ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (3 έως 9 Δεκεμβρίου 2018)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει νέους ορίζοντες στον τρόπο σκέψης σου, απελευθερώνεσαι και κοιτάς να φτιάξεις το μέλλον σου, να επενδύσεις στα σχέδια σου, είσαι σαφώς πιο αισιόδοξος και κοντά στην επιτυχία. Μαθαίνεις να κερδίζεις..

Υστερόγραφο, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Σκορπιό , φέρνει λύσεις, αποκαλύπτει μυστικά, σε κάνει ψυχολόγο..

Υστερόγραφο, Άρης σύνοδο με Ποσειδώνα, Μαγεία , έρωτας, ρομαντισμός … όταν ερωτεύεσαι το άλλο σου μισό;;

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, και έτσι ανεβαίνει η διάθεση σας, και θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Υποχωρούν οι εντάσεις σε συντροφικές σχέσεις, αντιλαμβάνεστε ότι έχετε πείσει το ταίρι σας για την ειλικρίνεια των συναισθημάτων σας.   Κριός β’ δεκαημέρου, Εσείς, είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, μια που η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και έχετε το πλεονέκτημα να επιλέξετε μια νέα σπουδή, ή δραστηριότητα με το εξωτερικό, όπου και οι γνωριμίες σας τώρα, θα αρχίσουν να αποδίδουν, καλύτερα από πριν. Ταξίδια, πιθανός έρωτας από απόσταση.  Κριός γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, φέρνει αρκετές διευκολύνσεις σε θέματα δανείων, οφειλών και μπορείτε τώρα να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Επιχειρηματικά σχέδια ξεκινούν να αποδίδουν. Ερωτικές ευκαιρίες.

