίζετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ο Άρης στον Τοξότη δίνει χρόνο για να αξιολογήσετε εκ νέου τις κινήσεις σας αλλά και για να γίνουν αποκαλύψεις που θα σας απελευθερωώσουν ακόμα περισσότερο.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερρο και υποδέχεστε το 2020 με οικονομική άνεση , ευνοείστε δηλαδή είτε από μια πηγή εσόδων είτε από χρήματα που λαμβάνετε από άτομα δικά σας που συνεχίζουν να σας στηρίζουν. Έντονα ερωτικό διάστημα.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και από το ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 με αποτέλεσμα να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να αναλάβετε κύριο ρόλο σε έναρξη συλλογικών δραστηριοτήτων η φιλανθρωπικών έργων. Έρωτας ανθεί μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με καλύτερη ψυχολογία, έχοντας δίπλα σας άτομα που σας συμπαραστέκονται και νιώθετε επιτέλους ότι λαμβάνετε αγάπη. Ευκαιρίες για νέες εργασιακές συμφωνίες. Ο Άρης στον Τοξότη σας κάνει πιο δημοφιλείς και κοινωνικούς μέσα στο φιλικό σας κύκλο. Προσέξτε όμως τις αντιπαραθέσεις.Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,    η Αφροδίτη στο ζώδιο και δεκαήμερο σας βάζει σε πλεονεκτική θέση και υποδέχεστε το 2020 με αισιοδοξία, καλύτερη ψυχολογία αλλά και με φίλους γύρω σας που θα δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους. Πιθανή επισημοποίηση σχέσης ή νέα γνωριμία.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, υποδέχεστε το 2020 με δυναμισμό μια που ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 και θα ζήσετε έντονες παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Προσοχή σε άτομα που σας ανταγωνίζονται, ίσως θελήσουν να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και πιο αποφασισμένοι να στρώσετε όλα τα κακώς κείμενα ..που πιθανόν να σας είχαν προβληματίσει. Ο Άρης στον Τοξότη φέρνει μπερδέματα μέσα στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε χωρίς να αποποιήστε τις ευθύνες σας.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 με πιο αγαπησιάρικο τρόπο ,  και «ισως έχετε τις κλειστές » για να βρεθείτε με άτομο που σας συγκινεί ερωτικά. Δεν θέλετε πολυκοσμία.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη στον Σκορπιό να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και είναι στο χέρι σας να βάλετε νέους στόχους και να διεκδικήσετε την επιτυχία. Πιθανόν ταξίδια κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις.

To Top