ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (28 Σεπτεμβρίου εως 4 Οκτωβρίου 2020)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Με το τράνταγμα-τη στάση του Κρόνου ξεκινάει η εβδομάδα και επανέρχεσαι στη θέση σου και για να καθαρίσεις τον “χώρο” σου.. Η εμπλοκή του Άρη θυμίζει τα όρια σου..

Ο Ερμής στον Σκορπιό ανιχνεύει μυστικά της ψυχής και η Αφροδίτη στην Παρθένο , από τις 2/10 θα σε νοικοκυρέψει..

Υστερόγραφο, στις 2/10 τα μεσάνυχτα (η επιρροή πιάνει από τις 1/10)  Με την Πανσέληνο στον Κριό παθαίνεις υστερία.. αποκαλύψεις που πονάνε η θεραπεύουν.

Υστερόγραφο, στις 29/9 Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη.. επιστρέφεις μόνο με προϋποθέσεις ..

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια ψυχολογικά τραύματα και αναμνήσεις από το παρελθόν και παρασύρεστε σε συναισθηματικό παροξυσμό. Αναζητάτε όμως το νόημα σε δυσλειτουργικές σχέσεις.   Κριός β’ δεκαημέρου,  αφοσιωθείτε περισσότερο σε επαγγελματικής φύσεως θέματα, καθώς εκεί υπάρχουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν το προβάδισμα.  Κριός γ’ δεκαημέρου,   ανατροπές που περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας και νιώθετε έντονη απογοήτευση. Ο έρωτας όμως σας περιτριγυρίζει , αρκεί να ξεκόψετε από συνήθειες κακής τακτικής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στον Κριό βγάζει στην επιφάνεια κρυφά συναισθήματα με αποτέλεσμα να νιώσετε αδυναμία, και ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Άγχος και φοβίες. Υπάρχει όμως τρόπος να θεραπευτείτε..     Ταύρος β’ δεκαημέρου,  ασχοληθείτε με τα σχέδια σας, ταξιδέψτε με το βλέμμα σας έξω από τα όρια σας, κάντε δηλαδή την υπέρβαση, δοκιμάστε τον εαυτό σας σε κάτι καινούργιο. Μην επαναπαύεστε.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας αυτό το διάστημα και να βγείτε κερδισμένοι, καθώς γνωρίζετε να βάζετε τα όρια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Κριό αποκαλύπτει ταλέντα και ικανότητες που δεν τολμούσατε να χρησιμοποιήσετε και προχωράτε προς νέες κατευθύνσεις. Ξεκαθάρισμα μέσα στον φιλικό κύκλο σας.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας θα οδηγήσει σε μια νέα αγκαλιά που θα σας αποζημιώσει για το παρελθόν. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  καιρός να αφοσιωθείτε στα σχέδια σας, να εμπιστευτείτε περισσότερο τις ιδέες σας και να δημιουργήσετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας . Μην μένετε σε δήθεν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό αποκαλύπτει γεγονότα που σας πληγώνουν και συγχρόνως θεραπεύουν αρκεί να ξεκολλήσετε από την ιδέα του πόνου. Επενδύστε στις δικές σας δυνάμεις.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως λαμβάνετε χαρά πλέον μέσα σε μια προσωπική σχέση και απομακρύνεστε από δυσλειτουργικές καταστάσεις του παρελθόντος. Σχέδια και νέες συνεργασίες εύκολα υλοποιούνται.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  βρείτε το θάρρος να κατευνάσετε τις επιθυμίες σας και να προσαρμοστείτε στο εδώ και τώρα. Οικονομική ανάταση και ηθική ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό θα βοηθήσει να αδειάσει το μυαλό σας από ιδέες, προκαταλήψεις,  καθώς έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας οδηγούν σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, επενδύστε στην εργασιακή σας ζωή αυτό το διάστημα και αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας στον εαυτό σας, επιλέγοντας να κάνετε ότι σας ευχαριστεί. Φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  ευχάριστες στιγμές αναμένονται που θα τονώσουν τον ψυχισμό σας αλλά και την ερωτική σας ζωή. Σεξ με συναίσθημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Κριό αποκαλύπτει με βάρβαρο τρόπο λάθη σε οικονομικούς χειρισμούς αλλά και ερωτικές ατασθαλίες και πρέπει να συγχωρέσετε αρχικά τον εαυτό σας και μετά το άτομο που σας πίκρανε. Δείξατε μεγάλη ανοχή.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, είστε στα πάνω σας αυτό το διάστημα μια που λαμβάνετε αυτό που επιθυμείτε από το ταίρι σας και έχετε βρει τις ισορροπίες σας. Φαντασιώσεις που οργιάζουν.