Ταύρος

Ταύρος α΄δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, έτσι μπορείτε να απολαύσετε την παρέα των δικών σας ανθρώπων, να κοινωνικοποιηθείτε και φυσικά να διασκεδάσετε. Προτάσεις για ρομαντικές εξόδους θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.  Ταύρος β’ δεκαήμερου,  εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, μια που η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, και βελτιώνετε αρκετά η οικονομική σας κατάσταση, καθώς μπορεί και να απαλλαγείτε από κάποια οφειλή σας.  Ευνοείστε και στην ερωτική σας ζωή.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, φέρνει κοντά σας νέους συνεργάτες, με τους οποίους, ξεκινάτε μια αρκετά συμφέρουσα συνεργασία , όπου και θα βγείτε αρκετά κερδισμένοι.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες ζείτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, και βελτιώνετε αρκετά η καθημερινότητα σας, και μειώνονται αρκετά οι εντάσεις που είχατε με τους συναδέλφους σας. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, και εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τοξικές σκέψεις και εμμονές που σας είχαν κατακλύσει, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φέρνει καλά νέα για την προσωπική σας ζωή και πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, όπου θα σας εκφράζει απόλυτα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, απομακρύνει εμπόδια, παρεξηγήσεις που είχατε αντιμετωπίσει στον εργασιακό σας χώρο, και πιθανόν να αλλάξουν οι συνθήκες εργασίας σας και προς το καλύτερο. Θετικές εξελίξεις, εάν ψάχνετε νέα εργασία ή περιμένατε να σας δοθεί προαγωγή. Συζητήσεις για μια νέα συνεργασία.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες ζείτε με το ταίρι σας, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, και θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας και είστε αρκετά ανανεωμένοι  για να τολμήσετε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια. Πιθανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, και εάν νικήσετε τις τάσεις φυγής σας, θα βγείτε κερδισμένοι, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη, καθώς ξεκινά ένα πιο αισιόδοξο διάστημα για τα εργασιακά σας ζητήματα. Προσοχή μόνο σε εξιδανικεύσεις. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, σας φέρνει πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε, είστε σαφώς πιο ερωτικοί και έτοιμοι για νέες εμπειρίες που δεν περιμένατε να ζήσετε. Συναντήσεις, ρομαντικές επαφές. Αγαπάτε να περνάτε καλά.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, απολαμβάνετε οικογενειακή θαλπωρή, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας, και είστε μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, πιθανόν μόλις να έχετε μετακομίσει ή να συμβιώνετε με το ταίρι σας. Επιτυχία σε όλους τους τομείς.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, και εάν ξεπεράσετε ενοχές που έχετε για λάθος επιλογές που έχετε κάνει, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σας ευνοήσει, και ξεκινάτε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, με δυνατότητες εξέλιξης. Αυτοπεποίθηση και έχετε αναγνώριση σε ότι κάνετε. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η  ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, ευνοεί την ψυχολογία σας, θα βρεθείτε με αγαπημένα σας άτομα και αυτό σας ανανεώνει. Επίσης, μπορείτε να διαπραγματευτείτε με ευνοικότερους όρους πιθανή πώληση, ή εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, ομορφαίνει η καθημερινότητα σας, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, και εάν έχετε καταφέρει να νικήσετε συγκεκριμένα εμπόδια που είχαν παρουσιαστεί, είστε σαφώς σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Συγγενικά άτομα σας στηρίζουν. Βελτιώνετε η εικόνα σας, εάν δραστηριοποιείστε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, και εάν έχετε ξεπεράσει απογοητεύσεις που είχατε βιώσει μέσα σε συντροφικές σχέσεις, θα βγείτε κερδισμένοι από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που σας δίνει ένα διέξοδο , ανοίγει ένα παράθυρο στον επαγγελματικό σας χώρο και θα αναγνωρισθούν οι προσπάθειες σας.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, βελτιώνει τις επαφές με τους συνεργάτες σας, εξομαλύνει εντάσεις και ζείτε μια δημιουργική φάση, όπου θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και θα αναγνωρισθεί η αξία σας.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, ξημερώνουν για τα οικονομικά σας, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, και λαμβάνετε σημαντική οικονομική ενίσχυση, όπου θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις. Ερωτικές επιτυχίες.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτήν της εβδομάδας, και έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σας ανοίξει νέες πόρτες, όπου και μπορείτε να προβάλλετε τη δουλειά σας.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό , διευκολύνει τις οικονομικές δοσοληψίες, θα καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις σας, και θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από πιθανούς φόβους που σας είχαν πιάσει και σχετίζονταν με την οικονομική σας κατάσταση. Πιθανά έσοδα προκύπτουν από αγοραπωλησίες.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, μια που η Αφροδίτη συνεχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, και είναι στο ζώδιο σας, οπότε έχετε την τύχη με το μέρος σας. Επαγγελματικά θα δεχτείτε προτάσεις που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Ερωτικά ετοιμαστείτε να μπείτε σε διλήμματα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, και εάν έχετε καταφέρει να νικήσετε τάσεις υπερκατανάλωσης, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σας ευνοήσει σε οικονομικά θέματα και θα μπορέσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, σας βοηθάει στο να επανασυνδεθείτε με παλιούς συνεργάτες, να αναθερμάνετε συνεργασίες και γενικά να προχωρήσετε, παρακάμπτοντας πιθανά εμπόδια.  Φιλικές συναντήσεις, επαφές , δημόσιες σχέσεις και ερωτικές συναντήσεις.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό,  συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας, και νιώθετε αρκετά ευγνώμων για ότι έχετε εισπράξει από το περιβάλλον σας, βρίσκεστε σε φάση ανανέωσης και γενικά έχετε καταφέρει να διώξετε κακές σκέψεις.  Μαθαίνετε όμως και να συγχωρείτε. Τοξότη β’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, και εάν έχετε βγει αλώβητοι από πιθανές εντάσεις που είχατε, εξαιτίας της αρνητικής στάσης κάποιων δικών σας ανθρώπων, η Νέα Σελήνη στο δικό σας δεκαήμερο, σας δίνει ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Παρακάμπτετε τα εμπόδια και βγαίνετε από αδιέξοδα.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, διευκολύνει τις επαφές σας με συνεργάτες, επίσης σας βάζει σε μια διαδικασία να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας, και να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα θέματα υγείας που είχατε παραμελήσει.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και φυσικά βιώνετε ικανοποίηση μέσα στον φιλικό σας κύκλο και φυσικά τώρα είναι πιο εύκολο να βάλετε σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο σας. Είστε περισσότερο σίγουροι για την στήριξη που θα έχετε.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, εσείς, είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας και εάν καταφέρετε να νικήσετε ένα προσωρινό εκνευρισμό που νιώθετε, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει ένα παράθυρο για μια καλύτερη ψυχολογία, είστε αποφασισμένοι να νικήσετε τις «κακές» στιγμές σας με την παρέα καλών φίλων. Διώξτε οτιδήποτε σας κουράζει ψυχολογικά.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, φέρνει αίσιο τέλος  σε υποθέσεις που είχαν καθυστερήσει και είχατε αναγκαστεί να αφήσετε πίσω σας, έτσι γυρνάτε πίσω και θα ολοκληρώσετε οτιδήποτε έχετε αφήσει μισοτελειωμένο. Είστε έτοιμοι να κλείσετε κύκλους.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ένα επαγγελματικό άλμα, έχετε κοντά σας πρόσωπα κύρους που θα σας στηρίξουν και θα αναγνωρίσουν την αξία σας. Ερωτικές εκπλήξεις.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, και εάν καταφέρετε να γλιτώσετε από απρόοπτα έξοδα, Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σας ανανεώσει και θα προχωρήσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ένα σχέδιο ζωής. Ξέρετε πλέον τι ζητάτε και πως να το αποκτήσετε.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, σηματοδοτεί το τέλος των καθυστερήσεων, αναβολών, σχετικά με μελλοντικές συνεργασίες με πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν και είστε σε φάση σημαντικής ανόδου και νέων θετικών εξελίξεων.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, μια που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας, και είστε αρκετά ανανεωμένοι και ετοιμάζεστε για μακρινές αποδράσεις, γιατί θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, και να κάνετε μια νέα αρχή.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας και εάν ξεπεράσετε ξαφνικές κόντρες που έχετε με το περιβάλλον σας η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σας ταξιδέψει σε ιδανικό προορισμό και ζείτε θετικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, σας ανανεώνει, ξεπερνάτε πιθανά εμπόδια που είχατε για την επίλυση νομικών ζητημάτων ή ζείτε μια περίοδος ομαλής προσαρμογής σε ένα νέο ενδιαφέρον επαγγελματικό περιβάλλον. Ερωτικά διλήμματα παραμένουν.

To Top