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε υπερβολές και ακραίες κινήσεις και προσπαθήστε να λειτουργείτε μέσα σε νόμιμα πλαίσια, για να μην υποστείτε αργότερα τις επιπτώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό αποκαλύπτει το αληθινό σκηνικό που επικρατεί στην προσωπική σας ζωή και ειναι καλό μια που θα αντικρίσετε την πραγματικότητα. Ότι σας ιντριγκάρει, σας θεραπεύει.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, τα δώρα του Δία εισπράττετε και νιώθετε πως είστε πιο έτοιμοι να ανοίξετε συναισθηματικά και να βελτιώσετε τη σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, έχετε βγει από την σούπα της μετριότητας και υπερέχετε φανερά μέσα στο περιβάλλον σας, ωστόσο αισθάνεστε ένα κενό και δεν μπορείτε να χαρείτε την επιτυχία σας. Μηνύματα και φλερτ με άτομο του φιλικού σας κύκλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό θα ταράξει αρκετά συναισθήματα σιγουριάς , ασφάλειας και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αμφιβολίες και διλήμματα, τολμώντας κάτι καινούργιο. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  μπορείτε να ασχοληθείτε τώρα με την επιμόρφωση σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον, καθώς τώρα ότι μαθαίνετε θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο. Ευχάριστες συναντήσεις και μηνύματα.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  έχετε πολλές υποχρεώσεις και φορτώσατε αρκετά το πρόγραμμα σας με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με τον ευατό σας και νιώθετε ανισορροπία. Οργανωθείτε και μην πιέζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό ακουμπάει κομμάτι της ερωτικής σας ζωής και συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να αλλάξετε ρότα δηλαδή τακτική. Νέες γνωριμίες, φλερτ και εξελίξεις σε επενδυτικές δραστηριότητες. Προσοχή σε αστοχίες.    Τοξότη β’ δεκαημέρου,  καλύτερα τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα, καθώς λαμβάνετε ενίσχυση από μια νέα πηγή εσόδων ή θα μπορέσετε να ανακουφιστείτε από ένα δάνειο ή οφειλή. Δείτε την πρακτική πλευρά της ζωής σας.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  ερωτικά τα πήγαινε ελα αυτές τις μέρες και αποσυντονίζεστε αρκετά, χάνετε δηλαδή την επαφή με την πραγματικότητα. Προσοχή σε σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό αποκαλύπτει βαθύτερα τραύματα και ανασφάλειες που σας κρατάνε μακριά από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μη φοβάστε να εκτεθείτε.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  είστε σε τροχιά ανάπτυξης και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να βγείτε από αδιέξοδα. Η τύχη είναι μαζί σας.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αντισταθείτε όσο μπορείτε στις λεκτικές προκλήσεις και μην ασχοληθείτε με παρεξηγήσεις, καθώς δεν υπάρχει τρόπος τώρα να λάμψει η αλήθεια. Πιέζεστε αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Κριό θα αποκαλύψει ένα νέο τρόπο σκέψης -δράσης για να βγείτε από τα αδιέξοδα, καταπολεμώντας την αναβλητικότητα σας. Νέες συνεργασίες και σπουδές.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε πλέον χείρα βοηθείας και στις δύσκολες στιγμές σας μπορείτε να εμπιστευτείτε τρίτα πρόσωπα που σας στηρίζουν ολοκληρωτικά.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις καλές μέρες αυτής της εβδομάδας και αξιοποιήστε τον χρόνο σας ανάλογα. Αποφύγετε κάθε αρνητική σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό αποκαλύπτει με σκληρό τρόπο κάθε κενό που έχει δημιουργηθεί γύρω από οικονομικά ζητήματα και θα νιώσετε μεγάλη πίεση. Βρείτε νέους τρόπους διευκόλυνσης.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, σας διακατέχει έντονη εξωστρέφεια και έτσι μπαίνετε δυναμικά σε ένα νέο φιλικό κύκλο που ταυτίζεστε και μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Νέα γνωριμία.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  μπορείτε να κυνηγήσετε την τύχη σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο αυτό το διάστημα και να βγείτε από αδιέξοδα. Αλλάξτε τον τρόπο που εργάζεστε, αποκτήστε άποψη.

To Top